Şimdi Ara

kazanamadım :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pasaliyiz.biz

Yahu ben 20 tane 4 yıllık 5 tane 2 yıllık yazdım. 2 yıllıkların puanu benden 50 puan düşük ilk sıradaki geliyor yani %21341283213123 garanti.

Ama şuanda yerleşemedi diyor anlamadım bu sadece 4 yıllıklar için mi? Ne yapıcam çözemedim ben...

kardeşim ben de eşit ağırlıkta 55 bininciydim ve gazi maliye geçen yıl 58 binle almış.kesin gözüyle bakıyoduk.ama gazi iktisat (i.ö.) kazandım ve buranın sıralaması 88 bin civarıydı.çok düşürmüşler yani.iyi ki yazmışım yoksa ankarada oturuyorum,eskişehire falan gidecektim çevre mühendisliğine
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonnheves

sıralamam 1800.. yıldız teknik(1200),marmara(1000) ve en önemlisi sakarya üni.(2900) yazmıştım.. sakarya tutar diyodum:((((((((( tutmadı

Sen elden bitik gelmişsin hafız yapacak bir şey yok kitapları tekrar hazırla

quote:

Orijinalden alıntı: scat_lift

quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

quote:

meslek lisesiyim ben

belli zaten.. sayı basamakları terk..

ha bi de adam bildiğiniz meslek lisesiymiş beyler..

Terbiyesizliğin lüzumu yok. Meslek liseli diye ne oluyor anlamış değilim. Adamın sıralama çeşidi farklı. 0.15 ek puanlı bir sıralamadan bahsediyor. Sadece meslek liselilerde olan bir sıralama.

ekleme: En azından ben sıralamanın bu şekilde olduğunu düşünüyorum. İsterse sıralaması 180.000 olsun dalga geçmeyi ve aşağılamayı gerektirmez.

Adam haklı beyler bilgiler doğrudur teyit ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ALONSO_06

quote:

Orijinalden alıntı: pasaliyiz.biz

Yahu ben 20 tane 4 yıllık 5 tane 2 yıllık yazdım. 2 yıllıkların puanu benden 50 puan düşük ilk sıradaki geliyor yani %21341283213123 garanti.

Ama şuanda yerleşemedi diyor anlamadım bu sadece 4 yıllıklar için mi? Ne yapıcam çözemedim ben...

kardeşim ben de eşit ağırlıkta 55 bininciydim ve gazi maliye geçen yıl 58 binle almış.kesin gözüyle bakıyoduk.ama gazi iktisat (i.ö.) kazandım ve buranın sıralaması 88 bin civarıydı.çok düşürmüşler yani.iyi ki yazmışım yoksa ankarada oturuyorum,eskişehire falan gidecektim çevre mühendisliğine

Hocam benden 50 puan düşük ve 2 yıllık garanti geliyor yani ilk sıradaki ama yerleşemedi diyor bu sadece 4 yıllıklar için mi acaba onu anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: W140

quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

Sağlığın yerinde olsun da merak etme. Allah çalışmalarının karşılığını boşa asla çıkarmaz. Sanıyormusun bu dünyada adalet yok; öyle bir var ki..

tabii kadim dostunuz(!) ABD heryere adalet götürüyor!

onun arkasında da israil var zaten
  • Kitaplara gerek yok ek yerleştirmeler var..
  • quote:

sıralamam 1800.. yıldız teknik(1200),marmara(1000) ve en önemlisi sakarya üni.(2900) yazmıştım.. sakarya tutar diyodum:((((((((( tutmadı

180.000 olmasın ...

• 1.800 diyorummmmm ne yanlışlığı olcak ya ! Meslek liselerin özel puan sıralaması oluyor . sayı basamakları terk diyen arkadaşa cevap verip onun kadar alçalmacayacağım.

SONUÇ olarak 2.tercihi bekliyorum olmadı .. seneye bir daha hazırlanacağım.
  • türkiyede 1800 üncü oldun ve yerleşemio musun çok üzücü geçmiş olsun
  • meslek lisesi başarı sıralaması var eğer meslek lisesi başarı sıralamasına bakıp tercih yaptıysan normaldir ,

ama niye m.t.o.k yazmadın ?? mtok yazaydın cıkabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_GodFather. -- 13 Ağustos 2010; 14:37:45 >
  • ben 1800. olsam zaten okumam o kadar bilgi yeter bana...

geçmiş olsun bu arada...
  • quote:

quote:

meslek lisesiyim ben

Öldün mü la? Bayağı vurdular ama..
  • 1800.oldun ve bir yere giremedin.

kusura bakma ama hata senin.illa oralara girecem diye tutturursan kalırsız böyle.diğer ünileri niye yazmadın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fk_entertainment -- 13 Ağustos 2010; 14:37:05 >
  • tutar diye 3-4 tane üni atıp bırakılır mı ? doldursaydın ya
  • bu sene garip oldu ya ben geçen sene 124000 uludağ maliye iö 77000le almıştı 1.tercihle yerleştim.Bu sene sevgilim tm2 hukuk için olan sıralamada 208bindi 203-204-220bin olan aydın-kültür-beykent hukuk giremedi. iibf olan sıralamada 248bindi çanakkale işletme geldi 350bin olan bu sene girenler çok yükselmiş puanlar
  • quote:

quote:

meslek lisesiyim ben

ne güldüm ama
  • Anladığım kadarıyla meslek liseleri için ayrı bi sıralama yapılıyor ve sen 1800üncüsün ve o sıralamaya bakarak tercih yapmışsın türkiye sıralamana göre yapıyor olman gerekirdi.
  •  kazanamadım :(
  • Aynı durumdayız kardeş.3414. olmama rağmen Odtü bilgisayara gidemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atarlıyım

kazanamadım :(

saçmalamayın lütfen
  • 1999 da demirtas anadolu teknik lisesi megzunu arkadasin abisi turkiyede ilk bine girdi , ama meslek lisesi diye puanini cok kirmislardi. bilgisayar bitimesine ragmen bilgi. muh.ligi secemiyordu. bulgar vatandasligi da vardi cocugum, ilk bin siralama ile yer bulamayinca cocuk cinnet gecirmis sinirden, Turk vatandasligindan cikip YOS [yabanci ogrenci sinavi] ile girmisti tekrardan ve bogazici bilg. muhendisligini kazandi yos gibi dandirik sinavla. dandirik diyorum cunku cok kolaymis ossye gore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 13 Ağustos 2010; 14:52:08 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.