Dün geri geri çıkarken aracımı ağaca çarptım... Görmedin mi diyeceksiniz valla güneş falan parlıyordu aynalar görmedim... Aracım kaskolu ama deldirmemek için fiyat alayım dedim çok tuttu mecburen deldircem... Şimdi sorunum şu ki ilk kazam ve yapılması gereken nedir ? Direk servise mi gideyim ? Sigorta acetasını mı arayayım ? Yardım ederseniz çok mutlu olurum...
Şimdiden yardımı olan herkese teşekkürler ...
seko34123S
kullanıcısına yanıt
Hocam öncelikle geçmiş olsun, benim fazla bir bilgim yok fakat çare yok gibi suçlayacağın veya hatayı üzerine atacağın bir arkadaş yada biri yok tamamı ile senin hatan, bence hiç uüraşöa ver gitsin servise onlar uğraşsın.
Kaskonuzun yetkili servis ile anlaşması varsa direk yetkili serviste sigorta işlemleri bölümüne gidin. Beyan dilekçesi yazarsınız. Şu şu tarihte aracıma hasar verdim yapılmasını istiyorum diye.
Eksper gelir. Hasar tespiti yapar. Tek dosya ise tek dosya açar ama bazı durumlarda kullanıcılar suistimal ile farklı zamanlarda olmuş hasarları da arada yaptırmayı deneyebiliyorlar. Bu sebeple eksper iyice inceler ve onayı verir.
Bu şekilde kaskonuz delinir ve önümüzdeki birkaç sene kasko fiyatı alırken yüksek rakamlarla karşılaşırsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: synthesizer
Kaskonuzun yetkili servis ile anlaşması varsa direk yetkili serviste sigorta işlemleri bölümüne gidin. Beyan dilekçesi yazarsınız. Şu şu tarihte aracıma hasar verdim yapılmasını istiyorum diye.
Eksper gelir. Hasar tespiti yapar. Tek dosya ise tek dosya açar ama bazı durumlarda kullanıcılar suistimal ile farklı zamanlarda olmuş hasarları da arada yaptırmayı deneyebiliyorlar. Bu sebeple eksper iyice inceler ve onayı verir.
Bu şekilde kaskonuz delinir ve önümüzdeki birkaç sene kasko fiyatı alırken yüksek rakamlarla karşılaşırsınız.