Bildirim
Kaza yaptım yardım
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ehliyetinin ve trafik sogortasinin foto alin -
foto alın direkt polisi arayın arkadan vurduysa kesin ceza alır şahısa güvenmeyin -
Polis cagirmaya gerek yok mu? Cagirilmasi gerekir hocam. Ona gore gerekli islemlerde yardimci olunur zaten. -
ufak çiziklerde polis çağırmazsın.burda adam resmen köklemiş arkadan.polisi ara veya bir tanıdığına polisi arattır. -
Sigarto şirketine tutanak tutturuyoruz -
Abi arama polisi bosver hallederiz aramizda kac kurussa
Bu sekilde mi soyledi -
Direk tutanak tutun. "Aramızda halledelim, acelem var" vs. diyen tipik dolandırıcı. Kayar, bir daha bulamazsın onu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 24 Temmuz 2018; 16:52:28 > -
Tutanaksız yapma. Şahsın ehliyet sigorta ve ruhsat fotokopilerini al. Sakın ben yaptırıyım sözüne güvenme sallar durur seni. Suçunu kabul edip tutanağı tuttuysanız polise gerek yok -
Herkese teşşekür ederim, sigortaya gittik hallettik, adamın zarar 150-250 tl
bize 5-6 bin diyor, clio almayın -
Polis gelirse ikinizede para girer.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X