|
Bildirim
Gökseler
uqurb2 Aprincurr kymelria Hepsi Huawei ile çekmiş. 3 arkadaş Huawei diye yazmış. 1 arkadaş bir şey yazmamış ama imzasında Huawei kullanıcısı olduğu yazıyor. Evet, üşenmeden tek tek baktım. |
Huawei P9
Telefonun kendi fotoğraf modunda düzenlenmiştir. Maximum dosya boyutunu aştığı için donanımhaber sunucularına yükleyemedim. Rize/Zilkale #SeninleMümkün Tam boyut:https://imageshack.com/a/img921/9317/PxIiMS.jpg |
Telefonu bozmak pahasına denizin dibine dalıp çektiğim fotonun yedek olmasını beklerdim açıkcası... ama jüri zaten olayın rengini belli etmiş. Huawei fotolarını seçiyoruz diye bir etkinlik başlatsalar böyle tepki çekmezdi
|
Merhaba,
Huawei Türkiye ekibi, ilgili fotoğrafın Mate 20 Pro ile çekilemeyeceğini inanın burada şike var diyen insanlardan kat ve kat daha iyi bilirler :) Yok şike var diyenler de Mate 20 Pro nedir bilmiyor ve fotoğrafın Mate 20 Pro ile çekilebileceğini sanıyorlar. Neyse kazanan arkadaşı tebrik ederiz. Daha şartları okumayan, seçimi Huawei ekibinin yapacağından haberi olmayan ama ben kazanmadıysam kesin şike vardır şike diyen tayfaya da güzel bir cevap olmuş. Fotoğraflar seçilirken neyle çekildiğine bakılmadı. Kazanıp, sonrasında ödülü iptal edilen arkadaşın Google'dan bulduğu bir fotoğrafı koyduğu ortaya çıkınca ilk yedek olan Gökseler arkadaşımız 1. seçildi. Sevgiler, Mesut Çevik |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aygun61 -- 10 Eylül 2018; 5:12:35 > |