Şimdi Ara

KAZA YAPTIM BİR BAKAR MISINIZ? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
4
Favori
8.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sigortadan ödemeyi problemsiz alabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazahell

bu konunun sonucu ne oldu?

aynen bende merak ettim sonuç ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaZoR_03

quote:

Orijinalden alıntı: Kazahell

bu konunun sonucu ne oldu?

aynen bende merak ettim sonuç ne oldu?

Ödemeyi henüz alamadım.bekliyorum 16000 liralık mutabakatnameyi imzaladım.plakayı gönderdim. Vekaleti verdim ödemeyi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç en fazla 50 hızla çarpmıştır bence cok ahsar alıyor. bizdede 1998 hyundai accent var 2010 yılında yağıştan dolayı kayarak 40km hızla bariyerlere vurdum aracın kaput katlandı ve tampon tamamen düştü çok gereksiz ahsar alıyor ama parçalarıda ucuz.
  • Cuma günü itibari ile pert olan aracın parasını almış bulunmaktayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cotyora666

Cuma günü itibari ile pert olan aracın parasını almış bulunmaktayım.

hayırlı olsun kardeş ,allah bidaha böyle bi kaza yaşatmasın ,sorun çıkardımı sigorta süreç nasıl oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

Cuma günü itibari ile pert olan aracın parasını almış bulunmaktayım.

hayırlı olsun kardeş ,allah bidaha böyle bi kaza yaşatmasın ,sorun çıkardımı sigorta süreç nasıl oldu ?

Dostum hiç zorlamadılar. Normal süreç işledi. Ekspertiz, mutabakatname, vekalet verme plaka gönderme HESAP numaramı verme paranın yatması bir ayı buldu. Kimse beni arayıp soru sormadı yada gelip istihbarat yapmadı. Yapsalardı mutlaka haberim olurdu, burası küçük yer. Şimdi işin en zor kısmındayım. Tekrar araç almak. 20-25000 civarı düşük km li araç bakıyorum. Tavsiyen varsa sevinirim. İyi akşamlar.

• cotyora666 C kullanıcısına yanıt
    tek tavsiyem bi daha hyundai alma :) İ30 istisna tabi :)

Şaka bi yana 20-25000 bin aralığında Sedan olarak : Megane 2 ,Eski focus ,Linea bulabilrsiniz. Hb olarak : punto ,clio3 , 207 gibi dizel araçlar tercih sebebi olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 30 Haziran 2013; 22:34:23 >
  • Geçmiş olsun kaza işte nerden geleceği belli olmuyor

• Hocam çok geçmiş olsun,çok üzüldüm araba baya hasar almış
  • cotyora666 C kullanıcısına yanıt
    Kasko sirketiniz neydi acaba ?
  • Anadolu sigorta

• quote:

Anadolu sigorta

hepsini karşıladı mı kasko ?
  • Geçmiş olsun'da hocam siz yukarda anlattığınız kadar kibar kaza olmamış.Duvara kaç KM hız ile girdiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

quote:

Anadolu sigorta

hepsini karşıladı mı kasko ?

Karşıladı üstadım 16000 verdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Captan Prıce

Geçmiş olsun'da hocam siz yukarda anlattığınız kadar kibar kaza olmamış.Duvara kaç KM hız ile girdiniz?

Valla azizim kaç km hızla girdiğini bilemiyorum tahmini ani hızlanma ile 30-40 dır heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

öncelikle geçmiş olsun diliyorum. kazadır olur. siz olumsuz yorumları boşverin. olan olmuş. biten bitmiş. siz artık ileriye bakın. alacağınız araba konusunda da bir kaç önerim olabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-klas-otomotivden-2009-model-1.3-sole-albea-active-dizel-130271042/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-2009-1.3-multijet-dynamic-cift-airbag-abs-plusklima-126577867/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cok-temiz-101-bin-km-de-sahibinden-130558451/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-cok-tmiz-orlinal-10-numara-arac-129779858/detay

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. İlk ilandaki focus dikkatimi çekti. Ancak galeri olması çekinmeme sebep oldu. Bir şey sormak istiyorum clio grandtourer nasıl bir araçtır dynamique dizel

• Öncelikle geçmiş olsun, sürecin olumlu geçmesine sevindim.

Clioların Dynamique modelleri C segmenti araçları aratmıyor. Konfor ve sürüş zevki veren araçlar ama uzun boyluysanız uzun yolda sıkıyor, içinize daral geliyor. (Şahsen bana öyle oluyordu )
    1.5 dCi motorların yakıtına ve performansına söyleyecek sözüm yok, 10 numara motor.

Örnek olarak buna bakabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-dizel-1.5-85-hp-hiz-sabitleyici-ve-hiz-sinirlayiciya,full-120322149/detay/

@cotyora666

• quote:

Orijinalden alıntı: mertdo2

Öncelikle geçmiş olsun, sürecin olumlu geçmesine sevindim.

Clioların Dynamique modelleri C segmenti araçları aratmıyor. Konfor ve sürüş zevki veren araçlar ama uzun boyluysanız uzun yolda sıkıyor, içinize daral geliyor. (Şahsen bana öyle oluyordu )
    1.5 dCi motorların yakıtına ve performansına söyleyecek sözüm yok, 10 numara motor.

Örnek olarak buna bakabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-dizel-1.5-85-hp-hiz-sabitleyici-ve-hiz-sinirlayiciya,full-120322149/detay/

@cotyora666

Teşekkür ederim ilginiz için clio grandtourer normal clio dan hacim olarak ne kadar farkı var. Motor ve donanım aynı zaten. Çocuklu bir aile olduğumuz için bagaj ve arka diz mesafesi önemli ee abs espiri hava yastığı yol tutuşu güvenlik nasıldır bu araçlarda ?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.