Şimdi Ara

KAZANANLAR, MUTLU OLMALISINIZ. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
4.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam çıkıp çıkmama durumu yok ilk 25 bine direkt veriyolar. İlk 10 bine falan daha fazla veriyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su kadar durumdan sonra devlet kazigi bizlere atacakmis gibi duruyor hocam. İnşallah dediğiniz gibidir.

• Hocam para sıkıntısı çekemezsin bilkent bursu ve geri ödemeli çok rahat okutur inşallah mutlu olursun hocam adını bilmesek de haberlerde falan görürüz. Bizim okulda 58.olup odtü matematik yazan vardı. Aynı sorunlardan muzdarip ablası Ankara tıpta falan. Ama ilk seneden başkan mı bişey olmuş. Yani artık asılacağın çok güzel bir şey var. İnşallah çok başarılı olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksyegirmismezun -- 31 Ağustos 2018; 12:49:40 >
  • Bu sene Bilkent fizik uçmuş. Yaklaşık 17k ile kapatmış. Yani yalnız değilsiniz. Oraya giden her öğrenci ailesinin tıp baskısıyla karşılaşmıştır.

• sinsiherif S kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-618251501 -- 12 Mayıs 2021; 1:7:11 >
  • Marmara üni kimya kazandım ben de bu temel bilimler bursunu biraz açar mısnız alma şartları nelerdir ?
  • hocam öncelikle idealist davranıp istediğin yeri yazdığın için seni gönülden tebrik ediyorum . umarım başarılı bir bilim insanı olursun .

üstteki arkadaşların dediği gibi temel bilim yazanlara devlet burs imkanı sağlıyor diye biliyorum . para işini bu şekilde halledersin . iyi bir miktar veriyorlardı çünkü . tek başına ayakta durmana yeter bu para inşallah. bölümünde başarılar
  • tübitak bilkent bursu kyk krallar gibi yaşarsın hocam takma kafana hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte zihniyeti değiştiremiyorsun hocam. ilerde seni daha iyi anlayacaklarını düşünüyorum. başarılarının devamını dilerim. yolun açık olsun.
  • Hocam zaten bilkent bursu artı kyk var rahat geçinirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam muhtemelen öyledir. Ama bizimkiler nasıl desem, bir saplantı bir hastalık gibi baskı yaptılar. Onlara göre okuyup işsiz kalmam yüzde yüz. Geleceğini yaktin diyorlar bana bozuk plak gibi. Baska aileler ne kadar şanslı diyorum. Bizim ailede bilinç, karşıdakini dinleme yok. Hiç hiç güvenmiyorlar bana. Boşverin sıkıldım artık.

Bu arada okudum siz açıkta kalmissiniz. Uzuldum. Geçmiş olsun hocam. Ek yerleştirme ile girer misiniz istediğiniz yere? Siralamaniz cok iyi çünkü.

• Teşekkür ederim hocam. Ben de sizi tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exodia474

Marmara üni kimya kazandım ben de bu temel bilimler bursunu biraz açar mısnız alma şartları nelerdir ?
    Hocam ilk 25 binden temel bilim secenlere sıralamaya göre 750 tl ila 2k arasında burs veriyor Tübitak.

www.tubitak.gov.tr
    Destek Kapsamı | TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA KURUMU
    https://www.tubitak.gov.tr/tr/burslar/lisans/burs-programlari/2205/icerik-destek-kapsami
    şurada ayrıntılar vardı.

• stoch32 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Siz de mi taze üniversitelisiniz? Tübitak bursu başvuran herkese çıkabiliyor mu acaba biliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sinsiherif

Teşekkür ederim hocam. Siz de mi taze üniversitelisiniz? Tübitak bursu başvuran herkese çıkabiliyor mu acaba biliyor musunuz?
    yok hocam ben geçen yıl yerleştim 2 adet arkadaşım aldı temel bilim bursu sorunsuz sanırım herkese veriliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • stoch32 S kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman harika muhteşem bişey olur. Cevap için teşekkürler.

• sinsiherif S kullanıcısına yanıt
    Pek umudum yok. Aslında ben de tercih listeme Bilkent fizik yazicaktim. Ama benim ailem de aynı şeyi yaptı. Sonra pişman oldum yazmadığım için. Gerçi yazsam da gelmiyormuş

• Olsun hocam deneyin sansinizi ha. Cikmadik Candan umut kesilmez. Bu ek yerlestirme olaylarıni bilmiyorum ama belki başka bir bölüme girip sonra oraya kayarsiniz cap yaparsiniz vs. Tutkunuz varsa kaybetmezsiniz hocam vazgecmeyin.

• Kardeşim kesinlikle canını sıkma desem de sıkacaksın ama ben de aynı şeyleri yaşıyorum artık kafayı yeme raddesine geldim. Benimki içerik olan senden biraz farklı bana gata askeri tıp geldi ben gerçekten istiyordum ama annem babama söyledim gelen yeri sevinmeyi beni tebrik etmeyi falan bırak yüzleri asıldı üzülmeye başladılar. Niye böyle yapıyorsunuz dediğimde orası askeri sen napacaksın orda ne işin olur normal tıp yokmuydu falan diyorlar. Benim de sıralamam 28 bin değil de 8 bin olsaydı keşke de istedikleri yeri yazsaydım ama artık olan olduktan biten bittikten sonra böyle yapmalarına üniversite kazandığım gece nerdeyse kafayı yemek üzere oldum hiç böyle hayal etmemiştim. Arayan soran olunca bizimki de işte gata tıp kazandı askeri bir yer nolur bilmiyoruz iyi değil durumlar falan diyorlar gerçekten tıp kazanacağıma açıkta kalsam daha mı iyiydi demeye başladım harbiden çıldırmak üzereyim ya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galeksus4 kullanıcısına yanıt
    Hocam ama normal tip kontenjani da var biliyorum gatanin? Oraya girin. Üstelik mis gibi üniversite. O coskuyu yasayamamis olmaniza üzüldüm. Hiçbir şey hayal ettiğimiz gibi olmuyor zaten... sıkılmaniza gerek yok birkaç haftaya unutur gidersiniz. Çünkü bu çok küçük bi ayrıntı. Keyfini çıkarın. Tebrik ederim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.