Şimdi Ara

[KAZANDIM!!!] NIKE'da Başıma Gelenler. (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nike alman değil amerikan hocam alman olan adidas ile puma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga ctr360 bence

• quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

Direkt olarak nike a mail atmayı deneyin.Türkiyede ki yetkililer için marka değeri ve tüketici hakkı gibi konular önemli değil bu sebeple de tamamen duygusal düşünüyorlar.Nasılsa vatandaş gelip yine alıyor.....

Onlardan umutluyum zaten hocam, yenisini bile yollayabilirler, müşteriye yolunucak kaz diye bakmıyorlar. Marka değerleri önemli onlar için. Cuma midtermlerden sonra güzel bir yazı yazarım onlara.
  • mercurial ve bir çok marka model krampon kullanan biri olarak söylüyorum adidas predator den şaşmamak lazım
  • Beyler tam olarak nereye mail atmam gerektiğiyle ilgili yardımcı olabilecek var mı? NIKE Amerika sayfasında bulamadım bir şey..
  • Adidas'tan vazgeçmeyin.Şimdiye kadar tüm kramponlarım Adidas idi biri hariç.Arkadaşlarımın önerisiyle Nike Magista aldım ilk çıktığında. 2. ayda dişi kırıldı ve garanti için bana kullanıcı hatası dediler şaka gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

Adidas'tan vazgeçmeyin.Şimdiye kadar tüm kramponlarım Adidas idi biri hariç.Arkadaşlarımın önerisiyle Nike Magista aldım ilk çıktığında. 2. ayda dişi kırıldı ve garanti için bana kullanıcı hatası dediler şaka gibi.

Takipçisi olmadın mı hocam bi hukukçu olarak
  • Nike tiempo uzun yıllar kullandım gerçekten seviyordum 2 kere aldım hatta daha sonra ctr360 aldım resmen çöp suyu gibi hic hoşuma gitmedi bir daha nike almam adidas varken ama tiempo öneririm gerçekten tam benim isteklerim doğrultusunda üretilmiş gibi hissediyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fastmustaine kullanıcısına yanıt
    Bi şu olayı çözüme bağlayalım da.. Mail attım, atın fava bekleyin cevabı.
  • Adidas varken Nike nedir?

• KAZANDIM !
  • Tebrikler 7 ayda az sure degilmis

• Evet bende umudu kesmiştim bi ara. Nike gibi bi firmanın müşterisini böyle şeylerle uğraştırması komik cidden.
  • Tebrikler. Keşke herkes senin gibi mücadeleci olsa
  • Nick benim ayakkabı senin kime ne
  • Gidip aldın mı paranı
  • Mağazayı aradım durumu anlattım belgelerinizle gelip parayı alabilirsiniz dediler, umarım zorluk çıkarmazlar daha fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

Tebrikler. Keşke herkes senin gibi mücadeleci olsa

Keşke öyle olsa da daha fazla müşteri sömüremeseler...
  • quote:

Direkt olarak nike a mail atmayı deneyin.Türkiyede ki yetkililer için marka değeri ve tüketici hakkı gibi konular önemli değil bu sebeple de tamamen duygusal düşünüyorlar.Nasılsa vatandaş gelip yine alıyor.....

Nasıl yapabiliriz?
    Bi sıra sıra adım gösterir misin?
    Benim bir ayakkabı varda 4 ayda üstler yırtıldı nasılsa 300 tl verdiydim hemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rift

quote:

Nasıl yapabiliriz?
    Bi sıra sıra adım gösterir misin?
    Benim bir ayakkabı varda 4 ayda üstler yırtıldı nasılsa 300 tl verdiydim hemde

Mail atmakla uğraşma fayda etmiyor, bağlı olduğun kaymakamlığın ürün şikayet günlerini öğren, internet sitelerindeki formu ayrıntılı doldur, satın alma belgeleriyle beraber götür, hatta yapabilirsen fotoğraf da ekle ve beklemeye başla. Bu kadar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.