Şimdi Ara

KAZAKİSTANDA ÜNİVERSİTE OKUNUR MU(KONU SİLİNSİN )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
18.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorum açık arkadaşlar bilginiz var mı nasıl kolay mı yaşam ahmet yesevide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dt_Mustafa -- 23 Temmuz 2009; 20:02:42 >

• kazakistanda universite okuyacaksan rusca olarak okuman lazim

madem rusca olarak okumayi goze aliyorsun orta cag ulkesi kazakistan da ne isin var gitsene rusya ya
  • rusyayada para gerekli ama
  • rusya'nın yanındaki güzelliklere git o zaman anladın sen onu
  • Ben Azerbaycanda tarih okumayı düşünüyorum acaba Azeri dili kolay ögrenilirmi? Gerçi bizim Türkçeye çok benziyor ama biraz karışık bir alfabesi var. Zira üniversitemi okuyacağım, yoksa dilmi öğreneceğim nasıl yapacağım bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: peleanor

Ben Azerbaycanda tarih okumayı düşünüyorum acaba Azeri dili kolay ögrenilirmi? Gerçi bizim Türkçeye çok benziyor ama biraz karışık bir alfabesi var. Zira üniversitemi okuyacağım, yoksa dilmi öğreneceğim nasıl yapacağım bilmiyorum.

iki ucu poklu degnek
  • Borat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mimarlık hala okunur mu?
    5 yıl önce açıldı
    HUKUK HALA OKUNUR MU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  KAZAKİSTANDA ÜNİVERSİTE OKUNUR MU(KONU SİLİNSİN )
  • bakin beyler kafkasya ve orta asyada okul okumak istiyorsaniz rusca bilmeye mecbursunuz azerbaycan da baku nun %80 i rusca konusuyor

hem iki rus kizi buldunuz mu rusca yi cok kolay ogrenirsiniz benim kamyoncu bir arkadasim vardi herif rusyaya bir gitti geldiginde rusca konusuyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArJI

KAZAKİSTANDA ÜNİVERSİTE OKUNUR MU(KONU SİLİNSİN )

ne bu şimdi
  • ukraynaya git, hem denklik veren üni.lerde varmış
  • öyle bir hatayı yapmamanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: çakaLcık

ukraynaya git, hem denklik veren üni.lerde varmış

ukraynaya gittikten sonra yemişim denkliği. 4 5 sene alemlerden alemlere... of birde ukraynalı kızlar. kiev deplasmanı hesabı.
  • Ukrayna kharkivi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa666

rusyayada para gerekli ama

Kazakistan çok gelişmiş bir ülke olmayabilir.Fakat,orada da okumak için ayda minimum 1500 dolar gerekiyor.Ev kiraları çok pahalı.Çok güvenli bir ülke olmadığı için her semtte kalamazsın.Kalacağın semt merkezi olmalı.Bu yüzden kiraları yüksektir.eğer 1+1 de kalacaksan ortalama fiyat 600$ .
    Ayrıca Türkiyede insanlar yemek,içmek ve uyumak üzerine yaşam sürerler.Kazakistanda yemek,içmek,vodka içmek,uyumadan önce s.... ve uyumak üzerine kurulu.Buda 1 boğaz daha beslen demek oluyor.
    Maddi konuları geçelim.Kazak halkı eskisi gibi Türkleri sevmiyor.Nedeni Türklerin orada yaptıkları taşkınlıklar.Polisi desen rüşvet almak için eğitilmişler.

• kazakistan diğer Türk cumhuriyetlerine göre çok daha pahalı bir yer diye biliyorum. Türkmenistan veya özbekistan gibi değil...
  • Tıp yazacaskın dimi bizim ark. da düşünüyor.
  • kırgızistana git arkadaşım orda okumuştu ilk yıl 1100 usd ikinci yıl 2000 usd harcamış.öyle denildiği gibi aylık 1500 falan değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

kırgızistana git arkadaşım orda okumuştu ilk yıl 1100 usd ikinci yıl 2000 usd harcamış.öyle denildiği gibi aylık 1500 falan değil

Bu okula verdiği para mı yoksa toplam harcadığı para mı?
    Ben Kazakistanda yaşadım ve hala gidip gelen birisiyim.Orada okuyan arkadaşlarımda var.Ben onların söylediği ve benim gözlemlerimi söylüyorum.
  • Hocam oralar uzak,Sofya'da okuyan birisi olarak kesinlikle Sofya diyorum. Her alanda bana göre 10 numara ( ;
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.