Şimdi Ara

KAZA YAPTIM (FOTO VAR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçmiş olsun,allah beterinden korusun...
  • Geçmiş olsun hocam. Fakat suç sizde Tamponunuz broadwayi dağıtmış
  • Öncelikle geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.

Diyelimki tampona değişim verdiler, 87 model araca tampon vs. nasıl bulacaklar acaba.
  • üretici firmanın elinde tutmayı gereken parça 20 yıldır ki aracınız 87 model 2007 yılından beri bulmanız zor yetkili servislerde hiç zannetmiyorum şansınız varsa belki bulursunuz
  • valla tamponun kırılması saçma olmuş... broadway de daha cok hasar beklerdim şahsen
  • Yahu ne yetkili servisi ??? O arac yetkili serviste calisan bircok kisiden de eskidir :) saka bir yana o araci cok severek almistiniz yanlis hatirlamiyorsam konu acmistiniz. Bence sanayide kaporta isiyle ugrasan bir ozel servise gotururseniz hem daha kaliteli olur hemde onlar islemleri daha hizli yuruturler. Eksperleri de genelde tanidik oldugu icin iyi kafalarlar. Mumkunse tanidiginizin oldugu bir servis bulun. O aracin tamponu zor bulunur. En kotu ihtimalle fiber ile tamir edilip boyanabilir. Kaporta gocugu kolay. Ama lokal boyatmayin plakalik etrafini o cepheyi komple boyasinlar. Gecmis olsun.
  • Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın hocam.
  • Geçmiş olsun
  • reno amerikan deri döşeme otomatik vites ise bir ara binmiştim eski aracım ile ustya gittiğimde biri satılığa çıkarmıştı
    geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 12 Mayıs 2012; 0:29:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumelian

Yahu ne yetkili servisi ??? O arac yetkili serviste calisan bircok kisiden de eskidir :) saka bir yana o araci cok severek almistiniz yanlis hatirlamiyorsam konu acmistiniz. Bence sanayide kaporta isiyle ugrasan bir ozel servise gotururseniz hem daha kaliteli olur hemde onlar islemleri daha hizli yuruturler. Eksperleri de genelde tanidik oldugu icin iyi kafalarlar. Mumkunse tanidiginizin oldugu bir servis bulun. O aracin tamponu zor bulunur. En kotu ihtimalle fiber ile tamir edilip boyanabilir. Kaporta gocugu kolay. Ama lokal boyatmayin plakalik etrafini o cepheyi komple boyasinlar. Gecmis olsun.

Evet aracı aldığımda konu açmıştım. Akrabamın tanıdığı olan bir servise belgeleri bıraktım. Pazartesi haber vereceklerini söylediler. Tamponun tamiri ne kadar iyi olur bilemiyorum. Sol taraf komple kırılmış ve tutan yerler kopmuş. Boya olarak da arkadan baktığınızda gördüğünüz kısmı mı boyatmak daha iyi olur? Yani komple bagaj kapağını değil de sadece stopların arasında kalan arka kısmı mı kastettiniz? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kestamit

quote:

Orijinalden alıntı: rumelian

Yahu ne yetkili servisi ??? O arac yetkili serviste calisan bircok kisiden de eskidir :) saka bir yana o araci cok severek almistiniz yanlis hatirlamiyorsam konu acmistiniz. Bence sanayide kaporta isiyle ugrasan bir ozel servise gotururseniz hem daha kaliteli olur hemde onlar islemleri daha hizli yuruturler. Eksperleri de genelde tanidik oldugu icin iyi kafalarlar. Mumkunse tanidiginizin oldugu bir servis bulun. O aracin tamponu zor bulunur. En kotu ihtimalle fiber ile tamir edilip boyanabilir. Kaporta gocugu kolay. Ama lokal boyatmayin plakalik etrafini o cepheyi komple boyasinlar. Gecmis olsun.

Evet aracı aldığımda konu açmıştım. Akrabamın tanıdığı olan bir servise belgeleri bıraktım. Pazartesi haber vereceklerini söylediler. Tamponun tamiri ne kadar iyi olur bilemiyorum. Sol taraf komple kırılmış ve tutan yerler kopmuş. Boya olarak da arkadan baktığınızda gördüğünüz kısmı mı boyatmak daha iyi olur? Yani komple bagaj kapağını değil de sadece stopların arasında kalan arka kısmı mı kastettiniz? Teşekkürler.

Valla rengi uydurabileceklerse, bagaj kapagini da boyasinlar, ama yanilmiyorsam o araclardaki metalik gri ve ozel bir renk. Ozenli dikkatli bir usta ise birakin kapagida boyasin.

• gittiğiniz tamircinin çarpan arabanın sigortasıyla anlaşması olması işlerinizi kolaylaştırır.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drsnrky -- 12 Mayıs 2012; 16:45:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.