Şimdi Ara

Kaza Yaptım, Aracım Perte Çıkar Mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
5.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam 2 gün oldu kaza yapalı sonuçlanmadı daha. Araç Kosiflerde ekspertizi bekliyor. Sonuçlanınca yazıcam.
  • Millet kıçıkırık B sınıfı arabaları almak için yıllarca taksit öder,gözü gibi bakar,fırçayla yıkatmaya kıyamaz...Bazı biraderlerimiz de böyle fıstık gibi bilmem kaç bin liralık araçlarla sokaklarda oyun oynar...
    Adaletini sevdiğimin! dünyası...

Konu sahibi kardeş...Geçmiş olsun,yeni araç alınca az daha dikkatli kullan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 1 Şubat 2017; 10:3:36 >
  • Aracın sonu böyle olur ;
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-arazi-araclari-chevrolet-captiva-high-4x4-dizel-otomatik-7-kisilik-full-392688177/detay

* EKONOMİK FİYATA BİNEBİLECEĞİNİZ EN FULL DOLULUKTA BİR ARAÇTIR.
    SOL İKİ KAPI - BAGAJ KAPORTA HASARI MEVCUTTUR, BAŞKA HİÇBİRŞEY YOKTUR KAPORTA BOYA LOKAL YAPILACAKTIR,
    * ARACIN GÜNCEL EMSAL DEGERI 78.000TL DİR. TAHMINI HASAR TUTARI 3000 TLDİR
    * İSTENİLDİĞİ TAKDİRDE ANAHTAR TESLİMİ TAHMINI 3000 TL'YE ANLAŞMALI SERVİSLERİMİZE ONARIMA YÖNLENDİRİLİR.

bu şekilde bin bir yalan dolanla oltaya kime kakalayabilirse artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damneed -- 1 Şubat 2017; 10:28:11 >

• Geçmiş olsun pert.
  • Geçmiş olsun, baya baya pert gibi duruyor.
  • Araba Kosiflere çekildiyse %99 pert olur.Tamiri kolay gibi görünüyor; aracın hurdasını Autogong v.b şirketler havada kapar. Takriben 45 gün gibi bir sürede tüm paranızı alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börü_Budun

Ahahahaha Şoktayım şuan evet 2 sene önce Fiesta ile takla atmıştım. Forumda çok aktif değilim ona rağmen hatırlamana çok şaşırdım, hafızana hayran kaldım

Ya araçlara dayanıklılık testi yapıyorsunuz yada hobileriniz içinde araç pert etmek var Geçmiş olsun bu arada

• Kosiflere çektilerse kesin pert. Hatta aracın serviste tekrar toplanma parası 100 bini devirir 150 binlere yaklaşır.

Ama dışarıda 15-20 bin liraya toplarlar.
  • Geçmiş olsun sanırım arka dingilde de hasar var, bence araç pert.
  • Biz sizi ararız.

(Final Oto)
  • Airbag açtığı için pert olur. Kaskodan parayı alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun son durum nedir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.