Şimdi Ara

Kazaa Lite sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kazaalitede upload kısmını disableye getiriyorum 0 a getiriyorum ama hala download varken kendi kendine upload ediyor sinir oluyorum.disableye getirsemde getirmesemde sonuç değişmiyor ve upload ederkende normal olarak yawaşlatıyor pc yi ve bağlantıyı.sorunu nasıl çözebilirim?

• ben de aynı sorunu yaşıyordum. Kazaa yerine iMesh kullanmaya başladım. Sorunum çözüldü.www.download.com adresinden çekebilirsin.
  • kalsın dostum saol. yokmu bilen ya?
  • abi burası böle işte.bir konu açıyorsun 10 kişi okuyor.cevap veren yok.yani sallamıyorlar. olm siz kendinizle alay edin.ben bu bölümde 2 ay önce açmış olduğum topic bu sayfada hala duruyorsa diyecek birşeyim yok artık.
  • walla kazaa lite de bu seçeneği işaretledikten sonra programı yeniden başlatana kadar aynı sorunu yaşıyorum ama yeniden başlattığımda sorun çıkmıyor.
  • böle bi dandik ayar diyorsun yani.tamam sorunu çözdüm.my shared folderdaki mp3leri başka yere taşıdım düzeldi. userlar benim mp3lerden upload ediyorlarmış.
  • Abi kazaa kullanmayın yaw ya da bütün firewall larınızı açın.. Walla benim bilgiayara bü sürü virus girdi Lite dan.. Söliim..
  • boşversene...
  • bendede bu kazaa lite inanılmaz yavaş çalışıyo 1mb internet var sistemde firewall falanda yok ama 3-4 kb tan hızlı çekemiyorum yokmu bunun bi çaresi prxy falanmı kullanmalıyım normal bir flash get le 90kb/s de program indiriyorum ama divx olayı yok nasıl çözücem arkadaşlar
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ogi</i>
    <br />bendede bu kazaa lite inanılmaz yavaş çalışıyo 1mb internet var sistemde firewall falanda yok ama 3-4 kb tan hızlı çekemiyorum yokmu bunun bi çaresi prxy falanmı kullanmalıyım normal bir flash get le 90kb/s de program indiriyorum ama divx olayı yok nasıl çözücem arkadaşlar
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    senin internetin hızlı olabilir, download ettiğin taraftaki hız ne. önemli olanbudur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.