Bildirim
Kaza Yaptım - Tampon Göçüğü İçin Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sanayide kaportacı yapar
çekiçleme + macun + boya = 400 lira
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. bu benim ilk arabam ve daha önce böyle birşey için sanayiye gitmedim aceba nerede en temiz şekilde yaptırabilirim. bi keresinde balata değiştirmeye 300 lira isteyen usta olmuştu o yüzden kazık yemek istemem bu maduriyet içinde. Aceba önereceğiniz bir usta ? -
hocam sende haklısın
tampon altındaki siyah korumayı herkes orjinali gibi tutturamaz
uyduruk işçilikle o koruma tekrar düşüp kırılabilirde
önce yetkili bir ww servisinden fiyat alın
200-300 tl fark kabul edilebilir
Hocam cok gecmis olsun.
Benim eski arabam 2012 model Tiguan'di.Eger biliyosaniz onlarinda arka tamponu plastiktir sizde ki gibi.Isiklarda arkadan vurdular.Bagajla plastik tampon hasar aldi.Servis bagaj kapagini boyayalim plastik tamponu degistirelim dedi.Bi arkadas sanayide yaptiririz tamponu dedi.Bagaj kapagi serviste boyandi.Tamponu ustaya goturduk.Evde kendim tamir etseydim daha iyi olurdu,b*k etti plastigi.Size tavsiyem degistirin plastik bolumu.Ama tamponunuz tamir olur gibi duruyor.
serciste değiştirtip boyatın alttaki traversede baksınlar.geçmiş olsun -
komple tamponu mu değiştir diyorsunuz yani? ? -
ilk önce yetkili servise gidin fiyat alın. Kırılan bir yer yoksa önce duzeltilir sonra boyanır. Yaptıracağınız servisin yoğunluğuna göre maksimum 3 gün sürebilir.
Difüzör(alt siyah) bölüm işi biraz zorlaştırsa da Tampon tamir edilip lokal(renk durumuna göre tamamen) boyanacak.
Difüzör olmayan bir çektirme ve lokal boya işi 200TL gibi tutuyor. Bu hasar da maksimum 300TL tutması gerek. -
valla tavsiye istemişsiniz bende verdim.yazılı emir vermedim.Ben olsam o tamponun sıfırını boyatıp takarım onlamı uğraşacam. -
quote:
Orijinalden alıntı: fizyoterapist565
komple tamponu mu değiştir diyorsunuz yani? ?
Birak hocam tampon felan degistirmeyi, gidin adam gibi bir kaportaciya buyuk ihtimalle macuna bile gerek kalmadan hallederler. Plastik tamponlari isitip esnetip cekiyorlar falan biseyler yapiyorlar. Buyuk ihtimalle park sensorunun 1 gozude degisir.
Tampon alip boyatanlarin fiyatlardan haberi yok herhalde
Edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 31 Mayıs 2015; 20:08:13 >
hocam çok şükür sensör çalışıyor . yani en azından şimdilik valla hocam yarın sabah inşallah Atatürk Sanayi Sitesinde bir iki yere göstericem artık hangisi maddi manevi makul gelirse öyle yapıcam galiba -
Fiberci diye bilinen dükkanlara gidin plastik kısmı ısıtıp düzeltsinler. Yerine oturtma işlemini kaportacıya yaptırıp boyatın.
Fiberciye 80'den
Kaportacıya 50'den
Boyacıya 70'den fazla vermeyin. -
Arkadaşlar selam. Bi kaç gündür usta peşinde koşuyorum, araştırıyorum biri 300 e yaparım derken bir diğeri 650 lira diyor. Park sensörüm çalıştığı için acele etmiyorum eskisi gibi Ama diyeceğim o ki Allah kimseyi sanayiye düşürmesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X