Şimdi Ara

Kaza yaptım adamın trafik sigortası yok yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Adam suçludur ona bişey demiyorum Allah beterinden saklasın genelde seni hep yanlarken gördüğüm için sakin kullanma ihtimalini düşünmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 yaşında asker kaçağı olan bir ülke de, polis ne iş yapıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarı1919

Geçmiş olsun yanlıyordun demi giderken

Kaç yaşındasın lan sen ! Nasil sorular bunlar.. şahin lan bu araç ? Defol git burdan, milletle eğlenme.

• Geçmiş olsun. Jantta boya sıyrığı dışında görünürde birşey yok ama lifte kaldırıp kontrol yapılması lazım alt düzen parçaları için. Bende belediyenin ihmali yüzünden 20 km/h ile kaldırıma dokundurmuştum ve jant boyası ve yüzeyi bozulmuştu biraz. Bunun dışında balans ayarı da kaçmıştır muhtemelen. Allah beterinden saklasın.

• Sen hasarını kaskodan karşılatırsın. Kasko karşıdakine rücu eder kusurluysa. Kaskodan para aldıktan sonra dava açamazsın. Mükerrer ödeme olur.

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    Kaza yaptım adamın trafik sigortası yok yardım

aklıma bu geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 18 Haziran 2017; 15:0:9 >
  • ben olsam jantı yenisiyle değiştirirdim. resimdeki jant ön mü arka mı bilemiyorum ama ön ve arka takımı da kontrol ettirmenizi tavsiye ederim. hasar kaydı çıkmasın diye çok kasmayın. Allahın bildiğini kuldan saklamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 18 Haziran 2017; 16:8:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

ben olsam jantı yenisiyle değiştirirdim. resimdeki jant ön mü arka mı bilemiyorum ama ön ve arka takımı da kontrol ettirmenizi tavsiye ederim. hasar kaydı çıkmasın diye çok kasmayın. Allahın bildiğini kuldan saklamayın.

Doğru diyorsunuz hocam pazartesi tutanağı alıp baştan sona kontrol ettirip kaskodan yaptırcam.

Az önce adam aradı hayla yarı yarıya yaptıralım diyor manyakmıdır nedir anlamadım gitti

• Serviste kaskodan yaptırın. Mahvetmeyin güzelim arabayı saçma sapan tamirlerle. Geçmiş olsun. Bırakın kaçsın karşı tarafa tüm masrafı.

• Yanılıyordun dimi diyen hangi kafayla demiş? C200d ile nasıl becersin yanlamayı renault motoru ile..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.