Şimdi Ara

......Kaza Yaptım......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sabah işe giderken karayolunda varacağım yere 3 km kala kaza yaptım.
    2008 model Polo aracımla işe giderken gideceğim yere 3 km kala kaza yaptım üstelik daha 20 gün önce alpine a3 kar lastiği taktırmıştım. Viraja girerken hızımı düşürdüm (takribi hızım 50-60 km vardı) ancak viraj çıkışı araç kaygan zeminde dengesini kaybederek kontrolden çıktı ben de üstüne tuz biber ekecek şekilde panikle fren yapınca iyice kontrolden çıkarak kendi etrafında dönmeye başladı ve sol tarafımda bulunan karlı yamaca saplandı ve durdu. Aracın ön sol kapısı kardan dolayı açılmadı bende araç içinde tırmanarak sağ ön kapıdan çıktım. Sağolsunlar hemen yardımcı oldular ve zincirle kara saplanan aracımı çekip kurtardılar. Verilmiş sadakam varmış ki ne aracımda ne de ben de herhangi bir şey yok.
    Tavsiyem, buzlu havada kar lastiğine çok güvenmeyin zira ben bunun bedelini az daha fena ödüyordum

• büyük geçmiş olsun hem sizde hemde aracınızda birşey olmaması sevindirici birde bu kar lastiklerini takan bazı araç sürücüleri (lafım size değil) araçlarında kar lastiği var diye normal hava şartlarında kullanıyorlarmış gibi araç kullanıyorlar ve karlı buzlu yollarda nasıl gidilmesi gerekliliğinin kurallarına uymuyorlar sonuçta ne kadar kar lastiğide olsa karda veya buzda araç kullanmak çok dikkat gerektiriyor neyse tekrar geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_HKN

büyük geçmiş olsun hem sizde hemde aracınızda birşey olmaması sevindirici birde bu kar lastiklerini takan bazı araç sürücüleri (lafım size değil) araçlarında kar lastiği var diye normal hava şartlarında kullanıyorlarmış gibi araç kullanıyorlar ve karlı buzlu yollarda nasıl gidilmesi gerekliliğinin kurallarına uymuyorlar sonuçta ne kadar kar lastiğide olsa karda veya buzda araç kullanmak çok dikkat gerektiriyor neyse tekrar geçmiş olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: wolf_HKN

büyük geçmiş olsun hem sizde hemde aracınızda birşey olmaması sevindirici birde bu kar lastiklerini takan bazı araç sürücüleri (lafım size değil) araçlarında kar lastiği var diye normal hava şartlarında kullanıyorlarmış gibi araç kullanıyorlar ve karlı buzlu yollarda nasıl gidilmesi gerekliliğinin kurallarına uymuyorlar sonuçta ne kadar kar lastiğide olsa karda veya buzda araç kullanmak çok dikkat gerektiriyor neyse tekrar geçmiş olsun

sayın wolf_HKN,
    lafınız bana olsun zira bundan böyle kar lastiğim var diye kendini güvende mi hissetmek, tövbeler olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: HuKe

quote:

Orjinalden alıntı: wolf_HKN

sayın wolf_HKN,
    lafınız bana olsun zira bundan böyle kar lastiğim var diye kendini güvende mi hissetmek, tövbeler olsun...

Alıntıları Göster
    benim başımada aynısı gelmişti passat a kar lastiklerini takınca bişey olmaz demiştim virajda yoldan çıkmıştım araca hiçbirşey olmamıştı ama iyi ders aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf_HKN

benim başımada aynısı gelmişti passat a kar lastiklerini takınca bişey olmaz demiştim virajda yoldan çıkmıştım araca hiçbirşey olmamıştı ama iyi ders aldım

Alıntıları Göster
    büyük geçmiş olsun,ucuz atlatmışsın 2 sene önce bende Vito ile karda ters dönüp ters istikametteki boş su kanalına yatmıştım.ucuz atlatmıştım. karda buzda kesinlikle çok daha hassas ve dikkatli olmak gerekiyor.küçük bir hata aracı kontrolden çıkarabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forbest

büyük geçmiş olsun,ucuz atlatmışsın 2 sene önce bende Vito ile karda ters dönüp ters istikametteki boş su kanalına yatmıştım.ucuz atlatmıştım. karda buzda kesinlikle çok daha hassas ve dikkatli olmak gerekiyor.küçük bir hata aracı kontrolden çıkarabiliyor.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    şöförlük lastik kayana kadar var.geçmiş olsun:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ......Kaza Yaptım......
    16 yıl önce açıldı
    Kaza yaptım. tamponu kırdım.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: superposition

şöförlük lastik kayana kadar var.geçmiş olsun:)

Alıntıları Göster
    çok geçmiş olsun arkadaşım,sende ve araçta bir şey olamaması sevindirici
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRANDE

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun. Ucuz atlatmıssınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRANDE

Alıntıları Göster
    Buzda yapılacak bişi (ister zincir ister kar lastiği olsun) yok geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sparkling

Buzda yapılacak bişi (ister zincir ister kar lastiği olsun) yok geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun Allah daha büyüğünü göstermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Geçmiş olsun Allah daha büyüğünü göstermesin

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun,kar yağınca toplu taşıma araçlarını tercih ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makalali

Geçmiş olsun,kar yağınca toplu taşıma araçlarını tercih ediyorum.

Alıntıları Göster
    cana gelmesinde birader geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: okis

Alıntıları Göster
    öncelikle geçmiş olsun valla benimde başıma gelmişti kar lastiği dedik üstelik ve kar kış değil bir bahar sabahı üniversite binasına giderken 1. vitesdeyim yeni kalktım ızgarayı geçtim tali yoldan ana yola çıkacaktım ızgaradan sonra görünmez buz oluşmuş hızım 15-20 km civarı frene basar basmaz 2-3 m kaydı ve ana yoldaki arabanın kapısına vurdum üstelik abs araç önlerde kar lastiğiydi
    neticede senin dediğin gibi kar lastiğine güven olmuyor tekrar geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: okis

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun Allah daha büyüklerini göstermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdrive

Geçmiş olsun Allah daha büyüklerini göstermesin

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.Aman dikkat;kendine ve arabaya aşırı güven kazaya davetiye haline dönüşmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bureda

Geçmiş olsun.Aman dikkat;kendine ve arabaya aşırı güven kazaya davetiye haline dönüşmesin.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun. Kayma tam olrak nası gerçeklerşti? Önden mi kaydı arkayı mı bıraktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecar limon

Geçmiş olsun. Kayma tam olrak nası gerçeklerşti? Önden mi kaydı arkayı mı bıraktı?

Alıntıları Göster
    büyük geçmiş olsun

araçta esp olsaydı keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamozcuk

öncelikle geçmiş olsun valla benimde başıma gelmişti kar lastiği dedik üstelik ve kar kış değil bir bahar sabahı üniversite binasına giderken 1. vitesdeyim yeni kalktım ızgarayı geçtim tali yoldan ana yola çıkacaktım ızgaradan sonra görünmez buz oluşmuş hızım 15-20 km civarı frene basar basmaz 2-3 m kaydı ve ana yoldaki arabanın kapısına vurdum üstelik abs araç önlerde kar lastiğiydi

Alıntıları Göster
    Sadece önlere kar lastiği takmak sağlıklımıdır?
    quote:

Orjinalden alıntı: yakamozcuk

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.