Şimdi Ara

Kaza Yaptım Tutanak Tutmadım Ne Olur?(Minibüsçü Olayı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
15.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esenlik

Halen şu şehir eşkiyalarını kaldırmadılar trafikten...
    Aracının arkasında sizin aracınız değilde bir yaya olabilirdi demekki minibüste arıza var ve insan hayatını hiçe sayıyor bu hali ile... Buradan ahkam kesenler kimse sahipsiz değil yeri yurdu belli olan taraf minibüs şöförü bunuda unutmayın bugünün yarınıda olur.

Ayrıca arkadaşım sen aç telefon güzellikle sor tutanak olayını bugün hallet (görünmeyen numaradan ara) yok falan derse karakola git vurdu kaçtı diye şikayetçi ol uğraşsın biraz.

Hocam minibus dokuluyordu.Bilgisayara gecince resimleri aticam heryeri vuruktu ve arizaliydi eminim.Tam bir trafik canavari bomba gibi dolasiyor.Bunun gibi bir suru arac var piyasasa toplu insan tasiyan.Hem etrafindaki insanlari hem tasidiklarini tehlikeye atiyor.

Dedigin gibi arkadan ya bir insan gecseydi nolurdu?

Minibuscu numarasini bulursam aricam sorcam ama bana arkadan vurdu falan der diye tahmin ediyorum.Yinede bir denicem olmazsa kendim halledicem kaskodan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsan evladı minibüsçüye denk gelmişsin, çekip vururdu yoksa plakalığın masrafını düşünürken helva masrafını düşünmek zorunda kalırdınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: sciroccom

quote:

Gecmis olsun. Fazla atar yapmissin dostum. Adam iyiki sana "La bebe 12 yasinda ayaklarin pedala yetisiyomuydu?" dememis. Ben olsam derdim ayrica trafikte yenisin sanirim bu kadar cabuk sinirlendigine gore.

Yetisiyordu hocam gayet de iyi yetisiyordu.O zaman yetismeseydi kac yil araba uzerinde zamanim gecmezdi merak etme.

Trafikte sinirlenmek icin yeni ya da eski olmanin bir farki yok.Senin de gelip arabana vursalar sende sinirlenirsin bagirip cagirirsin.Bu durumda sakinligini koruyamazsin.Oyle bebe tarzi bi laf edersen de dayagi yersin soyliyim.Orada is kopar yani.Oyle bebe mebe yasa bakilcak seyler degil bunlar.Farkindasin heralde

Dostum ben herşeyin farkındayım orasını merak etme sen.

Trafikte sakinlik kavramı bence belirli bir zamandan sonra oluşuyor.

Ya da zaman alışıyor da olabiliriz orasını tam bilemiyorum. Banada durduğum yerde vuranlar oldu ama ben sakince indim arabadan tuttum tutanağımı aldım paramı ve yoluma baktım. Gerisi beni ırgalamaz ki. İnipte adama artistlik yapmışsınız resmen bir dövmediğniz kalmış. Zopayı çıkarıp ağzınızdan girip münasip bir yerlerinizden çıkarmadığına dua edin. Her minibüsçü böyle sakin olamayabiliyor.

Elimiz armut mu topluyor.O sopayi cikardi ben yaticam beklicem mi?Karsiligini elbette veririm oyle bir sey gorsem kim olursa olsun altta kalmam.Dayak yersem de pesini birakmam hukuki yolla gorurum hesabimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

İnsan evladı minibüsçüye denk gelmişsin, çekip vururdu yoksa plakalığın masrafını düşünürken helva masrafını düşünmek zorunda kalırdınız.

Ne kadar cok abarttiniz hocam noluyoruz kim kimi vuruyor ya dag basi mi burasi?Hem suclu hem de cikarip bisi mi yapcak herif.

• quote:

quote:

İnsan evladı minibüsçüye denk gelmişsin, çekip vururdu yoksa plakalığın masrafını düşünürken helva masrafını düşünmek zorunda kalırdınız.

Ne kadar cok abarttiniz hocam noluyoruz kim kimi vuruyor ya dag basi mi burasi?Hem suclu hem de cikarip bisi mi yapcak herif.

Maalesef üstad dağ başındayız Türkiyede yaşamak dağ başında yaşamakla aynı şey, 5 lira için adam öldürenler yan baktın diye öldürenler haberleri pek takip etmiyorsunuz sanırım.
  • quote:

quote:

quote:

Maalesef üstad dağ başındayız Türkiyede yaşamak dağ başında yaşamakla aynı şey, 5 lira için adam öldürenler yan baktın diye öldürenler haberleri pek takip etmiyorsunuz sanırım.

Cok iyi biliyorum takip ediyorum.Sıkca goruyoruz bunlari ama karsilik vermezsek hakkimizi aramazsak bunlar iyice olta atmaya baslarlar orada burada.Yarin bir gun esimizin dostumuzun belasi olmamasi icin sessiz kalmamaliyiz

• Hic bir insan aracini 2 metre geri kaydirmaz. Demek sorun var? Oyle inip atarlanmanin anlami ne? Bana denk gelse araca binip daha sert vururdum geri geri

• Bu eleman fazla yasamaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cok iyi biliyorum takip ediyorum.Sıkca goruyoruz bunlari ama karsilik vermezsek hakkimizi aramazsak bunlar iyice olta atmaya baslarlar orada burada.Yarin bir gun esimizin dostumuzun belasi olmamasi icin sessiz kalmamaliyiz

Canınızdan hiçbirşey kıymetli değil dostum, karşıdaki kişinin ne olduğunu ne yapacağını dolumu olduğunu bilmiyoruz, belki sakin davransan birşey olmayacak ama sinirli bir tutuma girdiğinde karşındaki piskopatın belinden silahını çıkarıp kafana sıkmayacağının garantisini kimse vermez, 50-100 liralık para için hayatını hiç yere kaybetmeye arkandaki insanları üzmeye değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 7 Nisan 2013; 16:25:39 >

• Orijinalden alıntı: sciroccom

Elimiz armut mu topluyor.O sopayi cikardi ben yaticam beklicem mi?Karsiligini elbette veririm oyle bir sey gorsem kim olursa olsun altta kalmam.Dayak yersem de pesini birakmam hukuki yolla gorurum hesabimi.

Bu kafayla devam

En geç 6-7 ay sonra "Minibüsçü ile kavga ettim, toplanıp geldiler ağzımla burnum yer değiştirdi" diye konu açarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

Hic bir insan aracini 2 metre geri kaydirmaz. Demek sorun var? Oyle inip atarlanmanin anlami ne? Bana denk gelse araca binip daha sert vururdum geri geri

Sorun varsa gitsin yaptirsin cikmasin trafige oyle.Her tarafi dokulmus tehlike sacan araclarla trafige cikiyorlar.Ayrica adam umrunda degil rahatliktan oluyor bunlar hep.Minibusculeri biliyoruz bir elinde para bir elinde telefon sigara tesbih vs. direksiyonla soforlukle ilgilenmiyor.Orada bir yaya gecse arkasindan altina alsa?Esin dostun cocugun olsa o aracin arkasinda sen napardin dusun bakim?

• forumcular fazla kurtlar vadisi izliyor
  • Orijinalden alıntı: nk061

Bu kafayla devam

En geç 6-7 ay sonra "Minibüsçü ile kavga ettim, toplanıp geldiler ağzımla burnum yer değiştirdi" diye konu açarsın

Ben kimseye yolda atar yapmiyorum.Hakkimi ariyorum.Eger oyle bir konu acarsam sende gelip su gulme smileylarini dosersin rahat eder icin.

• minibüsçülere dalaşılmazmış arkasına güvenerek gelen tırsaklar olduklarını kabul etmekten başka birşey değil benim gözümde. zaten bizim millet genel olarak sever, arkasının olmasını, çeteden olmayı, aşiretten olmayı, ankarada dayılarının olmasını vs. bu liste uzar uzar gider. tek başına beş para etmeyen insanların psikolojisine hoşgeldiniz
  • Arac kamerasinda ki goruntuleri telefonla konusmalarini kime izletip hakli cikmayi dusundugunuzu sorabilirmiyim?

Alti ustu tampon kazadir olur. Bu kadar ufak bir durumda cikip kufur ederdeniz elbet gunun birinde yedirirler o kufuru size. Sakin olun karsinizdaki insan gorende dolmuscu 100 km ile bicti sanar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

minibüsçülere dalaşılmazmış arkasına güvenerek gelen tırsaklar olduklarını kabul etmekten başka birşey değil benim gözümde. zaten bizim millet genel olarak sever, arkasının olmasını, çeteden olmayı, aşiretten olmayı, ankarada dayılarının olmasını vs. bu liste uzar uzar gider. tek başına beş para etmeyen insanların psikolojisine hoşgeldiniz

Tamam siz her olayda atar yapın kavga çıkartın, öldüğünüzdede ben niye öldüm diye düşünmeyin öbür tarafta, öfkeyle kalkan zararla oturur.

• Arkadaslar konu iyice sapti minibuscu olayina dondu.Ben konuyu kaskodan nasil yaptirabilirim karsi taraftan hakkimi talep edebilir miyim diye acmistim.

• quote:

Arkadaslar konu iyice sapti minibuscu olayina dondu.Ben konuyu kaskodan nasil yaptirabilirim karsi taraftan hakkimi talep edebilir miyim diye acmistim.

Fotoğraf çekip kaza tespit tutanağı tuttuysanız karşı tarafın sigortası sizin zararınızı öder hiçbirşey yapmadan ayrıldıysanız geçmiş olsun, eğer trafik sigortası hariç normal kaskonuz varsa aracıma kapının önünde vurdular diyerek şansınızı deneyebilirsiniz ama kazasızlık avantajınızı riske atarak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

minibüsçülere dalaşılmazmış

Tamam siz her olayda atar yapın kavga çıkartın, öldüğünüzdede ben niye öldüm diye düşünmeyin öbür tarafta, öfkeyle kalkan zararla oturur.

ben zaten sakin bir insanım, arada deliriyorum da konumuzla alakalı değil. anafikir şu kısım:

quote:

arkasına güvenerek gelen tırsaklar olduklarını kabul etmekten başka birşey değil benim gözümde. zaten bizim millet genel olarak sever, arkasının olmasını, çeteden olmayı, aşiretten olmayı, ankarada dayılarının olmasını vs. bu liste uzar uzar gider. tek başına beş para etmeyen insanların psikolojisine hoşgeldiniz

• quote:

quote:

Arkadaslar konu iyice sapti minibuscu olayina dondu.Ben konuyu kaskodan nasil yaptirabilirim karsi taraftan hakkimi talep edebilir miyim diye acmistim.

Fotoğraf çekip kaza tespit tutanağı tuttuysanız karşı tarafın sigortası sizin zararınızı öder hiçbirşey yapmadan ayrıldıysanız geçmiş olsun, eğer trafik sigortası hariç normal kaskonuz varsa aracıma kapının önünde vurdular diyerek şansınızı deneyebilirsiniz ama kazasızlık avantajınızı riske atarak.

Fotografladim ama kaza tespit tutanagi tutmadim.Kaskonun kazasizligi gitmeden halletmek istiyorum.Ne kadar masraf cikar bilmem ama hafif bir boya gitmesi oldu ufak bir gocuk var ve plakaligi ben kendim yedek vardi degistirdim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.