Şimdi Ara

Kaza yaptım. Motora çarptım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün 11:00 sularında ara caddede dönerken, kör noktadan fark edemediğim bir motorlu geldi.
    Kurtarmaya çalıştıysak da ön tampona dokunarak dengesini yitirip sürüklendi.

Adamı kendi imkanlarımla hastaneye götürüp, kaşına dikiş attırdım. Yara berelerini sardırdım.
    Kafa röntgeninde herhangi bir sorun çıkmadı. İstirahat edecek.
    Adam şikayetçi olmadı. Kask ve ehliyeti yok motorlunun.

Gerçekten çok zor bir durum.
    Hayatımda ilk kez kaza yaptım. Moralim bozuldu ve keyfim kaçtı.
    Sizlerle paylaşmak istedim.

• Geçmiş olsun, Allah daha beterinden korusun. Şehir içinde mümkün olduğunca karşılıklı olarak yavaş ve temkinli olmakta fayda var. Motosiklet sürücüsünün kaskı olsa herhalde sıyrıksız atlatacakmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun. yaz mevsiminde motosiklet kullananlar artıyor dikkat etmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahsiman1 -- 8 Ağustos 2013; 21:57:34 >
  • Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun.
  • siz insanlık gereği görevinizi yapmışsınız. başkası olsa kaçıp gidebilirdide.
  • Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Kör noktada hiç gözükmüyorlar hakikatten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ......Kaza Yaptım......
    16 yıl önce açıldı
    Kaza yaptım. tamponu kırdım.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kask yok ehliyet yok birde şikayetcimi olsaydı ?

kask olmuş olsaydı o dikişe gerek yoktu smdi.

iki tekerlegin üzerinde Allaha emanet gidiyorsun zaten birde kask takmıyorsun.

Canınızı sıkmayın daha kötüsüde olabilirdi.
  • Ben de ehliyeti yeni alacağım gerçekten çok kötü bir durum. İnsana zarar vermek çok ürkütücü geliyor.
    Çok korkuyorum insana carpmaktan insan yaralamsktan.

• geçmiş olsun hocam..
  • Kör noktada kayboluyor valla motorlar, hep omzumun üstünden bi kere bakarim geriye bir kere üstünkörü baktim, aksam saatiydi zaten yollar cok sakin falan. Bi baktim direksiyon dönmüyor Babam yanimdaydi o tutmus motorlu var diyor Valla alacaktim adami altima hicte görünmüyor o günden beri 2 kere bakarim serit degistirmeden.

Valla ehliyetsiz kullaniyor siz sikayetci bile olabilirsiniz, Allah korusun o kurtaracam diye baska bir yerede carpabilir daha ciddi kazalar yapabilirdiniz. Devletin su motor isini cozmesi gerekiyor 16-17 yasina gelip can isteyene motor aliyor aileler, bunlarda manyak gibi geziyorlar sonra basimiza dert oluyorlar.

• geçmiş olsun ...

kaza yapan kişi o psikolojiyi bilir ... çok kötü bir şey ... ama Allaha çok şükür ikinizde de can kaybı olmamış
  • geçmiş olsun siz görevinizi yapmışınız.
  • Çok geçmiş olsun.Trafikte her an hepimizin başına gelebilecek bir durum.Motorlular arı gibi bir sağdan bir soldan çıkıveriyorlar.Her zaman aynada görmek mümkün olmuyor kör noktaya giriyorlar.Çok dikkatli olmak lazım.Ama bazen dikkat de yetmiyor.O kadar hızlı ve ani hareket ediyorlar ki neredeyse gelip onlar size çarpıyor.Basit yaralanmayla atlatıldı ise çok üzülmeye gerek yok.Ölüm ya da kalıcı sakatlık falan olsa işte o zaman sıkılır insanın canı.Siz insani görevinizi yapmakla çok iyi etmişsiniz.Sonuçta kaza bu kimse istemez böyle bir durum.Ufak da olsa bir yaralanma varsa en güzeli sizin yaklaşımınız olmuş.vay efendim kaza senin yüzünden oldu! Sen haksızsın! ben haklıyım! tartışmasına girmek gereksiz olurdu.Bu şekilde olay hallolmuş.Geçmiş olsun.Sıkmayın fazla canınızı.Olur böyle şeyler trafikte.
  • Motor kazaları bu ara pek bir artış gösterdi.

Daha dün bende sola sinyalimi verdim. Motorlu çocuk arkamdaydı onu gördüm. Ardından sinyalimi verdiğim için herhalde hala arkamdadır diyerekten sola dönecektim ki alışkanlık olarak gözüm aynaya ilişti. Bir baktım beni sollamaya kalkıyor. Motorun önü benim arka kapıya gelmiş. Hemen kırdım direksiyonu, ilerde durdurdum "napıyosun kardeşim görmüyo musun sinyali" dedim. Aldığım cevabı duymak istemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 8 Ağustos 2013; 23:50:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

kask yok ehliyet yok birde şikayetcimi olsaydı ?

kask olmuş olsaydı o dikişe gerek yoktu smdi.

iki tekerlegin üzerinde Allaha emanet gidiyorsun zaten birde kask takmıyorsun.

Canınızı sıkmayın daha kötüsüde olabilirdi.

Bu devirde evinize giren hırsız bile icabında sizi dava ediyor ve kazanıyor. Ehliyetsiz sürücü mü etmeyecek?

• Uzerinize duseni yaptiginiz icin tebrik ederim

Gecmis olsun.

Ucuz atlatilmis 2 taraf icin.

• Şikayetçi olsaydı %100 haksız çıkardı.

İsterseniz göz göre göre çarpın, yine %100 haksız.

Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun hocam.
  • Geçmiş olsun aynı kazayı geçen hafta bende ucuz atlattım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.