Şimdi Ara

Silinebilir... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
9.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaç gün kaldınız kazın yumurtası olabilir
  • mermer
  • adam siz yazdıkça soylemeyi unutmuşum diyip ekliyo siz de hala ciddiye alıp cevap veriyosunuz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: greg oden

bilica ya gösterilmesi gerek en başta

Hiç sormayın ya,bizden önce ona sorman gerekiyordu.Adam petrol kaynağı sahibi
  • O değil de ben bir taş bulsam değerli gibi bir şeyse hayatta yok etmeye çalışmam.
  • biri özet geçebilir mi ?
  • Gök tası olmasın ? Aklıma Birtek o gelmekte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

O değil de ben bir taş bulsam değerli gibi bir şeyse hayatta yok etmeye çalışmam.

Einstein oldugun icin

abi dogruuu kuyumcuya gidin bence
  • Kazı yapılan yer bir sid alanı ise bulduğunuz şeye devlet el koyar tabi değeri olan birşeyse
  • fazla kurcalama, değerli bişey olabilir,

ayrıca, her gördüğün adama bunu toprağın altından kazıda çıkardık diye anlatırsan içeriye girdiğin zaman içeridekilere anlatacak bişeyin kalmaz.

www.defineyolu.com burada işin usulünü gerçekten bilen ve bu işi hakkını vererek yapan tecrübeli arkadaşlar var , istersen onlara danış.

bulduğun şeyin ne olduğuna ise görmeden ve toprağın altından nasıl çıktıgını bilmeden yorum yapmak zor. . .

iyi çalışmalar.

• İnci sözlük baskını yediniz.Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan
    Arkadaşlar detaya hiç girmeyeyim.Durum şöyle yukardaki resimdeki gibi bir taş bulduk , bir arazı ve 2 metre derinlikte çıktı bu taş
    resimdekinin aynısı ama taş çok ilginç bir taş.Şöyleki .. Taşa mümkünatı yok zarar veremiyorsunuz hilti , testere ne varsa giriştik
    ama bir pürüz dahi yaptıramadık ömrümde bu kadar sağlam bişey görmedim
    .Sülfürik asite (H2SO4) bile soktuk.Rengini kesinlikle
    kaybetmiyor.Neyle girerseniz girin sadece girdiğiniz malzemenin pisliğini alıyor silince geçiyor.Ne olduğunu çok merak ediyorum kime
    sorarız onuda bilmem.şaştım kaldım[/center]

aga peki niye bu kin
    niye taşa girişiyosunuz cem yılmazın filminde uzaylıya rastlayan dünyalılar gibi...

taşa neden kötü şeyler yapmaya çalışıyorsunuz??

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk
    aga peki niye bu kin
    niye taşa girişiyosunuz cem yılmazın filminde uzaylıya rastlayan dünyalılar gibi...

Taşın içinde herhangi birşey olabilir diye düşündük ilkten , ama taşta hiçbir şekilde
    oynama olmayınca şaşırdık tabi içindekini bıraktık taşa yöneldik zarar görmüyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

quote:

Arkadaşlar detaya hiç girmeyeyim.Durum şöyle yukardaki resimdeki gibi bir taş bulduk , bir arazı ve 2 metre derinlikte çıktı bu taş
    resimdekinin aynısı ama taş çok ilginç bir taş.Şöyleki .. Taşa mümkünatı yok zarar veremiyorsunuz hilti , testere ne varsa giriştik
    ama bir pürüz dahi yaptıramadık ömrümde bu kadar sağlam bişey görmedim
    .Sülfürik asite (H2SO4) bile soktuk.Rengini kesinlikle
    kaybetmiyor.Neyle girerseniz girin sadece girdiğiniz malzemenin pisliğini alıyor silince geçiyor.Ne olduğunu çok merak ediyorum kime
    sorarız onuda bilmem.şaştım kaldım[/center]

aga peki niye bu kin

Çok haklı.

Ayrıca bu bir İNCİ.

• paleantir taşı o
  • ufacık tefecik sokaklar dh misket yuvarlar
  • Bencede herkese söyleme merak ettim şimdi bende :D fotoğraf koyda görelim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chuck billy

adam siz yazdıkça soylemeyi unutmuşum diyip ekliyo siz de hala ciddiye alıp cevap veriyosunuz ya

Dostum ne demek istiyosun biz burda dalgamı geçiyoruz ? Denediğimiz şey o kadar fazlaki
    artık açıklamada söylemek aklıma bile gelmiyor.Sizde bunun için ciddiye almamaktan
    bahsediyosunuz.Anlayışlı olun biraz.Yazık

niye deniyorsunuzki ?
    gidin kuyumcuya sorun bu ne diye değerli bir malzemeyse bilir. Bulduğunuz taşın ss ini koymamışsınız koysanız bile bir taş bulup durup dururken taşa akıl almaz işkence yapmanın mantığı nedir anlamış değilim. Elmas bulsan dahi denemek için belki sağlmalığına bakarsında bu kadar işkence yapmak bence hayal ürünü...
    Ayrıca bu ne kazısı? define ararkenmi buldunuz yoksa sokak ortasında asfalta foseptik çukuru kazarkenmi buldun 2 ucu açık hayal ürünü hikaye ile ilgi çekmeye çalışıyorsunuz. H2SO4 ü nereden buldunuz yüzde kaçlık kaç molarlıktı bildiğim kadarıyla derişik olanı zaten özel amaçlı kullanımlar dışında laboravtuvarlar tarafından normal vatandaşa satılmıyor diğer 0.05molarlık temin edebileceğinizde normal taşıda çözmez belki silikat dışında diğer metaller varsa eser miktarda çözer bunuda siz anlamazsınız.
    ilgi çekme konusundan başka birşey değil inandırıcı gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 15 Mayıs 2010; 11:23:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: leylu3006

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Misket bu.

yok yok inci bu

Konuyu açan arkadaş da "inci buldun" dememizi bekliyor...

• Biri kaybetmiştir belki.. İlan verin sahibini bulun

Ek1: Her bulduğunuzu sahiplenmeyin yaa, bak hiç sormuyor böyle bir şey kaybeden var mı diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 15 Mayıs 2010; 11:21:01 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.