Şimdi Ara

Kaza yaptım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • $uan elimdeki tutanakta kusur dagılımı bölumunde kar$ı surucuye 10 yazmı$lar ben ordan yola cıkarak öyle söyledim

quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

geçmiş olsun kardeş.cana gelmemişya çok şükür.
    aracın kaskosu yokmuydu?
    ayrıca bişey soracam.
    trafik kazası sonucu suç oranı(yada herneyse adını bilmiyorum) 8 üzerinden mi yapılıyor 10 üzerinden mi?
    bende geçen sene kaza yapmıştım kırmaızı ışıkta adam durmadı arkadan çarptı.
    polisler 8 de 8 karşı tarafın suçlu olduğunu söylemişlerdi.onun için sordum.
  • eyvallah kardeş.
    değişmiş o zaman.
    bi de bu 10 suç nelerden ibaret orda yazıyo mu?
    yani neye göre 10 tane kusur var.(maddeleri neler bu 10 kusrun)
    SAYGILAR
  • toplam 12 suc yazıyo fakat elimdeki kagıt fotokopi olduıgu icin ne yazdıgını okumak cok zor.
  • Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun.Nazara geldi heralde
  • değiştirmektense çekiçlettirmek daha mantıklı bence satarken daha az problem çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: dire depeche

değiştirmektense çekiçlettirmek daha mantıklı bence satarken daha az problem çıkar

hocam orjinal parça değişimi söz konusu. Ne zararı olacak ki 2. elde.

Zaten 2. el ölmüş. 3 kuruşun hesabını yapmak mantıksız
  • orjinal bi sekilde degistirirler gicir gicir bosver takma kafani
  • çok geçmiş olsun

araban kaç model di ne renkdi mrk ettim de

üzülmeyi gerektirecek bi konu yok
  • geçmiş olsun yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: g0xe

$uan elimdeki tutanakta kusur dagılımı bölumunde kar$ı surucuye 10 yazmı$lar ben ordan yola cıkarak öyle söyledim

quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

geçmiş olsun kardeş.cana gelmemişya çok şükür.
    aracın kaskosu yokmuydu?
    ayrıca bişey soracam.
    trafik kazası sonucu suç oranı(yada herneyse adını bilmiyorum) 8 üzerinden mi yapılıyor 10 üzerinden mi?
    bende geçen sene kaza yapmıştım kırmaızı ışıkta adam durmadı arkadan çarptı.
    polisler 8 de 8 karşı tarafın suçlu olduğunu söylemişlerdi.onun için sordum.

Orada geçen 10 muhtemelen asli kusurun kodudur. kusurlar kısmında sol tarafta asli kusurlar yazar. Sağ taraftada diğer hataların trafik kanundaki karşılığı yazar.
    Mesela benim son yaptığım kazada karşı tarafa 2. madde (şerit ihlali) kusuru yazdılar. Bana da tali kusur olarak 53-a'a maddesini yazdılar. Bu madde de kavşağa kontrollü girmemek.

Hata dağılımı'da karşı tarafa 3/4 bana da 1/4 olarak yapıldı. Masraf ödemesi de bunun üzerinden yapıldı.

Bir önceki kazam da ise ben bölünmüş yolda ters tarafta idim. Bu sefer bana 3. maddeden 4/4 kusur yazıldı.

• quote:

Orjinalden alıntı: dire depeche

değiştirmektense çekiçlettirmek daha mantıklı bence satarken daha az problem çıkar

çamurluk değişmesi anlaşılmaz servis kayıtlarına bakılmadıktan sonra...cekic vurdursa da sonucta camurluk komple boyancak..neden cekicle ugrassın ki..0 camurluk takar daha mantıklı içi de rahat eder diger türlü işçilikte kusur olabilir...
  • ne diyeyim geçmiş olsun. bizim 206 ya da park halinde arakadan çarpmışlardı. hasar fazlaydı. televizyonda film izlerken küüüt! diye bir ses bir baktık bizim araba. insan gerçekten üzülüyor. Biz de sanayi ye gittik bir hafta sonra çıktı araba, ama eminim serviste uzun sürerdi. çünkü sıra çok.
  • sanayide nedense bu tip işlere cok uzun sureler verıyolar alta tarafı bi tampon boya desen yaz aylarındayız kuruması sorun deıl 3 gun gıbı bı sure anlamıyorum bu aylarda aşırı bi yogunluk olcagını da sanmıyorum..

geçmiş olsun bunun 15. gunu 15. yılı yok cana gelcegıne mala gelsın karsı tarafın trafik sigortasından karsılanacagı için çok da sıkılmana gerek yok
  • bayağı bi gün olmuş kazayı yapalı ama arkadaşlar konuyu üst sıralara taşımışken bende bi geçmiş olsun diyeyim ve arabayı servise vermeden önce hasarın resmini inşallah çekmişsindir. en azından satarken problemin önemli olmadığını resimle anlatmak daha kolay ve son derece inandırıcı olurdu..
  • geçmiş olsun... 3 günden önce alamazsın...
  • Geçmiş olsn hocam aman dikkat
  • parayı karşı taraf ödiycekse servise yaptır tabi ki niye kaportacıya fln veriyosun
    quote:

Orjinalden alıntı: g0xe

arkada$lar dun aksam saatlerinde bi tane corsa benim Leona carptı Cok buyuk bı hasar yok fakat sol ön camurlukta biraz cökme war boyasıda haliyle biraz attı trafige gittim bugun tespitte 10 da 10 kar$ı taraf suclu. aslında öyle cok buyuk bi hasar yok ama alalı 15 gun oldu trafik tespitinden sonra arabayı sanaiye göturdum ve kaportacı 100 boyacıda 250 ytl masraf cıkardı bu boyuttaki bi hasarı servise yaptırmaya kalksam kac gun aracsız kalırım?? sanaidekiler 3 gun verdiler.

• ne fark eder onlarda aynı gün civarında yaparlar ama sen servise yaptır orda herşey tam takır teşkilat
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.