Şimdi Ara

kaza yaptım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar maalesef bugün kaza yaptım. dar ve yokuş aşağı bir yolda karşıdan hızla gelen araçtan kaçmak için sağa yanaşırken direksiyonu toparlayamayarak park halindeki bir araca çarptım. benim araçta tampon çizildi ve sağ sinyal lambası kırıldı. diğer aracın kaportası çizildi ancak kaportasında vuruk yok diğer aracın altındaki demir çıkıntı hasarın büyümesini engelledi (sanırırm caddy) . aracın sahibi ile 100 ytl ye anlaştık ve rapor tutturmadık. canım çok sıkkın. üstelik suçluda benim.

• Gecmis olsun, cana gelecegine mala gelsin. Hepimiz zaman zaman dalip, hata yapiyoruz.
  • Tüh yaaa. Geçmiş olsun... Canınızda birşey yoksa gerisi bir şekilde halledilir. Tabiki hepsi bütçeye zarar ama olsun ya ne yapalım olacağı varmış. Zaten rapor tuttursanız 100 ytl polis ceza yazacak o yüzden en iyisini yapıp anlaşmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Gecmis olsun, cana gelecegine mala gelsin. Hepimiz zaman zaman dalip, hata yapiyoruz.

Teşekkürler. Haklısın, cana geleceğine mala gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yarbay

Tüh yaaa. Geçmiş olsun... Canınızda birşey yoksa gerisi bir şekilde halledilir. Tabiki hepsi bütçeye zarar ama olsun ya ne yapalım olacağı varmış. Zaten rapor tuttursanız 100 ytl polis ceza yazacak o yüzden en iyisini yapıp anlaşmışsın

Teşekkürler, çok şükür ciddi bir kaza değildi ama yinede ilk kazamı yaptım. çarptığım anda gözümün önüne tamirhaneler, trafik polisleri geldi işin yoksa uğraş şimdi dedim kendi kendime. çarptığım aracın sahibi tepki göstermeyince anlaştık. Allah hepimizi kazalardan korusun.

• Gecmiş olsun dostum , ufak tefek şeyler oluyor arada , canını sıkmana bile degmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Gecmiş olsun dostum , ufak tefek şeyler oluyor arada , canını sıkmana bile degmez

Teşekkürler. çok dikkat ederdim kullanırken ama ne yazık ki oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ......Kaza Yaptım......
    16 yıl önce açıldı
    Kaza yaptım. tamponu kırdım.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş cok cok geçmiş olsun hersey yerine geliyorda saglık kolay kolay gelmıyor ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALATBEY

kardeş cok cok geçmiş olsun hersey yerine geliyorda saglık kolay kolay gelmıyor ...

Teşekkürler, çok doğru.
  • çok geçmiş olsun dostum...

ufaktan bütçeye zarar hep ama saglık olsun sıkma canını..
  • takma kafana tokadan başka ..olur böyle şeyler
  • Geçmiş olsun lapseki,dert etme arada sırada olur böyle şeyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: lapseki
    çok dikkat ederdim kullanırken

Geçmiş olsun. Ama kaza yaptım diye de alıntı içindeki huyundan vazgeçme sakın.
    arada bir hepimiz dalıyoruz ancak bu sefer kötü bir şans olmuş sizin için.
    Yine de Allah daha büyüğünü göstermesin.
    Tekrar geçmiş olsun.

• geçmiş olsun bana park halinde 2 kere carptılar 7000 km arabam anlıoyurm seni cok cok geçmiş olsun ama sıkma canını iananki ne kadar üstüne düşersen kesin öküzün biri gelip vuruyo onu anladım şamanist mi dersin ne dersiniz ama sakınan göze cöp harbiden batıo heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: selim82
    geçmiş olsun bana park halinde 2 kere carptılar 7000 km arabam anlıoyurm seni cok cok geçmiş olsun ama sıkma canını iananki ne kadar üstüne düşersen kesin öküzün biri gelip vuruyo onu anladım şamanist mi dersin ne dersiniz ama sakınan göze cöp harbiden batıo heralde

abi neettin yaa?
    lapseki arkadaş kendisi vurmuş arabaya, onun arabasına vurmamışlar.
    yani yukarıdaki yakıştırma pek yakışmadı,
    hem geçmiş olsun dedin hem de öküz yaptın adamı.

hani kaş yaparken göz çıkarmak vardır ya, sanırım bu oluyor.

• quote:

geçmiş olsun bana park halinde 2 kere carptılar 7000 km arabam anlıoyurm seni cok cok geçmiş olsun ama sıkma canını iananki ne kadar üstüne düşersen kesin öküzün biri gelip vuruyo onu anladım şamanist mi dersin ne dersiniz ama sakınan göze cöp harbiden batıo heralde

Selim82, beni anlamadın ya ben ona yanıyorum. Öküzde olduk sayende.

neyse vurduktan sonra kaçmadım en azından adamı bulup helalleştim. ordan biraz yırtıyoruz. ne yapalım
    hatalar insanlar için...

[simage]http://img79.imageshack.us/my.php?image=kzqt9.jpg [/simage] bak buraya üşenmedim
    arkadaşlarımın resimlerinide koydum buraya.

• quote:

Orjinalden alıntı: lapseki

quote:

Selim82, beni anlamadın ya ben ona yanıyorum. Öküzde olduk sayende.

neyse vurduktan sonra kaçmadım en azından adamı bulup helalleştim. ordan biraz yırtıyoruz. ne yapalım
    hatalar insanlar için...

[simage]http://img79.imageshack.us/my.php?image=kzqt9.jpg [/simage] bak buraya üşenmedim
    arkadaşlarımın resimlerinide koydum buraya.

hay Allah razi olsun aksam aksam guldurdun.

kardes olur boyle seyler.ufak tefek sehir icinde oluyor yapacak bir sey yok.
    gecen gunde ben vw volt ile sehir icinde giderken onumdeki arac frenaj yapti bende fren yapmak zorunda kaldim.arkamdan hizla gelen kucuk mobilet sahibi sahis arkadamn vurdu biraz.tampon hafif sekilde goctu.onun da mobiletin onu iki buklum oldu.
    ozur diledi kusura bakma dedi.eyvallah dedim olur boyle seyler.
    Allah tan cocuga bisey olmadi ona sukrediyorum.
    helallestik cocukla o yoluna gitti ben yoluma.

shir icinde biraz daha dikkatli olmak gerekiyor.
    sonucta arabadir yav bu daha oteye gitmez.
    canin sagolsun en iyisini yapmissin adamla helallesmissin.
    sıkma canını olur boyle ufak tefek seyler.

selam ve dua ile...

• Sağol _codelinker_, Allah sendende razı olsun.

linkin altına, arkadaşlarla şimdi arabalara binip park halindeki arabalara çarpmaya gidicez yazmayı unutmuşum.
  • geçmiş olsun, yokuş yukarı çıkandadır öncelik, durup yol vermek gerekir ama o deve de hızlı çıkmasaymış. Neyse ya 100 lirayla yırttın
  • cana geleceğine mala gelsin geçmiş olsun allah beterinden saklasın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.