Şimdi Ara

Kaza Yaptım ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen halı sahaya gittik işte her neyse adamın biri geldi dedi arabayı çekermisin canım falan. Bende dedim abi az önce ordan kartal çıktı sen o arabaylamı çıkamıyosun falan(gerçekten kartal çıkmıştı adamın arabası palio hb). Dedi ben acemiyim falan(sanki ben 40 yıllık şöförüm). Herneyse eyvallah falan dedik. Çıktım işte hemen sahadan bi aceleyle girdim arabaya çıktım yola. O an hemen şu araba çıksında gidiyim hesabı yaparken arkaya bakmadan arkaya gittim yol yukuştu hafif hafif frenle iniyordum. Arkaya bakmadım ve boom. Taksiye girdim. Şansa dibime kadar girmiş taksi. Normalde o yoldan da araba geçmez. Her neyse indim arabadan falan baktım benim arabada birşey yok onunkine baktım ondada birşey yok görünürde . Derin bir nefes aldım. Sonra taksici bana hemen atarlanmaya başladı. Zaten motorcu olduğum için taksicilerden nefret ederim. Dedim sus lan birşey yok işte dırdır etme dedim. Baktım üstüme üstüme yürüyo tam vuruyodu çekildim. Arkadaşlar falan geldi. Bende suçlu olduğum için adama birşey yapmadım. Dedim milleti görünce geri vites yapma. Diyoki yok kardeş bizde geri vites falan konuşmaya geldim yanına cart curt . Dedim he he . Hadi yok birşey falan uzatmaya gerek yok dedim. Adam dedimi olurmu öyle şey bak tampon çatlamış 2 yerinden falan. Vay dedim anasını böyle şeymi olur. Adam dedi tutanak kağıdı varmı . Bende yok dedim. Polisi arıyorum o zaman dedi. O sırada ordan geçen bir abi aranızda halledin dedi. Bende adama 50 tl para verdim birde numaramı verdim beni arıycak sonra gene para vericem bi 50 tl falan daha. Sizce doğrumu yaptım? Tutanakmı tutsaydık polisimi bekleseydik. Bu durumda en iyisi ne olurdu. Lütfen yorum yapın çok amatörüm bu konuda yapılması gereken en iyi şey ne

• son 3 uppp
  • spn 2 upp
  • taksici bedava para almış işte. her zaman yaptıkları şey olmakla beraber, tamponuna bir zarar vermişsen hatalı da olduğuna göre tazmin etmen gerekir. rapor tutmak bir yol ki rapor tutsan bile gidip yok orası çatladı diye tamponu değiştireceğini sanmıyorum, eğer becerebilirlerse serviste değişti gösterip sigortadan parayı tırtıklamaya çalışırdı muhtemelen. burada bu yöntem yerine senden parayı tırtıklamış.

olayı gösterir bir fotoğraf varsa onu paylaş da görelim hasar var mı yok mu?

ne yapacağına gelince
    eğer taksi değil de normal bir binek olsaydı para vereyim kapansın diyebilirdim ben de trafik sigortasının düşünerek

ama taksici olunca beş kuruş vermezdim, rapor tutup savardım.
  • Tamponda dışardan görünürde birşey olmayabilir ama içerde sıkıntı olabilir, düzeltilmeside 50-100 lira tutabilir normaldir ama siz tutanakla uğraşmamak için sigortanın ödeyeceği parayı kendi cebinizden vermişsiniz, tabi hasarsızlığı bozdurmamaklada iyi olmuş sayılabilir, 100 liradan fazla para vermeyin toplamda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_O_S

taksici bedava para almış işte. her zaman yaptıkları şey olmakla beraber, tamponuna bir zarar vermişsen hatalı da olduğuna göre tazmin etmen gerekir. rapor tutmak bir yol ki rapor tutsan bile gidip yok orası çatladı diye tamponu değiştireceğini sanmıyorum, eğer becerebilirlerse serviste değişti gösterip sigortadan parayı tırtıklamaya çalışırdı muhtemelen. burada bu yöntem yerine senden parayı tırtıklamış.

olayı gösterir bir fotoğraf varsa onu paylaş da görelim hasar var mı yok mu?

ne yapacağına gelince
    eğer taksi değil de normal bir binek olsaydı para vereyim kapansın diyebilirdim ben de trafik sigortasının düşünerek

ama taksici olunca beş kuruş vermezdim, rapor tutup savardım.

valla hocam sigortadan düşmesin diye bide babam anlamasın diye taksiciye para verdim. olayın fotoğrafı malesef yok keşke çekseydim. ama tek söyliyceğim şey benim aracımda hiçbirşey yok adamın ön tamponu iki yerden çatladı. onuda benmi çatlattım blimiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Tamponda dışardan görünürde birşey olmayabilir ama içerde sıkıntı olabilir, düzeltilmeside 50-100 lira tutabilir normaldir ama siz tutanakla uğraşmamak için sigortanın ödeyeceği parayı kendi cebinizden vermişsiniz, tabi hasarsızlığı bozdurmamaklada iyi olmuş sayılabilir, 100 liradan fazla para vermeyin toplamda.

aynen öyle oldu hocam daha para vermeyi düşünmüyorum aslında ama bakalım ararsa halledicez.

• Doğrusunu yapmışsın. Tutanak tutsaydın, kusurlu çıkacaktın. Seneye trafik sigortası primin en az iki katına (tahmini) çıkacaktı. 50 lira vermişsin, bi 50 lira daha isteyeceğini sanmam ama isterse ver gitsin.

Araçta bir şey yok diyorsun da, sürücü muhtemelen ücretli bir çalışandır. Patronuna hesap verecek bunu unutma. Her türlü kardasın, bir 50 değil 100 lira da istese yine karda çıkarsın bu işten. Bir şey yok deyip geçme, sökmeden bilinemez ne olup olmadığı. Kaldı ki emanetse o araç, illaki gidip gösterecektir bir ustaya. Neyse geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ......Kaza Yaptım......
    16 yıl önce açıldı
    Kaza yaptım. tamponu kırdım.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer para verdiysem ,tekrar ileri geri yapıp tamponunu güzelce kırardım hiç olmazda para verdiğime değsin yada tekme atıp göçertirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sigorta Eksperi

Doğrusunu yapmışsın. Tutanak tutsaydın, kusurlu çıkacaktın. Seneye trafik sigortası primin en az iki katına (tahmini) çıkacaktı. 50 lira vermişsin, bi 50 lira daha isteyeceğini sanmam ama isterse ver gitsin.

Araçta bir şey yok diyorsun da, sürücü muhtemelen ücretli bir çalışandır. Patronuna hesap verecek bunu unutma. Her türlü kardasın, bir 50 değil 100 lira da istese yine karda çıkarsın bu işten. Bir şey yok deyip geçme, sökmeden bilinemez ne olup olmadığı. Kaldı ki emanetse o araç, illaki gidip gösterecektir bir ustaya. Neyse geçmiş olsun.

o zaman her kaza yaptığımızda para verelim sigorta neden yaptırıyoruz sigortada yaptırmayalım ozaman nasıl olsa cepten vericez
  • numaranı değiştir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil ihtiyaç

quote:

Doğrusunu yapmışsın. Tutanak tutsaydın, kusurlu çıkacaktın. Seneye trafik sigortası primin en az iki katına (tahmini) çıkacaktı. 50 lira vermişsin, bi 50 lira daha isteyeceğini sanmam ama isterse ver gitsin.

o zaman her kaza yaptığımızda para verelim sigorta neden yaptırıyoruz sigortada yaptırmayalım ozaman nasıl olsa cepten vericez

100 liralık hasarı şirkete ödetecek. Seneye primi 200-300 lira artacak. Bu ticareti sen mantıklı buluyorsan, sen kendi bildiğini yap. Ben benim bildiğimi yaparım, öneririm. Bunu bu olaya özel önerdim. Eğer kusur durumu muallak olsaydı tutanak tutun sonucu bekleyin derdim. Kesin kusurlu, çok küçük bir hasarsa elden ödeme yapmak daha karlı olacaktır.

• quote:

quote:

quote:

100 liralık hasarı şirkete ödetecek. Seneye primi 200-300 lira artacak. Bu ticareti sen mantıklı buluyorsan, sen kendi bildiğini yap. Ben benim bildiğimi yaparım, öneririm. Bunu bu olaya özel önerdim. Eğer kusur durumu muallak olsaydı tutanak tutun sonucu bekleyin derdim. Kesin kusurlu, çok küçük bir hasarsa elden ödeme yapmak daha karlı olacaktır.

son kasa frelander a vurdum 1000 küsür tl hasar ödedim sigortadan 200 tl olan sigortam 260 tl oldu

• Çok açık ve net söylüyorum aynı durum başıma gelse pislik yapardım polisi arardım taksici arkadan çarptı diye. Hele bir de taksiciya kesin yapardım.

Ekleme: Seni tekrar para diye ararsa falan yanlış numara de kapat, bence tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burglar08 -- 11 Mayıs 2013; 0:01:08 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

son kasa frelander a vurdum 1000 küsür tl hasar ödedim sigortadan 200 tl olan sigortam 260 tl oldu

Tamam hocam ben yalan söylüyorum.

• Telefonda numara engelleyicisi varsa engelleyin bir kere aradığı zaman olsun bitsin. 50 tl de benzin koyun İstanbul'daysanız boğaz turu atın.

Taksiciler kadar çakal bir insan topluluğu görmedim.
  • geçen gün aynı şey başıma geldi kadının teki geldi park halinde ki arabama arka tampondan girdi biraz bağırdım çağırdım sonra sakinleştirdiler kadın özür diledi gitti onun araba biraz çızılmıştı benim araba da bir şey yok. büyütmeye gerek yok tekrar ararsa para için sakın para felan verme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt58 -- 11 Mayıs 2013; 22:50:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.