Şimdi Ara

kazalı aracıma fiyat verebilir misiniz? fiat grande punto 2007 dizel dinamik(kp+cc) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam şu kaza fotolarıni bir atsananiz belki daha da doğru değerlendirme yapılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meeta

Ruhsatta 75 kw yazıyordu buda yaklaşık 89,888 bg ye tekamul ediyor.Sizin ruhsatta kaç kw yazıyor?
    23-25 arası bi fiyat mantıklı duruyor aracınız için.

75KW 102 hp civarına denk gelir

1.34 civarı bi oran olması gerek hp/kw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 4 Aralık 2015; 18:24:39 >
  • bu 8000 tl lik ilk kaza.
    günahını almayayım ama servis fiyatı abarttımı acaba diye düşünüyorum bazen.
    sol arka kapı-çamurluktan hasar aldı, ön tafar da göbeğe çarptı.
     kazalı aracıma fiyat verebilir misiniz? fiat grande punto 2007 dizel dinamik(kp+cc) kazalı aracıma fiyat verebilir misiniz? fiat grande punto 2007 dizel dinamik(kp+cc) kazalı aracıma fiyat verebilir misiniz? fiat grande punto 2007 dizel dinamik(kp+cc) kazalı aracıma fiyat verebilir misiniz? fiat grande punto 2007 dizel dinamik(kp+cc)

• bu 11.500 tl lik kaza.
    bir minibüse vurdum hava yastıkları açıldı.
    yine yetkili serviste kaskodan tamir edildi.
     kazalı aracıma fiyat verebilir misiniz? fiat grande punto 2007 dizel dinamik(kp+cc) kazalı aracıma fiyat verebilir misiniz? fiat grande punto 2007 dizel dinamik(kp+cc) kazalı aracıma fiyat verebilir misiniz? fiat grande punto 2007 dizel dinamik(kp+cc) kazalı aracıma fiyat verebilir misiniz? fiat grande punto 2007 dizel dinamik(kp+cc)

• Şöyle soyliyeyim aracim sizinki gibi 2007 grande punto starjet emotion yani sizinkinin 16v 6 ileri benzinli modeli. 50bin km de boyasiz ve değişen siz. Emotion(6airbag,cift bolge dig. Klima,esp,hillholder,abs v.s) donanima sahip.bugun Ford bayisine takas icin fiyat aldim 22 dediler. Baska bir galeri 23,5 dedi. Sahibinden aynı model araçları favorilerime ekledim hangi fiyatdakilerin satıldığını gormek icin sanirim 25_26 bandinda satiliyor(sanirimm).burada km,donanim ve kaza nizi giz önünde bulundurursak 20 bin civari olmali diye düşünüyorum.(pardon sizinki dizelmis simdi fark ettim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moon74 -- 4 Aralık 2015; 19:52:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • moon74 M kullanıcısına yanıt
    makul kıyaslama dizel olmasını da göz önüne alırsak ne olmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo

bu 11.500 tl lik kaza.
    bir minibüse vurdum hava yastıkları açıldı.
    yine yetkili serviste kaskodan tamir edildi.

Hocam ilk kazada arabanin birseyi yok ama onden olanda biraz dağılmış .Sasede yamulma yoksa 24000-25000 eder gibi .

• 24'den fazla edeceğini düşünmüyorum. 23-24 arası makul.
  • Yillardir grande puntocu olarak aracin su andaki piyasa fiyati 22 bin tl.
    Ha 1 sene oncesi olsaydi max 19 -20 civarina giderdi.

2006 dynamic 90 hp dizel 120000 km de hatasizini 23500 e aldim 3 ay evvel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 4 Aralık 2015; 20:03:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

Yillardir grande puntocu olarak aracin su andaki piyasa fiyati 22 bin tl.
    Ha 1 sene oncesi olsaydi max 19 -20 civarina giderdi.

2006 dynamic 90 hp dizel 120000 km de hatasizini 23500 e aldim 3 ay evvel.

Hazir acilmis başlığı bulmusken musadenizle kendi araciminda piyasasini ogrenebilirmuyim mumkunse.birkaç mesaj üst de arac bilgileri mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: derememo

makul kıyaslama dizel olmasını da göz önüne alırsak ne olmalı?

İnanin aracim benzinli oldugu icin hic dizel ilanlarını incelemedim.ben araciniz benzinli diye yorum yapmıştım

• 24-25 yazanlar cok fazla demis. O fiyata kazasiz olanlari bulunabiliyor.
    Ben alici olsam verecegim en ust rakam 22 olurdu. 500 daha desen fazla gelirdi bana acikcasi. Cunku arabanin hasar kaydi baya yuksek.
    Tabi araci gormeden bu yorumu yapiyorum. Cok duzgun toplanmissa o 500 u de verebilirdim. Ancak bastan savma iscilik varsa 22 bile fazla gelirdi bana.

Hayirli satislar.

• şasi sağ ön kolda hafif düzeltme yapılmış.
  • ingeniarius kullanıcısına yanıt
    fiat yetkiil serviste tamir edildi.
    iyi mi kötü mü yaptılar bilmem ama şu ana kadar sorunsuz kullanıyorum.
    ama rakam tespitiniz daha mantıklı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derememo -- 4 Aralık 2015; 20:33:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moon74

Şöyle soyliyeyim aracim sizinki gibi 2007 grande punto starjet emotion yani sizinkinin 16v 6 ileri benzinli modeli. 50bin km de boyasiz ve değişen siz. Emotion(6airbag,cift bolge dig. Klima,esp,hillholder,abs v.s) donanima sahip.bugun Ford bayisine takas icin fiyat aldim 22 dediler. Baska bir galeri 23,5 dedi. Sahibinden aynı model araçları favorilerime ekledim hangi fiyatdakilerin satıldığını gormek icin sanirim 25_26 bandinda satiliyor(sanirimm).burada km,donanim ve kaza nizi giz önünde bulundurursak 20 bin civari olmali diye düşünüyorum.(pardon sizinki dizelmis simdi fark ettim.)

Sizinki hatasiz ve 50 bin km civari ise cok rahat 27bin tl eder. Zorlanirsa daha uzeride olur.
    Ha benzinli oldugu icin satisi agir olur ama o temizlikteki arac icin ben olsam 27 den bir kurus asagi vermem.

• 22-23 arasi eder. Daha fazlasini istemek ayip olur.

• U.C.Y kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, zaten ayıp olmaması için bu çabamız. :)
  • 23 iyidir bi haksızlıkta olmaz inşallah

• Son durumda 22-23 arası eder gibi çünkü siz zaten sorunsuz kullanmissiniz .

• çok şaşırdığım bi nokta;
    aynı konuyu puntocuların sitesinde de açtım.
    orası punto seven ve kullanan kişiler.
    onlar yüksek fiyat verir,
    burdakiler öldürür diye düşünüyordum.
    tam tersi oldu, bu sitedekiler beklediğimden yüksek,
    puntocuların sitesi ise beklediğimden düşük rakamlar verdiler.
    ama rakam aşşağı yukarı belli oluyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derememo -- 5 Aralık 2015; 8:19:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.