Şimdi Ara

KAZAKİSTANDA ÜNİVERSİTE OKUNUR MU(KONU SİLİNSİN ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
18.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pişman oLmak istemiyorsanız Sakın ama Sakın denemeyin...

2000 yıLında arkadaşım gitti Kazakistana 2 sene sonra bıraktı geldı Oss ye girdi.Fen biL Öğrt yazdı..

Sakın diyorum...Kesinlikle yazmayın...
  • yazacam büyük ihtimal kazakistanı
  • Kazakistanda istediğim her üniversiteye gidebilirmiyim?
    ben ya almaata ekonomi enstitüsü yada astana gumilev avrasya üniversitesini istiyorum... cvp verirseniz minnettar kalırım
  • yeni konu açmayayım şuan okuyan biri var mı ?
    hayat nasıl ? fiyatlar ucuz mu ? nasıl kayıt yapılıyor?
  • ben okudum mesajını ama son mesaj 2009 da yazılmıs :)
  • Kazakistanda okuyan-okumuş bir arkadaş varsa fikrini almak isterim ; Kazakistan'ı pek bilmiyorum. Ben Rusça öğrenmek ve rusça üzerine okumak istiyorum , Kazakistan da Rusça konuşulan bir ülke ve söylenilenlere göre ucuz ve kaliteli. Sizce okumak için ideal mi ? Dil fakültelerinin eğitimi kaliteli mi ? Türkiyede'de Rus dili ve edebiyatı bölümleri var gidebileceğim ama ben merkezden öğrenmek istiyorum :) Sizce bunun için Kazakistan uygun mu? Beni bilgilendirirseniz sevinirim :)
  • Arkadaşlar kazakıstanda Ahmet Yesevi Üniversitesi n de öğrenciyim bende. Soruları olan varsa cevaplayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de onu diyorum işte hiç kazakistanda üniversite okunur mu?
  • lg02561 L kullanıcısına yanıt
    Beş aydır buradayım. Öncelikle Üniversiteden ve şehirden, ülkeden beklentinize göre değişir bu. Kazakıstan da üniversite okunur mu değil de ahmet yesevi de okunurmu dersen okunur. Bal gibi de okunur. Öğretmenler sankı ılkokuldaymışsın gibi sıfır ego tam ilgiyle ders anlatıyorlar. Türkiye de de üniversite tecrubem oldu mezun da oldum. Gram ego denen bişey yok buradakı hocalarda. Hazırlık sınıfında kucuk sakın bır yerde okuyorsunuz. Hani bir avm yada forum gibi şeyler yok burada. Forum gormek ıstıyorsan yada daha buyuk sehır en yakın şehir olarak şimkent var. Ben bir kere gittim yol cekılecek gıbı degıl. Tabi bu benım dusuncem. Ikı saat zor geldı bana. Haftada ıkı uc kez gıdenlerıde tanıyorum. Maddi yönden sigara alkol ucuz et ucuz. Yurtta kalmak birinci sınıfta zorunlu. Yıllık sadece turk parasına vurursak 270,280 lıra gıbı bı ucret oduyorsun. Turkıye ıle kıyaslamak sacma bıle olur. Beleşe kalıyorsun burada bıldıgın. Yemekler ucretlı. Onuda ıstersen malzemenı alıp kendınde yapabılırsın her katta mutfaklar mevcut. Aklıma gelenler sımdılık bunlar merak ettıgınız sorular varsa daha detaylı sorarsanız cevaplayabılırım

• Reisivasly R kullanıcısına yanıt
    hocam iyimiş güzelmiş de hangi alanda okuyorsuunz. madem tr den mezun oldunuz orda lisasn olarak mı yoksa yüksek lisans falan olarak mı okuyorsunuz. bir de mezun olunca orda mı calısmayı düşünüyorsunuz yoksa burda mı?
  • lg02561 L kullanıcısına yanıt
    Lisans okuyorum. Bu okudugum ikinci Üniversite. Rus dili ve edebiyatı benım bölümüm. Mezun olduktan sonra burda çalışma mevzusu eğer burda çalışma gibi bi imkanım olursa neden çalışmayayım ki. Tabi devlet bünyesinde isterim. Zaten diğer türlüsüne vizede alamıyorsun.

• Ben Almatı'da Al Farabi'de tıp fakültesine başlıyorum. Oradaki yurtlar hakkında bilginiz var mı acaba?

• Reisivasly R kullanıcısına yanıt
    Ahmet yesevi üniversitesinde dis hekimligi okumak istiyorum öğrenim dili rusça mi , üniversitenin yurdunda yaşamak kolay mı, hazırlık zor mu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.