Şimdi Ara

Kazandıran Alışveriş Yöntemleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşadığımız bu dönemde sürekli gelen zamlara her gün bir yenisi ekleniyor. Tüketiciler, daha avantajlı ve uygun fiyatlı alışveriş seçenekleri için farklı markaların indirimlerini araştırmakta. Son zamanlarda öne çıkan en avantajlı alışveriş seçeneği ise harcadıkça kazandıran kampanyalar. Bu tür kampanyalar ile aylık ihtiyaçlarınızı tamamlarken bir sonraki alışverişiniz için para puan kazanma şansı elde ediyorsunuz. Bu kampanyayı en çok kullanan markaların başında gelen Carrefoursa 9-29 Mayıs tarihlerinde geçerli yeni bir harca kazan kampanyası başlattı. 4604'e 'KAZAN' yazıp gönderen kullancılar, 500 TL'ye 50 1000 TL'ye ise 100 TL puan kazanacak. Alıverişini tek seferde ve toplu yapanlar için güzel bir avantaj sunan para puanlar bir sonraki alışverişlerinizde daha az ödemenize yardımcı olacaktır.

Kazandıran Alışveriş Yöntemleri

Harca Kazan kampanyası için bilmeniz gereken bazı detaylar bulunuyor.

• Alışveriş tutarı hesaplanırken alkollü içecek, tutun mamülleri, şans oyunları, kasa poşeti, hediye çeki, kuyum, yılbaşı kolisi, ramazan kolisi, kurban alışverişleri, kurban kolisi, cep telefonu, büyük beyaz eşya, klima(vantilatör hariç), televizyon, bilgisayar, laptop, yazıcı ve fotokopi kâğıdı alışverişleri ile GSM TL ve E-PİN yüklemeleri dikkate alınmıyor.

• Sayenizde gördüm biraz araştırmak istedim. Bana oldukça mantıklı geldi. Bu ay alışverişimi bende o şekilde planlıcam. Zaten her ay neredeyse 1000 lira alışveriş yapıyoruz. Diğer zincir marketlerde yapsa hiç fena olmaz bence. Zaman tasarruf devri, 100 lira 100 liradır. Bir sonraki ay bir açığımızı kapatırız. Eşimden liste yapmasını istedim, değerlendirilmesi gereken bir fırsat. Bu tarz kampanyalar daha fazla paylaşılmalı bence sonuçta zor zamanlardan geçiyoruz.

Bende linki eklemiş olayım da herkes faydalansın.

kazan

Kazandıran Alışveriş Yöntemleriwww.carrefoursa.com
    Online Market | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.