Arkadaşlar kazaalitede upload kısmını disableye getiriyorum 0 a getiriyorum ama hala download varken kendi kendine upload ediyor sinir oluyorum.disableye getirsemde getirmesemde sonuç değişmiyor ve upload ederkende normal olarak yawaşlatıyor pc yi ve bağlantıyı.sorunu nasıl çözebilirim?
ben de aynı sorunu yaşıyordum. Kazaa yerine iMesh kullanmaya başladım. Sorunum çözüldü.www.download.com adresinden çekebilirsin.
kalsın dostum saol. yokmu bilen ya?
abi burası böle işte.bir konu açıyorsun 10 kişi okuyor.cevap veren yok.yani sallamıyorlar. olm siz kendinizle alay edin.ben bu bölümde 2 ay önce açmış olduğum topic bu sayfada hala duruyorsa diyecek birşeyim yok artık.
walla kazaa lite de bu seçeneği işaretledikten sonra programı yeniden başlatana kadar aynı sorunu yaşıyorum ama yeniden başlattığımda sorun çıkmıyor.
böle bi dandik ayar diyorsun yani.tamam sorunu çözdüm.my shared folderdaki mp3leri başka yere taşıdım düzeldi. userlar benim mp3lerden upload ediyorlarmış.
Abi kazaa kullanmayın yaw ya da bütün firewall larınızı açın.. Walla benim bilgiayara bü sürü virus girdi Lite dan.. Söliim..
boşversene...
bendede bu kazaa lite inanılmaz yavaş çalışıyo 1mb internet var sistemde firewall falanda yok ama 3-4 kb tan hızlı çekemiyorum yokmu bunun bi çaresi prxy falanmı kullanmalıyım normal bir flash get le 90kb/s de program indiriyorum ama divx olayı yok nasıl çözücem arkadaşlar
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ogi</i> <br />bendede bu kazaa lite inanılmaz yavaş çalışıyo 1mb internet var sistemde firewall falanda yok ama 3-4 kb tan hızlı çekemiyorum yokmu bunun bi çaresi prxy falanmı kullanmalıyım normal bir flash get le 90kb/s de program indiriyorum ama divx olayı yok nasıl çözücem arkadaşlar <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> senin internetin hızlı olabilir, download ettiğin taraftaki hız ne. önemli olanbudur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme