Şimdi Ara

[KAZANDIM!!!] NIKE'da Başıma Gelenler. (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KARAR EDITI:
    HAKEM HEYETİ 7 AYLIK BİR SÜREDEN SONRA BENİ HAKLI BULDU VE BUGÜN NIKE'A 230TL'Yİ ALMAYA GİDECEĞİM. HAKKINIZI SAVUNUN BEYLER.

KARAR YAZISI:
    http://hizliresim.com/2kYJYO

----------

EDIT: An itibariyle hem Amerika'ya hem de Türkiye servisine mail attım, atın FAVa bekleyin!
    Merhaba dh, başımdan geçen olayı, mağduriyetimi sizlere de anlatıp fikirlerinzi almak istedim. Buyrun.

19.04.2014'de 229 TL vererek bi heves aldığım Nike Mercurial model kramponu ayda bir bazen haftada bir giyerdim ve her seferinde giydikten sonra da bir güzel temizlerdim. Futbol oynamayı gerçekten sevdiğim için nasılsa bir daha almam diye bu parayı verdim, bir üniversite öğrencisi için de az para değil.

Geçen hafta yine arkadaşlar dedi gel halısahaya, gittik tam kramponu giyiyorum altındaki dişin yırtıldığını farkettim. Hemen öteki tekine de baktım, tam simetriğinde aynı yırtılma orda da var. Gül gibi baktığım kramponlar ne hale gelmişler, içim gitti orda Neyse ayağımda ki spor ayakkabıyla başladım maça ertesi gün de sabahtan götürdüm hemen NIKE mağazasına. Herhalde mağaza içinde kullanabileceğim para iadesi yaparlar onla da yeni bi tane alırım sanıyordum. 10-11 gün sonra yani bugün cevap geldi. Cevapları, kontroller yapıldı malzeme de herhangi bir sorun yok kullanıcı hatası diyorlar kısaca. 7 ayda sadece halı saha da okul zamanı haftada bir giyerek bu hale gelmesini normal karşılıyorlar anlayacağınız. Gelen cevabın da fotoğrafını koydum. Şuan çöp olmuş durumda odamda duruyorlar.

Forumda ara sıra denk geliyordum hakem heyetine başvuran, dava açıp kazananları ama nasıl yapıldığı hakkında bir fikrim yok malesef. Şimdi benim yapmayı düşündüğüm NIKE 'ın ana firmasına yani Almanya'da galiba, Ingilizce ve Almanca başımdan geçenleri fotoğraflarıyla beraber anlatmak. Bundan sonra nasıl bir yol izlemem lazım, sizlerin görüşleri neler lütfen açıkça yazın, yazın ki olayın peşini bırakmayayım. Kardeş bunu niye NIKE'a yıkmaya çalışıyorsun bariz senin suçun derseniz ona da saygı duyarım. Buyrun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nereden23 -- 23 Temmuz 2015; 13:22:42 >

• Ben de yeni Mercurial Superfly aldim insallah sorun cikmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halı saha zemininden kaynaklanıyor olabilir. Bende de Nike Mercurial var gerek halı sahada, gerek çimde kullandım hiçbir sıkıntısı yok sapasağlam duruyor
  • İyi de alali 6 olmus. Belki ilk giydigin macta taktirmissindir biryere. Geri iade beklemek cok gercekci olmaz bence.

• Cop ayakkabiyi almissin sonra niye kotu oldu diye agliyosun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam inşallah çözüm bulursun fakat ayakkabı çöp özellikle çivileri

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Hocam inşallah çözüm bulursun fakat ayakkabı çöp özellikle çivileri
    Tüketici hakları mahkemesi ilgileniyor bu konularla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

nike abd
  • quote:

Kul yapımı işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: d0nut

İyi de alali 6 olmus. Belki ilk giydigin macta taktirmissindir biryere. Geri iade beklemek cok gercekci olmaz bence.

Hadi öyle oldu diyelim, diğer çiftin simetirğinide mi aynı yere taktım? Saçma geliyor bana bu kadar kolay bu hale gelmemeliler.

quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Cop ayakkabiyi almissin sonra niye kotu oldu diye agliyosun

Hocam lafım kramponun şimdiki haline, böyle olmadan önce severek kullanıyordum.
  • 7 ay uzun bir sure, hakem heyetide ciddiye almaz sanirim, geçmiş olsun ayrica ayakkabı çöp, pumadan şaşmayin, nikenin endonazyoda 5 dolara urettigi ayakkabilara verdiginiz paraya bak...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ederim bu yorumu + lıcam

• Adidas varken

• Adidas alsaydın böyle olmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: M Akerfeldt

Adidas alsaydın böyle olmazdı
    Konu ile alakali degil ama Nike Hypervenom tavsiye ederim krampon alacak olanlara
  • Birinde yırtılma olsaydı sen yapmışsındır derim ama çiftinde olunca büyük ihtimal fabrika hatası o kadar para vermişsin Bırakma peşini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FpsMachine

7 ay uzun bir sure, hakem heyetide ciddiye almaz sanirim, geçmiş olsun ayrica ayakkabı çöp, pumadan şaşmayin, nikenin endonazyoda 5 dolara urettigi ayakkabilara verdiginiz paraya bak...

Hocam daha 1 yıl dolmamış, bunun en az 2-3 yıl götürmesi gerekiyordu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

Birinde yırtılma olsaydı sen yapmışsındır derim ama çiftinde olunca büyük ihtimal fabrika hatası o kadar para vermişsin Bırakma peşini

Aynen hocam zayıf noktasıymış belli ki kopuyor ordan dişler, kullanıcıyla bi alakası olduğunu düşünmüyorum.
  • Nike artik orta sinifin altinda bir marka.kinetix gibi falan.logo ya para veriyorsunuz.o ayakkabinin maliyeti 10 dolari gecmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: nereden23

quote:

Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

Birinde yırtılma olsaydı sen yapmışsındır derim ama çiftinde olunca büyük ihtimal fabrika hatası o kadar para vermişsin Bırakma peşini

Aynen hocam zayıf noktasıymış belli ki kopuyor ordan dişler, kullanıcıyla bi alakası olduğunu düşünmüyorum.
    Direkt olarak nike a mail atmayı deneyin.Türkiyede ki yetkililer için marka değeri ve tüketici hakkı gibi konular önemli değil bu sebeple de tamamen duygusal düşünüyorlar.Nasılsa vatandaş gelip yine alıyor.....

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.