Şimdi Ara

Kaza Sonrası Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben ehlıyetsız kaza yaptım neyse karşı tarafla anlaştık kaza şuçunu bize yıktık ve ehlıyetlı bi tanıdık cagırdık ve kazayı o yapmıs gıbı gösterdik neyse benım sıgortam SBN oldugu için işlemler geç oluyormus adam dedıkı arabayı yaptıralım sonra sigortadan para gelınce alalım dedıler ama bız buna yanşmadık ve adam benı tehdıt edermıs gıbı mahkemeyle ugrasmayılım felan dedı yanı benı tehdıt ettı ama kazada benım ısmım yok bızım tandıık kaza yapmıs gıbı sımdı bıze dava açarlarsa ne olur bana ceza felan gelırmı ? acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: benbekirya

Merhaba arkadaşlar ben ehlıyetsız kaza yaptım neyse karşı tarafla anlaştık kaza şuçunu bize yıktık ve ehlıyetlı bi tanıdık cagırdık ve kazayı o yapmıs gıbı gösterdik neyse benım sıgortam SBN oldugu için işlemler geç oluyormus adam dedıkı arabayı yaptıralım sonra sigortadan para gelınce alalım dedıler ama bız buna yanşmadık ve adam benı tehdıt edermıs gıbı mahkemeyle ugrasmayılım felan dedı yanı benı tehdıt ettı ama kazada benım ısmım yok bızım tandıık kaza yapmıs gıbı sımdı bıze dava açarlarsa ne olur bana ceza felan gelırmı ? acaba

vallaha benim bildiğim öyle dava falan açamazlar ama forumda işin ehli kişilerde var onlara danış hem sen sigortadan yaptırdığın için exper uğraşacak işlerle tek dava açarlarsa değer kaybından açarlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.