Şimdi Ara

KAZDAĞLI GÜLSÜM ANA - %100 DOĞAL %100 KATKISIZ DOĞAL ÜRÜNLER - KARGO BEDAVA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
3
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Diğer
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrduran321 -- 9 Mart 2020; 22:57:1 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürün alacak arkadaşlara bu firmayı tavsiye etmiyorum. İlgili firmadan tereyağ zeytin ve peynir aldım. Tereyağ erimiş ve paketi açınca küf kokuyordu, peynir ise beyaz peynir olduğu halde sürülebilirden çok kırılabilir durumdaydı. Kalitesi gerçekten iyi değildi bir ısırık alıp canınızın çekeceği bir ürün değil. 30 yaşındayım bu yaşa kadar her türlü peyniri tükettim, roquefort, maasdam , adam, gravyer, gouda liste bu şekilde uzayıp gider. A101 süzme beyaz peynirinin bile o peynire göre ağır gideri var ! Neyse konuyu daha fazla uzatmadan 28/08/2017 tarihinde ürünler elime geçti zeytinlerde sorun olmadığı için onları ayırıp diğer ürünleri ilgili kargo firmasına aynı gün iadeye götürdüm. Kargo firması ayıplı bulduğum ürünler 31 ağustos 2017 tarihinde taraflarına iade etti. İlgili satıcıyla ne zaman görüşsem ürünler bize ulaşmadı ama biz sizin paranızı iade edeceğiz diyerekten kısaca ondan merhamet dilendiğimi düşündü. Aradan 10 gün geçti para iadesi yapılmadı elimde iade makbuzum ürünlerin videosu mevcut. Ürünleri bir kaç güne muadil bedelini alamazsam tüketici hakem heyetine başvuracağım gelişmeleri yine buraya belge belge eklerim.

İlgili satıcıya yazmış olduğum bu mesajıda silmeyi düşünmüyorum. İnsanları peşinizden koşturarak mesai harcatıyorsunuz buda can sıkıcı bir durum. Bundan sonraki müşterilerinize daha düzgün hizmet vermeniz dileğiyle...

• İadelerime mahsuben olan ürün bedelini almayı başardım, buradan bütün dh ailesine bildirilir...
  • Bende turşu aldım ve turşular erimiş / ezilmiş geldi.Bir çok ürün sıradan kesinlikle tavsiye etmiyorum. Paranızı boşa harcamayın.
  • Arkadaslar bende dogal urun firmalarini cok arastirdim ozellikle ceviz konusunda cocuklarima yedirmek istedigim icin bir arkadasimhttp://www.gurmebar.com/ adresini tavsiye etti ceviz aldim lezzeti gercekten guzeldi simdilik almaya devam ediyorum umarim tadi hic bozulmaz.diger urunlerini denemedim henuz peynir sipars verdim bakalim bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.