Şimdi Ara

Kaza yaptım araç muhtemelen pert yorumlarınız fikirleriniz? (Foto var) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
5.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben pert olduğunu düşünüyorum, hele ki yetkili serviste. ufak bir kapı göçüğüne 400 lira isteyen yetkili servis hiç de öyle 5-6 binli sayılar istemez bu arabaya, dikkatli bakınca neredeyse bütün kapıların düzgün oturmaz hale geldiği belli oluyor, tavanda da bir düzensizlik belli oluyor, ön taraf kaput vs olduğu gibi değişecek, belli ki motorun da elden geçmesi gerekecek, silecek deposu gitti falan diyor o da değişecek. aksda da sorun var, torpido kapanmıyor falan demişsiniz hepsini belirtin. kaporta kısmının bilw 10.000 den aşağı olacağını sanmıyorum.
  • böyle bir durumda hata sizde olsa ve kaskonuz olmasa gitti araba. tamir ettirseniz de iflah olmaz. kaskonun ne kadar önemli olduğunu görelim
  • Geçmiş olsun.Kaza günü aracınızın yanından geçtim. Akşam 6 civarında yine sızın yaptıgınız yerde ıkı aracın karıstıgı bır kaza vardı. Uyarı levhaları ve dubaların bulunmasına ragmen nasıl kaza olduguna sasırmıstım.anlattıgınıza gore surucu hatalı dıkkatsız donmus, ancak onunda hatası yok cunku ıkı semte gıden cıkısı ıptal etmıslerdı o gun adamda sasırmıs olacakkı donmek ıstemıs.geçmiş olsun.
  • 2 havayastığı açsa kesin pert derdim ama şu durumda olmaz. Araçta 6 aylık falan sanırım bu arada.
  • cana gelen mala gelsin....gecmis olsun
  • Araç perte çıkmaz diye düşünüyorum kazaya gelirsek geçmiş olsun hata meganın.
  • Geçmiş olsun hocam. Aracın kaportası baya hasar almış muhtemelen pert.
  • bende dün o saatlerde o bölgedeydim,
    bence perete çıkmaz ama 8-10 civar bir tutarı tabiki ksrşı taraf suçlu yapılcak hereketmi o yolda, ...
  • Pert olmaz gibi duruyor. Fakat kaskonuz varsa bastirip perte cikartmak konusunda israrci olun. Ben olsam aractan sogurdum kirilan vazo aynisi gibi olmaz.
  • Perte çıkmaz diyenler yazılanları okumayıp sadece fotoğraflar üzerinden mi yorum yapıyorsunuz? Aracın ön kapılarında ve konsolda kasma olduğunu yazmış bu demek oluyor ki şaside hasar görmüş direkler kaymış olmalı bu nedenle perte çıkma ihtimalini yüksek olarak görüyorum.
  • Arkadaşlar aracım pert oldu. Sırf 16bin parça masrafı varmış. İşçilik hariç. Kaskom ray sigorta ve kasko poliçesinde yazan kasko bedeli olan 29.260 lirayı teklif ettiler direk bende kabul ettim. Aracı bu halde pert ihalesine çıkarmışlar. 17800e de satmışlar ihalede arabayı. Kaskodan paramı aldığım zaman tekrar bi micra alıcam aracımdan çok memnundum çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.turkmaster

Arkadaşlar aracım pert oldu. Sırf 16bin parça masrafı varmış. İşçilik hariç. Kaskom ray sigorta ve kasko poliçesinde yazan kasko bedeli olan 29.260 lirayı teklif ettiler direk bende kabul ettim. Aracı bu halde pert ihalesine çıkarmışlar. 17800e de satmışlar ihalede arabayı. Kaskodan paramı aldığım zaman tekrar bi micra alıcam aracımdan çok memnundum çünkü.

en iyisini yapmışsınız kabul etmekle...

geçmiş olsun...
  • hayırlı olsun ve çok geçmiş olsun...
  • Hocam çok geçmiş olsun. Araç ve plaka tanıdık geldi acaba beytepede okuyor olma ihtimaliniz var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarperGenç

Hocam çok geçmiş olsun. Araç ve plaka tanıdık geldi acaba beytepede okuyor olma ihtimaliniz var mı??

Evet hocam Beytepedeyim :) Sizde mi orda okuyorsunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SarperGenç

Hocam çok geçmiş olsun. Araç ve plaka tanıdık geldi acaba beytepede okuyor olma ihtimaliniz var mı??

Evet hocam Beytepedeyim :) Sizde mi orda okuyorsunuz?

Evet hocam bende Beytepedeyim İşletme okuyorum . Aklımda kalmış demek plakanız tekrar çok geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun
    pertten ötürü abes olmassa hayırlı olaa
    tektat mıcra konusunda başka model alsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

geçmiş olsun

Valla hocam aracı 33.759dan 30.500e düştüler. Aynı bayiden 3. kez araç alınca iyi bir fiyat veriyorlar haliyle :)

30.500 e 8 havayastığı, esp, alaşım jant, koltuk ısıtma, bluetooth, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, elektronik otomatik kliması olan
    Şehir içi 6,1 şehir dışı 4,3 yakan, 1.3 motor ve altı olan (Mtv avantajı için) bir araç söyle gidiyim onu alıyım :)
  • quote:

quote:

geçmiş olsun

Valla hocam aracı 33.759dan 30.500e düştüler. Aynı bayiden 3. kez araç alınca iyi bir fiyat veriyorlar haliyle :)

30.500 e 8 havayastığı, esp, alaşım jant, koltuk ısıtma, bluetooth, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, elektronik otomatik kliması olan
    Şehir içi 6,1 şehir dışı 4,3 yakan, 1.3 motor ve altı olan (Mtv avantajı için) bir araç söyle gidiyim onu alıyım :)

hayırlı olsun

aynı renk alama sakın

• quote:

quote:

quote:

geçmiş olsun

hayırlı olsun

aynı renk alama sakın

Aracı aldığımda bayinin elindeki tek micraydı o. O yüzden turuncu aldım :) Yoksa özellikle istediğim bir renk değildi. Aslında gönlümden geçen mavi ama bakalım, bayinin elinde varsa...

Kaza yaptım araç muhtemelen pert yorumlarınız fikirleriniz? (Foto var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.turkmaster -- 15 Mayıs 2012; 22:49:06 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.