Şimdi Ara

kazalı aracıma fiyat verebilir misiniz? fiat grande punto 2007 dizel dinamik(kp+cc) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş 11500 lük hasar kaydı varsa muhtemelen aracın şase yamulmustur. Şasesi yamuk arabayı arkadaşına dostuna satma derim. Çünkü elektronik kısım devamlı arıza verecektir. Arabanın fiyatına gelecek olursak allah korkun varsa o araba 20 binden yukarı etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperend

Kardeş 11500 lük hasar kaydı varsa muhtemelen aracın şase yamulmustur. Şasesi yamuk arabayı arkadaşına dostuna satma derim. Çünkü elektronik kısım devamlı arıza verecektir. Arabanın fiyatına gelecek olursak allah korkun varsa o araba 20 binden yukarı etmez

Sase kirilmasiysa yada iceri katlamadiysa, sadece egrildiyse ki zaten fotolarda buyuk kaza yok, robot ile 200 tl civarina saseciler duzelriyorlar.
    Sase isciligi buyuk para tutan bir mevzu degil.

Bazi arkadaslar grande punto nun parcalari ucuz demisler. Motor parcalari ucuz evet ancak karoser ve trim parcalarinin orjinalleri o kadar pahali ki opel, vw ile bas eder. Arac yetkilide yapilmis zaten yan sanayi takacak hallederi yok. Yan sanayi heryerde mevcut ve cok ucuz.
    Sadece tek taraf aks 1000 tl den basliyor.
    Yan sanayisi 350 tl. Orj ve yan sanayi farkini dusunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 6 Aralık 2015; 9:52:18 >

• hocam bence tam dosta gidecek araç
    kazayı 2009 da yaptım,
    o zamandan bu yana sorunsuz kullanıyorum.
    araç konsunuda vicdanım çok rahat,
    ama fiyatını önemli, adaletli bir rakam belirlemek önemli.
  • Bir alici gozuyle Acik konusayim kardesim 18 den fazla vermezdim alici olarak. Aracin sahibi satar satmaz o ayri ama ben bundan fazla vermezdim o derece kazasi olan araca

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam aracım boyasına ve kmsine göre temizdi emsalide o fiyatlarda o zaten.
    208 hakkında bilgim yok lakin o fiyatlara mantıklı duruyor,yakıtıda cabası.
  • zgbayraktar kullanıcısına yanıt
    Keşke ruhsatın fotosunu çekseymişim.O zaman bi yanlışım var. Ama şöyle söyliyim şimdi aracın belgelerine baktım, geçici ruhsatta motor güçü 75 yazıyor kw mi yoksa hp mi bilmiyorum, ki o ruhsatın aynısı olduğunu varsayarsak 75 kw anlamına geliyor lakin puntonun 102 bg liği yok.Expertizdede motor güçü 88 bg çıkmış istersen belgeleri buraya atabilirim.
  • Bende iki kere bu kasa puntoya bindim. 2007 model olan puntom da kazalıydı ama kesinlikle airbag flan açmamıştı 17500 e satana kadar göbeğim çataladı 2 sene önce. Bu aracın kazalarda epey ciddiymiş. Bence 21.000 liradan internere koy 20000 e kadar ver derim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.