Şimdi Ara

Kaza hakkında yardım (video içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam araç bence çok yakın . o yakınlıkta ben çıkmam yola . adam önünde fren yapacağınızı bilemez . farketse bile ani fren yapsa arkadaki gelecek girecek . cana geleceğine mala gelsin .
  • kusur %100 sendemi demişler hatalı bir karar olmuş. %200 olmalıydı. o nasıl bir çıkıştır yolun ortasına gelmiş durmuşsun birde hala işin içinden çıkamadım diye konu açmışsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yolu biliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam oradaki kasis dönüş yaptığınız yere çok da uzak değil. Ama kazanın asıl sebebi bence duraklama yaptığınız yerde. Kameradan mesafe anlaşılmıyor ama sanki biraz daha ileride durabilirmişsiniz gibi geldi. Öbür şoför de dalgın olunca çarpmış. Fark edilmeyecek yerde değilsiniz çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca galiba yerlerde ıslak gibi.
  • Şu cesaretten birazda ben istiyorum arkadaş bu ne cesaret ya :)

• herşeyden önce kendi hayatınızı tehlikeye atmışsınız . orada yapılacak şey daha yola çıkmadan beklemek , iki yönde müsait olunca yola katılmak . ortaya kadar çıkıp sonra öbür yolu dikkate almışsınız her iki yönü de dikkate almanız gerekiyordu .
  • Resmen adamın önüne atlayıp birde fren yapmışsınız, karşı tarafada sebep olmuşsunuz. Fren yaptığınız esnada karşı şeritten sağdan gelen araçta mevcutmuş zaten. Karşı şeritin boşalmasını bekleyip hızlıca karşıya geçip sola dönüş yapabilirdiniz. Bu arada uzaktan gelen dediğiniz araç zaten siz yola çıkarken kadraja girmiş , aslında uzakta değil yanınızdaymış. Yani karşı tarafa kabahat bulmaya çalışmaktansa hatanızı kabullenmiz daha yerinde olur.

Kaza hakkında yardım (video içerir)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.