Şimdi Ara

Kazanmaya başlıyalım // Kuponlarım [ 15 - 16 - 17 Mart Tahminleri ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
26
Favori
15.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende oynadım bakalım oynanmamış olanı bol şans
  • barcelona şerrosu yatıracak kuponu arkadaş ya.
  • türkiye iy 0 dan patladık oysa çok çok güzel kupondu ah türkiye ah 2 dk dayanamadın. hocam bundan sonra takipçinim çok iyi maçlar veriyorsun yarın için yine bekliyorum
  • vallahi çok güzel gidiyordu volkan yüzünden gitti güzelim kupon, barça bile yatırmadı türkiye yatırdı. ulan ne güzel ilaç gibi gelecekti 50 lira beee ah ulan volkan ah ulan...

usta ben de takipçinim güzel kuponlar veriyorsun cidden.
  • ulan beşiktaş ulan beşiktaş. . .
  • dostm süpersin biraz daha zaman ayırsan çok iyi olur,cumartesi pazar için az ama öz olcak bi kupon yapta oynayalım dostm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • takip
  • Takip
  • Bende takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • Takip.
  • Takip bugün kupon bekliyorum..
  • Takip kupon bekliyoruz hocam.
  • Maclar başlamadan verirseniz bir kupon oynarız
  • kardeş bi kaç maç verirsen iyi olur be
  • Hocamı en baştan beri takip edenlerdenim,gerçekten çok iyi kuponlar yapıyor ama bence basket oynasa daha iyi olur.Dün Lyon ve Turow'u ondan aldım ve şöyle bir kupon yaptım,kupon geldi.2 liralık oynamıştım 63 lira geldi. :)

Kupon

Turow iy1
    Lyon iy1
    Beşiktaş 1/1
    Siena Üst
    Efes Üst
    Real Üst

Bugün de yapacağız bakalım birşeyler,basket sezonu başladı artık futbol oynamayı pek düşünmüyorum sizlere de basket tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extravaganza* -- 13 Ekim 2012; 14:25:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extravaganza*

Hocamı en baştan beri takip edenlerdenim,gerçekten çok iyi kuponlar yapıyor ama bence basket oynasa daha iyi olur.Dün Lyon ve Turow'u ondan aldım ve şöyle bir kupon yaptım,kupon geldi.2 liralık oynamıştım 63 lira geldi. :)

Kupon

Turow iy1
    Lyon iy1
    Beşiktaş 1/1
    Siena Üst
    Efes Üst
    Real Üst

Bugün de yapacağız bakalım birşeyler,basket sezonu başladı artık futbol oynamayı pek düşünmüyorum sizlere de basket tavsiye ederim.

yayınla hocam bizde oynayalım
  • Bu ustalar bi Facebook grubu oluştursa oradan daha güncel olarak takip edebiliriz aslında.
  • Bugün için banko üç tane maç verebilir misiniz.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.