Şimdi Ara

Kaza yaptım. tamponu kırdım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cumartesi akşam yolda giderken önümdeki arabaya biraz sertçe vurdum. Duramadım. Kaydım. Vurdum. Tamponun alt tarafı kırıldı. Kopan parça yok. Sadece kırıldı. Öndeki arabaya bir şey olmamış. Ya da sahibi karanlıkta bir şey göremedi. Çünkü çok hafif göçük vardı. Ben vurunca mı oldu. Yoksa daha önce mi vardı. Bilmiyorum.

Vurduğum araba Renault Clio Hatchback idi. Benim aracımda bir şey yok dedi adam. Zaten belini tutarak indi. Bayağı sarsılmış vurunca. Onda da kasko yok. Bende de yok. İkimizde de tutanak kağıtları yoktu. Polis te ceza yazmasın diye polis çağırmadık. Arkadan ben vurduğum için üstelemedim. Helalleştik. Ayrıldık.

Sorum şu: Plastik parçaları hiç kırılmamış gibi yapıştıran yerler olduğunu duymuştum. Tamponları da bu şekilde tamir ediyorlar mı? Bildiğiniz böyle yerler var mı? yetkili servis tampona bir dünya fiyat çekiyor. Götürmek istemiyorum.

• Eğer çok göze batan bir kırık değilse bence nazarlık olarak kalsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada geçmiş olsun. Yazmayı unutmuşum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Eğer çok göze batan bir kırık değilse bence nazarlık olarak kalsın.

Yok. Göze batan bir kırık değil. Fakat radyatörü koruyan 2 adet ızgaranın yeri kırıktan dolayı bollaşmış. Izgaralar düşerse öndeki arabadan sıçrayacak taş doğrudan radyatöre gelir.

Gerçi ızgaraları elimle kontrol ettim. Düşecek gibi durmuyorlar. Etraftan da yaptırma, gerek yok diyorlar. Sadece bir kişi plastikleri artık tamir ediyorlar demişti. Kafama takıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Bu arada geçmiş olsun. Yazmayı unutmuşum.

Sağolun. Teşekkürler. İnşallah en büyük kazamız böyle olur.
  • Geçmiş olsun...

• Gecmis olsun.

Araciniz Logan'di galiba.

Yeni tampon taktirmak daha mantikli bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ......Kaza Yaptım......
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim, sıkıntı olmayacaksa kalsın öyle. Kazasız belasız sürüşler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Gecmis olsun.

Araciniz Logan'di galiba.

Yeni tampon taktirmak daha mantikli bence.

Sağolun. Logan. Evet. Yaklaşık 2 sene önce de kırılmıştı. yan sanayi tampona 130 TL verdim. Boyanması, takılması derken 300 TL'yi bulmuştu.

quote:

Geçmiş olsun...

Sağolun
  • geçmiş olsun. geçen hafta da bana arka tampondan çarpmışlardı. çarpan araç alçak olduğu için tamponun alt tarafındaki esnek kısma girip biraz sarmıştı ama bişey olmadı.
    tamponcular tamir konusunda epey ilerlediler. tamir ettirmek en iyisi. eski aracımda ön tamponumdaki hasar yüzünden temiz olsun diye yeni tampon aldım ama onu da birisi kırmış yine uğraşmak istemedim. en iyisi tamir yolu. tamir edilemez yamulmuş mahvolmuş tamponları bile çok ucuza hatasız yapıyorlar. ancak boyasına dikkat edin bazıları önemsemeden pütürlü boya atıyorlar beğenmezseniz tekrardan yapmasını isteyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

geçmiş olsun. geçen hafta da bana arka tampondan çarpmışlardı. çarpan araç alçak olduğu için tamponun alt tarafındaki esnek kısma girip biraz sarmıştı ama bişey olmadı.
    tamponcular tamir konusunda epey ilerlediler. tamir ettirmek en iyisi. eski aracımda ön tamponumdaki hasar yüzünden temiz olsun diye yeni tampon aldım ama onu da birisi kırmış yine uğraşmak istemedim. en iyisi tamir yolu. tamir edilemez yamulmuş mahvolmuş tamponları bile çok ucuza hatasız yapıyorlar. ancak boyasına dikkat edin bazıları önemsemeden pütürlü boya atıyorlar beğenmezseniz tekrardan yapmasını isteyin.

Sağolun. Artık bir şekilde çaresine bakacağız.
  • Hocam geçmiş olsun
  • Tampon, plastik tamircileri var. Ankaradaysanız yardımcı olurum adres konusunda.
    @topaz42
  • geçmiş olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -)KraL(-

Hocam geçmiş olsun

Sağolun. Teşekkür ederim.

quote:

geçmiş olsun..

Sağolun. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burglar08

Tampon, plastik tamircileri var. Ankaradaysanız yardımcı olurum adres konusunda.
    @topaz42

Sağolun ama maalesef, İstanbul'dayım.
  • geçmiş olsun... cana gelecek mala gelsin...
  • Kırılan tamponun resmi. Sanırım değiştirmeden çaresine bakacağım. Yapıştıracağım veya tamir ettireceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Kırılan tamponun resmi. Sanırım değiştirmeden çaresine bakacağım. Yapıştıracağım veya tamir ettireceğim.

Nazarlık olsun bişeyi yokmuş emmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Auto king gibi yerlerde onarılabilir.

edit: geçmiş olsun.

http://www.autoking.org/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 10 Şubat 2014; 11:05:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.