Şimdi Ara

Kaza yaptım bilgisi olanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Diğer videolar daha güzel bence bu kazaya göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 17 Mayıs 2014; 0:01:26 >
  • ilk geçiş hakkı eşitlik ve arıza varsa kavşakta ışıklarda en sağdaki aracındır hocam....ilk dönüşü kavşaktaki en sağ araç tamamlar ve sıra ile sağdakinden itibaren dönülür ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

http://www.youtube.com/watch?v=papIb__9VnQ

@Tuvnera Siz nediyorsunuz buna ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Benzer kazayı 6 ay önce yaptım:
    http://www.youtube.com/watch?v=6cCpuClg3o8&feature=youtu.be

Neyseki araç kameramın sayesinde karşı taraf tutanakta suçu bana attığı halde eksperler %100 kusuru Fluence şoförüne verdiler.
    Şu an değer kaybı tazminat aşamasındayım.

Seb bu yaptığın kazayı neden her konuya koyuyorsun görmekten sıkıldık artık

Al bendende o kadar:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• landscapee kullanıcısına yanıt
    Bir o kadar bende bıktım vallahi Ferrari'sini satan Bilge'nin kaza videosunu her konuda görmekten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Neyseki araç kameramın sayesinde karşı taraf tutanakta suçu bana attığı halde eksperler %100 kusuru Fluence şoförüne verdiler.

Biladerim
    yanlış anlamada çok sıkıldık be.
    Adam kavşakta dönenen araca arkadan çarptım diyor sen, adama yandan girdiğin videoyu koyuyorsun. Alakası yok yani o kaza ile bunun. Herelde konu başlığını kaza ile ilgili olan mevzulara video nu koymak için can atıyorsun içeriğini okumadan.
    Burada kimse "Tuvnera ne kaza yapmış be üff" demiyor. Valla ben senin yaptığını ilkokula giderken arkadaşlar arasında "bisikletten şöyle düştüm böyle uçtum" mevzuları ile kapattım. Kaza yapan şöför iyi şöför değildir. Sen orada kazayı atlatsaydın helal be derdik. Kusura bakma ama ben senin videonda iki tane yeteneksiz şöför görüyorum.
    En azından ben Ankara'da gerek vito minibüsle gerek kendi binek aracımla kırmızı ışıkta geçenler yüzünden neredeyse hergün senin yaptığın kazayı atlatıyorum ki Ankara'lı arkadaşların bir çoğuda atlatıyor sadece ben değil.
    Bir daha koymaman dileğiyle.

İmza: Videondan sıkılmış forum sakini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 17 Mayıs 2014; 1:53:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beneoushtatic

Direk olayı anlatıyorum. Kavşak var 4 tarafı ışıklı. Ama karşılıklı iki ışık aynı anda yeşil sarı kırmızı yanıyo. Şimdi ben bu taraftan gidiyorum yeşil yanıyo. Karşısıda aynı şekilde geliyo. O adam karşımdan gelirken kendi soluna benim sağımdaki yola gircek bende düz gitcem. Haliyle ortada birinin diğerine yol vermesi lazım. Ben normal hızda giderken bu adamda sola dönceği sırada kavşağın ortasında buna arkadan çarpıyorum. Araçta çok hasar yok iki taraftada bişey yok. Ama bizim palionun kaput katlandı sağ ön tekerleğin üstü komple içine göçtü far gitti tampon içine gitti. Heralde bin liralık masrafı war. Diğer araç transit kamyonet. 50 liralık masrafı yok. Benim arabanın sağ önü onun sağ arkasına çarpıyo yani. Kim suçludur bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler

Burada haksız olan karayolları. normalde karşıdan gelen aracın senin gittiğin yöne dalamaması gerekirdi. Sinyalizasyon hatası var. O aracın sola dönenler için bir cep ayarlanıp oradan dönmesi veya kavşaktaki 4 kol içinde sıra ile teker teker yanması gerekirdi. Aynı anda iki kolun yeşil yakılarak gidecekleri yönlerin birbirlerinin akış yönünün içinden geçirilmesi kazalara sebebiyet verir. Şu anki durumu ele alacak olursak o yönden gelenler için sola dönüş yasağı tabelası yok ise arkadan siz vurduğunuz için size yıkacaklardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: oto-danışman-expert

ilk geçiş hakkı eşitlik ve arıza varsa kavşakta ışıklarda en sağdaki aracındır hocam....ilk dönüşü kavşaktaki en sağ araç tamamlar ve sıra ile sağdakinden itibaren dönülür ...

Kime göre sağ hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

quote:

Orijinalden alıntı: beneoushtatic

Direk olayı anlatıyorum. Kavşak var 4 tarafı ışıklı. Ama karşılıklı iki ışık aynı anda yeşil sarı kırmızı yanıyo. Şimdi ben bu taraftan gidiyorum yeşil yanıyo. Karşısıda aynı şekilde geliyo. O adam karşımdan gelirken kendi soluna benim sağımdaki yola gircek bende düz gitcem. Haliyle ortada birinin diğerine yol vermesi lazım. Ben normal hızda giderken bu adamda sola dönceği sırada kavşağın ortasında buna arkadan çarpıyorum. Araçta çok hasar yok iki taraftada bişey yok. Ama bizim palionun kaput katlandı sağ ön tekerleğin üstü komple içine göçtü far gitti tampon içine gitti. Heralde bin liralık masrafı war. Diğer araç transit kamyonet. 50 liralık masrafı yok. Benim arabanın sağ önü onun sağ arkasına çarpıyo yani. Kim suçludur bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler

Burada haksız olan karayolları. normalde karşıdan gelen aracın senin gittiğin yöne dalamaması gerekirdi. Sinyalizasyon hatası var. O aracın sola dönenler için bir cep ayarlanıp oradan dönmesi veya kavşaktaki 4 kol içinde sıra ile teker teker yanması gerekirdi. Aynı anda iki kolun yeşil yakılarak gidecekleri yönlerin birbirlerinin akış yönünün içinden geçirilmesi kazalara sebebiyet verir. Şu anki durumu ele alacak olursak o yönden gelenler için sola dönüş yasağı tabelası yok ise arkadan siz vurduğunuz için size yıkacaklardır.

Karşı taraf sola dönebilir onda bi levha ile belirtme durumu yok. Ama bende düz gidicem ? Yani önüme kırmış olarak değerlendirilmex mi ?

• quote:

Sen bir alışveriş sitesinden 1000 küsur TL'ye tablet aldığını ve sitenin sehven kredi kartından 8 TL çektiğini ve 8 TL'ye tablet almış olduğunu gururla 1295 defa anlatan adamsın. Hatalı fiyat olsa lafım yok. Ama standart fiyat alıyorsun, site yanlış tutar çekiyor.

O yüzden sana zerre kadar güvenmiyorum. Bence haklı olan taraf karşı taraftı. Sen bir şekilde kendini haklı çıkarttın ve bununla da kalmayıp değer düşme davası vs ile uğraşıyorsun.

Senden herşeyi bekliyorum ve iyi k senin gibi bir arkadaşım yok.

Hadi 8 TL'ye aldığın tableti bir daha anlat arkadaşlara gururla.

• SquallTr S kullanıcısına yanıt
    Bence kendini haklı çıkarması zor biri neden derseniz karşı araçta çakar var

Bu arada 8 tlye alma hakkıdır tüketici kanunda da olan bir haktır.

Mesela Migoros'a gitseniz ve yanlış etiket konsa mesela 50tllik deterjan var 20 kg ama reyon etiketi 5 tl siz kasaya onun etiketi ile giderseniz size o fiyattan satma zorunlulukları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Bence kendini haklı çıkarması zor biri neden derseniz karşı araçta çakar var

Bu arada 8 tlye alma hakkıdır tüketici kanunda da olan bir haktır.

Mesela Migoros'a gitseniz ve yanlış etiket konsa mesela 50tllik deterjan var 20 kg ama reyon etiketi 5 tl siz kasaya onun etiketi ile giderseniz size o fiyattan satma zorunlulukları var

Kardeş mesajımı okumadan mı cevap yazdın? Yoksa Türkçe mi zayıf? Mesajımı okumadıysan ayıp etmişsin. Türkçe zayıf ise kızamam sana. Olabilir. Tekrar anlatmaya çalışayım tane tane;

Tuvnera bir sitede tablet buluyor. 1000 küsur TL. Küsur, Türkçe'de küsurat demek. Yani 1000 TL üstü. Neyse, almaya karar veriyor. Kart bilgilerini vs giriyor. Sonra ekstreye bakıyor. Site 8 TL çekmiş.

Durum anlaşıldı mı? Sen herhalde 'sehven' kelimesine takıldın. Yanlışlıkla, hata ile demek. Bir de şu örneği vereyim de, bir daha mesaj yazdırtma bana;

Bakkaldan 100 TL'lik alışveriş yapıyorsun, 200 TL veriyorsun. Adam para üstünü yanlışlıkla 192 TL veriyor. Sen de iyi kazıkladım adamı diyerek herkese anlatıyorsun bunu.

• SquallTr S kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam dediğiniz normal bir şey.Şunu düşünün ben yanlış anlattım.Siz markette alışveriş yaptınız bir ürün var.Rafta 20 tl yazıyor.Kasaya geldiniz kasadan 2 tl geçti o zaman o market size o ürünü 2 tlye vermek zorunda yasa bunu diyor.Tüketici hakları da bunu savunuyor.

Bence doğru yanlış bilmem ama bu yasal bir hakkı.Bence kendi fazla sevinmiş.Büyük ihtimal 8 tl çekilen ücret kargo fiyatıdır bir dahaki ekstre de gelmiştir.

Ben sadece yasal olduğunu söylemedim.

Bence o kadar da sinirlenmeyin derim.

Aslında tatlı bir insan kendileri bakın yemek değerlendirme videoları var bir link atayım sizde seversiniz

KFC incelemesi:

http://www.youtube.com/watch?v=3zuNeg4P3ac

• beneoushtatic B kullanıcısına yanıt
    en sağda kim varsa o hocam... herkese göre sağ sağdır çünki.... aynı anda 4 araç kavşakta karşılaşırsa elbet bi uyarı ve yol levhası bulunur
  • Hızlısın arkadaş orada hem sollama hemde kontrolsüz bir şekilde gidiyorsun.Kornaya basacağına reflekslerini başka yöne kaydırsaydın bu minimalize bir durum olurdu.Artı bu fluence çakarlı görev de olabilir.Lakin sen hızlıısıın....
     Kaza yaptım bilgisi olanlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.