Şimdi Ara

Kaza yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkada$lar dun aksam saatlerinde bi tane corsa benim Leona carptı Cok buyuk bı hasar yok fakat sol ön camurlukta biraz cökme war boyasıda haliyle biraz attı trafige gittim bugun tespitte 10 da 10 kar$ı taraf suclu. aslında öyle cok buyuk bi hasar yok ama alalı 15 gun oldu trafik tespitinden sonra arabayı sanaiye göturdum ve kaportacı 100 boyacıda 250 ytl masraf cıkardı bu boyuttaki bi hasarı servise yaptırmaya kalksam kac gun aracsız kalırım?? sanaidekiler 3 gun verdiler.

• arkadaşım bide oto king git bakalım onlar nediyecek unutmadan geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun. Çok tatsız bir durum. Olacağı varmış. Servisin yoğunluğu ile ilgili bir durum. İşleri yoksa 2 günde teslim ederler, varsa 1 haftaya kadar sürebilir.
  • merak etme teslim ederler 2 güne kadar, geçmiş olsun cana gelmemiş çok şükür...
  • geçmiş olsun 3 günden önce alamazsın.
  • servise git camurlugu değiştirt..cekiç degmesin arabana
  • quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

servise git camurlugu değiştirt..cekiç degmesin arabana

katılıyorum bence de servise git düzelttirme yapmadan sıfır gibi olsun
  • Eğer orijinal çamurluk çok fazla değilse fiyat olarak bence de değiştir seat servisi ne kadar yoğun olur bilmem ama fazla olacağını sanmam sanırım 2-3 gün içinde teslim alırsın aracını geçmiş olsun.
  • Bende Servise göturmeyı du$unuyorum. artık onlar gerekeni yaparlar. olacaktan kacılmıyo gercekten sagolun
  • geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin daha yeni aracın üzülmeni anlıyorum ama allah beterinden saklasın
  • senin hasarını karşı tarafın trafik sigortası karşılıcak...tamamen...servise yaptırıp parasını sen verceksin sonra sen sigortadan alcaksın parayı...camurluk değiştirme olayına gelince...buna sen karar veremiorsun tabi exper gelip bakıor "yapılsın" veya "değişsin" e o karar verior...sen servise gittiginde servistekilere değiştirtmek istedigini söyle onlar exper gelmeden camurluguna ayar yapar...
  • ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
  • Degistirtmek en mantıklısı ozaman. pztesiye randevu aldık servisten ogun gidince gerekli i$lemi yapar artık servisteki arkada$lar.
  • geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, cana gelmesin.
  • arabanın orjinalligi gitti diye sıkma canını sakın..zaten 2.el artık para etmiyor..kısa süre içinde satma gibi bi niyetin yoksa hiç hiç kafana takma sen keyfine bak..yeter ki arabanın yürüyenine bsy olmasın... sol lastik hizasından daha hızlı patlayıp yürüyenlere geri dönüşü olmıcak şekilde hasarlar verebilirdi bunu da unutma..geçmiş olsun
  • dogru söyluyosun. aslında benımde derdım kesinlikle orjinalliginin gitmesi degil. 15 gun oldu alalı ve Denyo nun birisi gelip arabaya carpıyo. Ama olacagın önüne gecilmiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g0xe -- 23 Haziran 2006; 15:07:30 >
  • geçmiş olsun.. önemli olan her zmanki gibi cana gelmemesi
  • tabi cnm öle..kaderde varsa s...mek neye yarar üzülmek...

araban servise girmişken arka logo iptali yaptır...kaliperleri kırmıza boyattır...plakalıkları söktürt tek plakayı çift taraflı bantla yapıştırt..ön plakan düz ise..onu götürüp kare plakayla değiştirt...arabana binmekten daha cok keyif alırsın..özellikle arka logo iptali(leon yazısını cıkartıolar) çok şık oluo..foto atayım istersen ben yaptırdım...

• geçmiş olsun kardeş.cana gelmemişya çok şükür.
    aracın kaskosu yokmuydu?
    ayrıca bişey soracam.
    trafik kazası sonucu suç oranı(yada herneyse adını bilmiyorum) 8 üzerinden mi yapılıyor 10 üzerinden mi?
    bende geçen sene kaza yapmıştım kırmaızı ışıkta adam durmadı arkadan çarptı.
    polisler 8 de 8 karşı tarafın suçlu olduğunu söylemişlerdi.onun için sordum.
  • Ön plaka kare ztn ama cift taraflı bant olayını plakanın dı$ kısmındaki siyah cizgiler war ya o cizgili bölümü kestirtirdikten sonra yapacam. onun dı$ında Leon logosu ho$uma gidiyo ama resmi atabilirsen güzel olur hatta warsa senın arabanın dier resimlerinide atarsan güzel olur merak ettim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.