< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kaza Sonrası değer kaybı hakkında (2. sayfa)
-
-
Edebini önce takıl edepsizleşme önce yazdığını okumayı öğren
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Senden mi öğrenicem edebi adabı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben zaten öğretemem size
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence az biraz olur :) ole 10 20 olcani sanmam 3 5 bin bi deger kaybi olur ayikirlarsa :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Değer kaybı oluşur ancak cüzi bir rakam olur hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
altı üstü bir soru sordum. Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Konu bambaşka yere çekildi anlamadığım bir şekilde. Ben haklarımı bilmek için sormuştum. Dava kelimesi yanlış anlaşıldı. Benim adamdan hiç bir talebim olmadı. Adamın teki de gelmiş ne koparırsam diye düşünüyor. Sanki ben adamdan elden para istedim.
Yasa da böyle birşey varmış bilgi almaya çalışıyoruz ona bile laf ediyorsunuz. Ben nerde bileyim, tamponun değer kaybı olupğ olmadığını onu da youtube da öğrendim. Herkes arabadan anlamak zorunda değil.
Bne bir çok şeyden kısıyorum, bir araç alıyorum (ki bilirsiniz araç almak çok kolay birşey ülkemizde !) kaskosuna cartına vurtuna para ödüyorum ikame araç ile ilgili talebim bile 3 4 gün sonra açıklanıyor. Benim bu olay başıma gelmeseydi bu söylediklerimi hiç bilmeyecektim. Burada da konu açma sebebim hem öğrenmek hem de başkasına fayda olur diye açmıştım. Ama konu bambaşka yere gitmiş, neyse sağlık olsun.
-
değer kaybı davası açabilirsiniz tabi ama 400-500 bir şey o da belki kazanırsınız. tamponların hükmü yok ne experde ne satarken. kaza fotoğraflarını tutun yeter satarken gösterirsiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X