Şimdi Ara

kaza yaptım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçmiş olsun ALLAH bundan büyük kaza vermesin. araç sahibiyle anlaşabilmen de iyi olmuş..

keşke her kaza böyle sonuçlansa.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: lapseki

quote:

Orjinalden alıntı: selim82

geçmiş olsun bana park halinde 2 kere carptılar 7000 km arabam anlıoyurm seni cok cok geçmiş olsun ama sıkma canını iananki ne kadar üstüne düşersen kesin öküzün biri gelip vuruyo onu anladım şamanist mi dersin ne dersiniz ama sakınan göze cöp harbiden batıo heralde

Selim82, beni anlamadın ya ben ona yanıyorum. Öküzde olduk sayende.

neyse vurduktan sonra kaçmadım en azından adamı bulup helalleştim. ordan biraz yırtıyoruz. ne yapalım
    hatalar insanlar için...

[simage]http://img79.imageshack.us/my.php?image=kzqt9.jpg [/simage] bak buraya üşenmedim
    arkadaşlarımın resimlerinide koydum buraya.

ya kusura bakmayın ama yemin ederim şu muhabbet çok komiğime gitti.

Allah kimseye kaza bela vermesin, banada vurdular iki kere neyse biri çok iyi idi adam baya ilgilendi ama köyde vuran cahili tekiydi zorla bide tutanak tutrudum polise.

Geçmiş olsun hocam fazla sıkma canını, nazar değmiştir bi yerden çıkmıştır işte nazara çok inanırım vallaha. Allah daha büyüklerinden saklasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 23 Nisan 2007; 0:16:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lapseki
    linkin altına, arkadaşlarla şimdi arabalara binip park halindeki arabalara çarpmaya gidicez yazmayı unutmuşum.

O nasıl laf kardeş.

Önce geçmiş olsun aracın sahibi ile sorunsuz helalleşmeniz güzel olmuş

Cümlemize kazasız belasız günler dilerim.

Sağlıcakla.
  • Şimdi takma kafana diyemem zor bişey biliyorum 1500km de altını vurup mazot ısıtıcısını dağıtmıştık basit bi tamir gördü ama benim kaç gün uykularımı kaçırdı.

Ama nazarlık olsun işte, gerçektende ne kadar üstüne düşersen başına bi iş geliyo.
    Geçmiş olsun..
  • mal canın yongasıdır ama yinede mala geleceğine cana gelsin geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun hocam herkesin başına zaman zaman geliyor böyle şeyler çok fazla canını sıkma ders almaya çalış
  • Dostum çok geçmiş olsun işallah aracından soğumazsın cana geleceğine mala gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

Dostum çok geçmiş olsun işallah aracından soğumazsın cana geleceğine mala gelsin

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Kaza yaptıktan sonra diğer aracın sahibine ödeme yapmak için üstümde para yoktu beraber bankamatike gitmeyi teklif ettim, araç sahibiyle bankamatike gidip kendisini geriye bırakana kadar geçen sürede arabayı kullanmak gerçekten çok sıkıcı geldi dikkatimi toplamakta zorluk çektim. ancak bugün tekrar kullandım ve herhangi bir rahatsızlık hissetmedim. dediğiniz gibi cana geleceğine mala gelsin, zira cana gelenin telafisi çok zor bazende hiç yok.
  • lapseki yanlış anlaşılmışım yaw sen adamdan kaçarken carpmışın bu cok normal adam bana arabamı yıkatırken vurdu 50 metre kare alandan geldi vurdu ondan öküz dedim 1 ay önce armadada kadın ben arabayı tam çalıştıryodum çatt diye gömdü ne oluyo dedim benim demek istediğim öküzden kastım trafik yok başka arac yok hiçbişey yokkende vurabiliyo adamlar o yüzden sen canını sıkma demek istedim hehe tekrar geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: selim82

lapseki yanlış anlaşılmışım yaw sen adamdan kaçarken carpmışın bu cok normal adam bana arabamı yıkatırken vurdu 50 metre kare alandan geldi vurdu ondan öküz dedim 1 ay önce armadada kadın ben arabayı tam çalıştıryodum çatt diye gömdü ne oluyo dedim benim demek istediğim öküzden kastım trafik yok başka arac yok hiçbişey yokkende vurabiliyo adamlar o yüzden sen canını sıkma demek istedim hehe tekrar geçmiş olsun

kasten demediğinin farkındayım, o yüzden bende matrak olsun diye sana takıldım.
  • geçmiş olsunnnnnn.çok bişey yokmuş trafikteysen herzaman baişına gelebiliyor işte
  • Allah korusun bu belki de daha büyük bir olayın önleyicisi oldu. Bundan sonra daha dikkatli olacağın kesindir
  • AAAAAAAAAAAH AH ACILARIMI DEPRESTIRDINIZ ARKADASLAR. KAZA YAPAN ARKADASA DA COK GECMISLER OLSUN BENIM BASIMDAN DA GECTI DUSUNDUKCE SINIRLERIM BOZULUYOR. TRAFIK POLISI DURDURDU BENI SAGA GECITIMM YOL SINIR CIZGISINI DISINDAYDIM. POLI DURDURDUGU UCUN INDIM ASAGI. SONRA ACEMI CAYLAGIN BIRI ARKAMDAN PARK HALINDEYKEN KALKTI ROLANTIDE GELIYOR BENIM KAPI ACIK BENDE KAPININ ONUNDEYIM DAHA ARABADAN YENI INDIM ADAM BAKTIM KAPIYA DOGRU GELIYOR TIN TIN BAGIRDIM DUR DEDIM EL ETTIM KOL ETTIM BANAMISIN DEMEDI DURMADI BIRDE ARABANIN ICINDEN KAFASINI KALDIRIP BAKIYOR KURTARDIMMI DIYE, DEFALARCA BAGIRDIM HEMENEN ONUMDE OLUYOR OLAY EN SONUNDA ARCININ KAPORTASINA VURDUM ANCAK DURDU, POLISTE HEMEN YANIMIZDA. VE SUPRIZ ARKADASLAR SUCLU BEN CIKTIM, YUZDE 60 BEN SUCLUYMUSUM GULERMISIN AGLARMISIN ANLASIN DEDILER BENDE MASRAFA KARISMAM DEDIM ADAMDAN SES YOK SONRA RAPOR TUTUN DEDIM HEM SUCLU OLDUK DURDUK YERE HEM CEZA YEDIK HEMDE ARABAMIZIN KAPISI EGILDI CEKICLE DUZELTTIRDIM AMA SINIRDEN DE DELIYE DONDUM. ISTE BOYLE KUSURA BAKMA TOPIGI ACAN ARKADAS SENDE DERTLISIN BIRDE BEN BASINIZI AGRITTIM. ALLAH BETERINDEN KORUSUN CUMLEMIZI

• Geçmiş olsun olabilir böyle şeyler sonuçta kaza bu takmayın kafanıza.

Edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can_vtec -- 24 Nisan 2007; 0:48:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.