Pazar günü 3 ya da 4 maça 20tl giricem 3-4 oran olsa yeter.
Barça kg var Bjk kg var
Bir maç daha ekleyip basıcam
quote:
Orijinalden alıntı: byiddaa
hocam ben sürekli sistem 1-9 oynuyorum ve bankolar tutmuyor. sen ne diyosun sistemler için. eğer her hafta yazıyorsan senin koyduğun maçlardan oynayım bankoları.
hocam güzel bir kupon yapsanda yarına cebimiz bir para görse
zararımızı kurtarır :)
Gece yarinki tahminlerimi sunucagım , takip edenler için .
quote:
Hocam beklemedeyiz.
quote:
hocam takipteyim. bir miktar paraya ihtiyacım var. 4-5 oranlı sağlam bi kupon olsa. 20 basıp 100 alsam ilaç gibi gelicek. beklemedeyiz....
Gecede kaldıgımız yerden :)
07.10.2012 Pazar tahminlerim ;
824 Malaga - Badalona MS 2 825 Alicante - Clavijo MS 2 827 Murcia - Valencia ÜST VEYA İY2 783 Selcuk Univ - Bandirma Kirmizi İY2 VEYA İY2 MS1 833 Neptunas - Cska Moscow İY2 MS 1 837 Oldenburg - Bamberg İY 2 veya ÜST 853 Los Angeles Sparks - Minnesota Lynx ÜST
Levante - Valencia MS 2 Y.Malatyaspor - Denizli Bld.Spor MS 1 Siena - Juventus H0 Gladbach - Eintracht Frankfurt 4-6 GOL veya Sistemde +7 denenir :) Spartak Moskova - Cska Moskova ÜST Newcastle - Manchester Utd İY 0 Lorient - Lyon MS 2 veya H2
Fenerbahçe - Beşiktaş İY 1 veya ÜST veya H1 Barcelona - Real Madrid İY 0 veya 02Ç Marsilya - Paris St Germain İY 0 MS 2 Milan - Inter İY 0 veya MS 0 Atl. Madrid - Malaga MS 1 veya ÜST
hocam rica etsem tahminleriniz arasından güvendiğiniz bi kupon verebilirmisiniz acaba ?
24 Malaga - Badalona MS 2 825 Alicante - Clavijo MS 2 Spartak Moskova - Cska Moskova ÜST 853 Los Angeles Sparks - Minnesota Lynx ÜST
bunlara oynadım verdigin oyniyim mi sence ??
Malaga maçı 2 olmazmı beyler?
824 Malaga - Badalona MS 2 825 Alicante - Clavijo MS 2 827 Murcia - Valencia ÜST 837 Oldenburg - Bamberg ÜST
dediğiniz gibi yaptım. hayırlısı bakalım. oranda 8 küsür. tutarsa çok güzel olucak.
quote:
Orijinalden alıntı: skdaj
Malaga maçı 2 olmazmı beyler?
abimiz olur demiş
Fener-BJK Kg V Milan-İnter İY0 Barça-Madrid MS2 Marsilya-PSG İY0 Hannover-Dortmund KG V
Spartak Mos. maçı ve Juve maçını eklesim mi diye tereddütüm var yatarsa Marsilya maçından yatar.
quote:
Orijinalden alıntı: Kavil
824 Malaga - Badalona MS 2 825 Alicante - Clavijo MS 2 827 Murcia - Valencia ÜST 837 Oldenburg - Bamberg ÜST
dediğiniz gibi yaptım. hayırlısı bakalım. oranda 8 küsür. tutarsa çok güzel olucak.
Son maçtasınız :)
Ufakdan , devam ;
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kavil
Son maçtasınız :)
837
Bugünde kazandık bakalım , Los İY1 olucak mı :)
Bol şans ve kazançlar ama kupon bitince değilde, oynanmadan koysan iyi olmaz mı ? 20 tane tahminini yazmışsın bugün ama önemli olan doğru kombineyi yapabilmek. Ve görünen o ki kombine halinede iyi getiriyorsun. Maçlar başlamadan kupon olarak versen daha makbul geçer.