Şimdi Ara

Kaza Yaptım Tutanak Tutmadım Ne Olur?(Minibüsçü Olayı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
15.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Minibüscüler kimse bize bulaşmaz mantığı ile bu kadar ken block misali araç kullanıyolar trafikte ve taksiler özellikle. yolcu alıcam diye yanındaki aracın güvenliğini hiçe sayıp önüne atlıyolar. Şunu unutmasınlar yukarda köprüden atmak filan konuşulmuş ama burası istanbul minibüscü varsa başka tür insanlarda var. o minibüscü bana bişey yapamaz mantığı ile üstüme gelirse böbreklerini kucağına alır hastaneye ameliyata gidebilir. bilmem anlatabildim mi.
  • Kimse sana arkan önün sağın solun var mı diye sormaz.Kendi üslup ve diksiyon becerin ile olaya hakim vaziyetinde beyefendiliğini bozmayarak bu durumu halledebilirsin.Saygı gösterirsen saygı görürsün.
  • Güzel kardeş inince adama bağırarak harcıyacan enerjiyi tutanak tutarak harcasa idi.Eğer adam tutanak tutmak istemesede fotoğraf çekip polisi çağırsaydı.Hiç bu kadar üzülmezdi hiç bukadar düşünmezdi.Adam tutanaktan önce kaçtı fotoğrafın var hiç kasma polis geldimi zaten adama 1000tl ye yakın kaza yerini terketme cezası kesiyor oh ohh.Hemde değer kaybı davası açabilirdiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entropy -- 13 Nisan 2013; 10:57:12 >
  • çok geçmiş olsun.
    haklı bile olsanız basit bir kazada bu kadar bağırmanız ve küfertmeniz hiç medeni değil.
    sizi tanımıyorum ama böyle davranış size yakışmaz diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.