Bildirim
kaza yaptım kusur kimdedir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geçmiş olsun ,
tek gidiş ve tek geliş yollar genelde sollama yasağına tabidir. Eğer yol üzerinde düz bir cizgi varsa u dönüşü yapılamaz ve suç karşı tarafa verilir.
Kesik kesik çizgi varsa tutanağı dolduruş şeklinize göre %50-%50 veya %100 karşı tarafa verilir. -
hocam tutanakta önce kesik çizgi çizmek istedi daha sonra bendüz çizgi cizmesi gerektiğini sölediğimden düz çizgi çizdi.
https://drive.google.com/open?id=0B1kHj6zedt7bNFQtZXR3dlY3SGhpTlNxZ3ltUzB3VjQzYW5N linkteki resimdede görülüyor virajı döndüğüm gibi yavas yavas u dönüşü yapıyordu. önce durdu tam geçerken kornaya bastım geçmemesi için bu sefer biraz gazı kökleyince benim soldan girdi araç bana... -
Öncelikle geçmiş olsun hocam,
Tutanakta neler yazıldı onları okumak lazım birde fotoğraf çok karışık 3 tane araç var yan duran fotoğrafta.
A aracı U dönüşü yaptığını kabul ediyor mu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X