|
Kazık mı yedim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sistem ozellikleri ne anakart gen4 mu + o ssd pahali degil mi 2 bin liraya kc3000 vardi. -
Üstüne 1000 daha koysan 980 pro alırsın. (2tb)
1991 lira.
Mekanik disk halsan hadi neyse, langur lungur gelip bozuluyor ama ssd?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 27 Ekim 2023; 12:22:5 >
-
Bu fiyattan aldıysan çok kötü olmuş
-
Evet anakartım gen4
çok fena kazıklandığımı düşünüyordum
Ama hazır sistemle beraber geldiği için 1300 tl ye geldi ssd -
Hazir sistemdeyse sknti yok 3200e almak kazik olurdu. -
Anakart gen4 demişsiniz ama yapılan testte gen3 3.0 gibi bir hız çıkmış özellikle okuma hızında . Onunda 5000 mb /sn gibi bir rakam çıkması gerekirdi.
Evet 3.200 TL o ssd için fazla ama siz zaten sistemle birlikte aldınız için o rakamın bir önemi yok. Testi bir kaç kere daha yapın sonuçlar değişebilir. Diskin gen 4 slotunda takılı olduğuna emin olun, gen 3 slotu varsa ona takılı durumda olabilir.
Gen 4 slotunda ise testi bir kaç kere daha yapın. Diskin yarısı dolu gözüküyor okuma hızının o kadar düşükte kalmaması lazım normalde.
-
1 TB P3 Plus için bu para anormal. Vatan yine sağlam kazık atmaya kalkmış. Bu üründe DRAM da yok ayrıca bildiğim kadarıyla. Bu arada aynı ürünün Abd fiyatı 55 dolar dolayında. Vatan sıyırmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Aralık 2023; 0:47:4 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X