Şimdi Ara

Kaza Sonrası Sigorta İşlemleri İle İlgili Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başıma gelen olayı kısaca anlatayım.Kırmızı ışıkta bekliyorduk. Önümde bir otobüs vardı (büyük bir otobüs firmasına ait). Yeşil ışık yandıktan sonra 15-20 metre ilerdeki dönel kavşağa girecektim. İkimiz de sol şeritteydik. Otobüs sağa doğru manevra yaptı, ben de solda açılan boşluğa girdim, fakat göbekten sola dönecekmiş. Dönünce ben sıkışmamak için durdum, ancak arabamın sağ ön tarafına otobüsün sol yanı sürttü. Kaportada ezilme, çizik ve sıyrıklar var. Sınava yetişmem gerekiyordu, durup tutanak işleriyle uğralamazdım ve yoluma devam ettim. Bu durumda sigortadan faydalanma şansım var mıdır?

• araçları hareket ettirmeden önce olay yerinde plaka gözükecek şekilde fotoğraf çekip belgeleri sonradan doldurmak üzere yolunuza devam etseniz daha mantıklı olurdu.
    beyana dayalı sigorta tutarı karşılıyor mu ben de merak ediyorum. oluyorsa eş dost bi beyan uydurup vuruk araçlarımızı yaptıralım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 17 Ocak 2014; 17:01:48 >
  • bu durumda kaskodan yaptırırsınız aracı.

akşam evin önüne bıraktım, sabah baktığımda araçta hasar olduğunu gördüm diye beyanda bulunersunuz, eksper gelip bakar ve kaskodan yaptırırsınız.
  • kaskonuz varsa beyanla yaptırın olayı oldugu gibi anlatın karşı tarafta hasar olmadıgı için tutuanak tutumadık hemde acil işiiniz oldugunu belirtin küçük hasarlarda sıkıntı olmaz beyanla işinizi görürsünüz büyük meblaglarda kasko şirketleri tutanak ister tek taraflı kazalarda polis ve jandarma bölgesiyse mutlaka rapor ve alkol muaynesi yaptırın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.