Şimdi Ara

Kaza yaptık. Kaskomuz yok... [ Ve araç pert oldu..].. SS'li & Videolu... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
16.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracı iyi toplamışlar gerçekten 0 gibi

Şimdi satan adamı araç orjinal derse şaşırmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrdmr1

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-85-000-km-2008-fiesta-1-4-tdcl-collection-60683099/detay/

tabiki altına pert kayıtlı diye belirtmemişler

en azından kazasız falan da yazmamışlar.

plaka da açık.

alan kişi bir mesaj ile aslında her şeyi öğrenebilir.

• Geçmiş olsun.

Sormasalar muhtemelen söylemezler pert olduğunu.

Baştan belirt insanların vakitlerini çalma
  • Büyük geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

geçmiş olsun. fakat çekicinin parasına kadar hesap etmek yerine "babam bu arabadan şükürler olsun sağ çıktı" diye şuraya bir kez dahi yazsanız hiç fena olmazdı. sürekli çekici parası diyip durmuşsunuz garip geldi bana.

bir de fiestanın halini görünce fiesta almamak için bir sebebim daha oldu. corolla taş gibi duruyor.

dikkatimi çeken bir noktaya parmak bastınız. ve sürekli ifadesini kullanması beni biraz kaza olmuşta sevinmiş hissine kapılmama sebep oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

geçmiş olsun. fakat çekicinin parasına kadar hesap etmek yerine "babam bu arabadan şükürler olsun sağ çıktı" diye şuraya bir kez dahi yazsanız hiç fena olmazdı. sürekli çekici parası diyip durmuşsunuz garip geldi bana.

bir de fiestanın halini görünce fiesta almamak için bir sebebim daha oldu. corolla taş gibi duruyor.

dikkatimi çeken bir noktaya parmak bastınız. ve sürekli ifadesini kullanması beni biraz kaza olmuşta sevinmiş hissine kapılmama sebep oldu..

aslında avensisciye para verdim yola fırla diye. ama dedektif DH üyeleri sobeledi yine malesef

http://www.youtube.com/watch?v=mwq-T2CrJRU&feature=fvwrel

• bu arabayı perte ayıracaklarını sanmıyorum.çok hasarı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

bu arabayı perte ayıracaklarını sanmıyorum.çok hasarı yok.

Özet: Servis 24.000 TL onarım masrafı istedi. (evet şaka gibi)

Kasko 10.000 TL onarım masrafı verelim dedi.

İstemeyiz dedik ; 21.500 TL ödeme yapıldı.

Bu konudaki asıl amacım ,
    Kaskosu olmayan arkadaşlar için bilgi vermek;

Allah korusun kaza yaptıklarında , uzun süre arabasız kalacaklarına hazırlıklı olsunlar.
    Bizim yoktu kaskomuz, karşı taraftan ödeme beklediğimiz için süreç uzadı. Uzun süre arabasız kaldık.
    İşi gücü olan arkadaşlar için önemlidir diye düşünüyorum.
  • çekici parasını hesaplarken kalp krizi geçireceksiniz gerçek kaza o zaman olacak , arabanıza kasko yaptırmayıp 3 kuruştan kaçalım derken kaza size patlasaydı sonunuz acı olurdu.

geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transporter67

quote:

Orijinalden alıntı: emrdmr1

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-85-000-km-2008-fiesta-1-4-tdcl-collection-60683099/detay/

tabiki altına pert kayıtlı diye belirtmemişler

en azından kazasız falan da yazmamışlar.

plaka da açık.

alan kişi bir mesaj ile aslında her şeyi öğrenebilir.

benimde eski aracımın pert kaydı vardı ; üstelik kaskodan yapılmıştı.Fakat nasıl olduysa tramer kayıtlarında kaza görünmüyordu.O araç da böyle bir durumda olabilir.Tramer e de güven olmuyor malesef...

• Çok geçmiş olsun,cana geleceğina mala gelsin...

İyiki karşı tarafta kasko varmış, yoksa işiniz inanın çok zor olurdu.

Kasko çok önemli,çoğu insan önemsemez oysa...
  • Geçmiş olsun.
  • çok geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

bu arabayı perte ayıracaklarını sanmıyorum.çok hasarı yok.

Hava yastıkları açıldığı an araç 'pert' e alınır. İkiye bölünmesine gerek yok.

@transporter67
    Bu arada çok geçmiş olsun babanız frene basmadığı halde bişeyinin olmaması fiestanın görevini yaptığı anlamına gelir. Kazasız günler dilerim.
  • Çok geçmiş olsun ama verdikleri parayı neye göre belirlediler ben ona takıldım. O paraya aynı aracın pert olup toplanmışı bile alınmıyor. Garip olmuş biraz.
  • bu pert araçları topayıp piyasaya sürme işi sigortacılar için en büyük gelir kaynağı. sigorta primi ceplerine kar kaldığı gibi pert aracı toplayıp, ondan bile kar ediyorlar. bir iş bu kadar ahlak dışı yapılabilirdi. onu da başardılar burada.

tramer de bu yol yüzünden istismar edilebilir. araç alırken 5664'e bile güvenmeyin. semtteki acentaya gidin plaka ve şase boyu verin. o havuzda çıkıyor işte ak koyun kara koyun.
  • Geçmiş olsun hemşerim can sağlığı en önemlisi
    Sonunda bi şekilde parabı kurtarmışsın...
  • quote:

bu pert araçları topayıp piyasaya sürme işi sigortacılar için en büyük gelir kaynağı. sigorta primi ceplerine kar kaldığı gibi pert aracı toplayıp, ondan bile kar ediyorlar. bir iş bu kadar ahlak dışı yapılabilirdi. onu da başardılar burada.

tramer de bu yol yüzünden istismar edilebilir. araç alırken 5664'e bile güvenmeyin. semtteki acentaya gidin plaka ve şase boyu verin. o havuzda çıkıyor işte ak koyun kara koyun.

Sigorta şirketleri pert kaydı alıp trafikten çektikleri araçları açık artırma usulü ile satıyor. Bu araçlar sigorta şirketleri tarafından onarılmıyor. Satın alan kişinin ilgili sigorta şirketinden açık artırmaya katılabilmesi için sigorta şirketine para yatırması ve web üzerinden satış için abone numarası alması gerekiyor. Hemen her ilde sigorta şirketlerinden hasarlı araç satın alan belli sanayi esnafı ya da galericiler var. Satın alınan araçlar sanayide büyük oranda çıkma ve yan sanayi yedek parça ile toplanıp satışa sunuluyor. Sistem bir çok ülkede benzer şekilde işlemesine rağmen asıl amaç trafikten çekilmiş araçları yeniden trafiğe sokmak değil, değerlendirilebilir yedek parça haline getirmek ve hurdaya ayırmak, ancak Türkiye'de yasal boşluklardan ötürü
    aracın hasar oranı değil maliyeti esas alınarak yeniden toparlanıp trafiğe sokulabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.