Şimdi Ara

Kaza yaptım araç muhtemelen pert yorumlarınız fikirleriniz? (Foto var) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
5.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçmiş olsun olmaz gibi duruyor
  • Perte çıkmaz gibi. Ancak tamirli aracı satmak zor olucaktır sizin için. Bu yüzden karşı tarafa değer kaybı davası açabilirsiniz
  • bencede hava yastıkları açılmadıysa pert olacak kadar hasar yok gibi...
    geçmiş olsun
  • Çoğu arkadaşın yazdığı gibi önemli nokta hava yastıkları...Açılmadıysa bu hasarla pert olmaz gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

aracınızda 5bin lirayı geçecek bir masraf göremiyorum. pert ihtimali imkansız gibi..

Hocam daha önce de kaldırıma tekeri vurdum. Sadece alt salıncak , rot başı ve teker rulmanı 1400 den fazla tuttu. Şmdi 3 parça kaporta direklerde oynama motor bölmesinde hasar var diyorum nasıl 5 bin lirayı geçmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

ankarada fatih oto kaporta var oraya götürün aracınızı dört dörtlük yaparlar

Hocam, aracı yetkili servis dışında bir yere teslim etmek istemiyorum. Daha önce de ön tekeri vurdum baykoçlara götürdüm ama düzgün yapamadılar arabayı sonrasında da sorunu anlatmama rağmen bi türlü çözemediler, daha sonra BMS Nissana götürdüm orda hemen tekerin yarım santim geriye takıldığını söyleyip düzelttiler sorunu. Bu sebepten ötürü BMS Nissana güvendiğimden aracı oraya bıraktım.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Aracınız pert.
  • Geçmiş olsun pert olmaz. Çekicinin çektiği yerde balyozlayın biraz daha önden :D
  • Hava yastıkları da açılmamış bence de pert olmaz çok fazla hasar yok gibi duruyor. İnşallah sonuç istediğiniz gibi olur.
  • DH eksperleri iş başında. (Ben dahil)
  • geçmiş olsun.senin ki degil ama megane ayırırlar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.turkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

aracınızda 5bin lirayı geçecek bir masraf göremiyorum. pert ihtimali imkansız gibi..

Hocam daha önce de kaldırıma tekeri vurdum. Sadece alt salıncak , rot başı ve teker rulmanı 1400 den fazla tuttu. Şmdi 3 parça kaporta direklerde oynama motor bölmesinde hasar var diyorum nasıl 5 bin lirayı geçmesin.

hocam sag sol çamurluk tampon ve kapu değişecek... sol far sol sis. sol salıncak amortisör rot başı teker rulman.ayrıca yazdıgım parcaların boyası var.

çamurluktan dolayı sol kapın kasıyor gbi duruyor.

Direklerde bişey göremiyorum ben en azından fotograflarda sıkıntılı bir durum yok.

• Geçmiş oldun %100 megane hatalı bence o perte çıkar sizin arabanın perte çıkıcagını düşünmüyorum sonuçta araç yeni kasa hava yastıkları açılmamış ama birazda şansa bağlı yani eksperin insiyatifine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 29 Nisan 2012; 17:30:37 >
  • Ne perti ya bi şey yok ki
    Çıtır hasar bile denilebilir.
  • Geçmiş olsun megan sürücüsü bu konu hakkında ne dedi merak ettim gerçekten nasıl başarmış inanılır gibi değil .

Kemerlerimizi lütfen arabayı çalıştırmadan önce takalım ben öyle yapıyorum çoğu zaman taktığımı dahi unutuyorum inmek istediğimde araba beni bırakmayınca anlıyorum

Aracınız çalışıyormu belki o kaza esnasında motora içerden zarar gelmiş olabilir şayet böyle bir durum varsa aracınız pert. Dışardan pek birşey görünmüyor tahmini 7-8 bin masraf çıkartırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flonky

Geçmiş olsun megan sürücüsü bu konu hakkında ne dedi merak ettim gerçekten nasıl başarmış inanılır gibi değil .

Kemerlerimizi lütfen arabayı çalıştırmadan önce takalım ben öyle yapıyorum çoğu zaman taktığımı dahi unutuyorum inmek istediğimde araba beni bırakmayınca anlıyorum

Aracınız çalışıyormu belki o kaza esnasında motora içerden zarar gelmiş olabilir şayet böyle bir durum varsa aracınız pert. Dışardan pek birşey görünmüyor tahmini 7-8 bin masraf çıkartırlar.

Motor çalışmadı tekrardan ama çekici motorun kendini korumaya aldığını o yüzden çalışmadığını söyledi. Motorun içindeki cam suyu kısmı falan parçalanmıştı ama.

Ek: Polis gelince adama sordu sen burdan U mu çektin diye. Adam da evet dedi. Poliste bunun üzerine burdan u çekilir mi ya diyince adamda uyduk işte şeytana filan dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.turkmaster -- 29 Nisan 2012; 17:57:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Geçmiş oldun %100 megane hatalı bence o perte çıkar sizin arabanın perte çıkıcagını düşünmüyorum sonuçta araç yeni kasa hava yastıkları açılmamış ama birazda şansa bağlı yani eksperin insiyatifine

Hocam aracın yeni kasa olması ile pert olması arasındaki ilişki nedir?
  • Pert gibi durmuyor hocam, hava yastıkları bile açılmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.turkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: flonky

Geçmiş olsun megan sürücüsü bu konu hakkında ne dedi merak ettim gerçekten nasıl başarmış inanılır gibi değil .

Motor çalışmadı tekrardan ama çekici motorun kendini korumaya aldığını o yüzden çalışmadığını söyledi. Motorun içindeki cam suyu kısmı falan parçalanmıştı ama.

Ek: Polis gelince adama sordu sen burdan U mu çektin diye. Adam da evet dedi. Poliste bunun üzerine burdan u çekilir mi ya diyince adamda uyduk işte şeytana filan dedi.

Motor kendini korumayamı almış ? Yanlış tespit yapmış arkadaş araç çalışmıyorsa çalışmıyordur mekanik yada elektronik sorun oluşmuştur korumaya almaz kendini korumaya aldığında belirli bir devri geçemezsiniz 3000devir saat gibi buda size servise gitmeniz için imkan tanır benim bildiğim bu .Önden kazalarda dıştan bakarak pert olduğu kanısına varılmaz büyük ihtimal araç pert

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.