olimpia gibi pahalı yer kazık olmayan yeni server bilen warsa sölesin pls geçiş yapcam hiç bişi alınmıyo parada yok zaten
fiyatlar tekrar eski haline dönecektir...Pazar fiyatlarını millet birbirine baka baka bu hale getirdi özelliklede veletler 43 attack lı +8 bow u fln 400m ye satan vardı fiyatlar eski haline döner kimse bişey satamayınca
hayır en yenisi olimpia
eskilerden ise ares ucuz bildiim kadarıyla
myko en ucuz. oraya gelin :) pazarda gezeyim dedim bi baktım fpler 100k dan gidiyo priestlerinkiler ise 50k dan gidiyo. para kasması zor ama elmorad iseniz keilan keserek güzel para yapabilirsiniz
BENCE HICBIYERE GITME NERDE BASLADIYSAN ORADA KAL KENDINI GELISTIR HIC CHAR DEİŞTİRME LWL YUKSELT SATEN PARA DA GELIR ITEMDE
quote:
Orjinalden alıntı: omega_tr
BENCE HICBIYERE GITME NERDE BASLADIYSAN ORADA KAL KENDINI GELISTIR HIC CHAR DEİŞTİRME LWL YUKSELT SATEN PARA DA GELIR ITEMDE
kesinlikle
Olympia harbi yavaş yavaş düşmeye başladı gibi Kekuri Ring'ler 130M'lardan 75'lere falan düştü. Alan olmayınca normale döner yine. Bide sonuçta server böyle giderse de sende çıkan item'ları satacağın için sen de fazla para kazanacaksın merchanttan. Sorun olmaz yani fazla.
Olympia harbi yavaş yavaş düşmeye başladı gibi Kekuri Ring'ler 130M'lardan 75'lere falan düştü. Alan olmayınca normale döner yine. Bide sonuçta server böyle giderse de sende çıkan item'ları satacağın için sen de fazla para kazanacaksın merchanttan. Sorun olmaz yani fazla.
kekuri ring olympiada normalde 15m dolaylarında. sen kendinde misin?
en kalite server arestir kim ne derse desin
quote:
Orjinalden alıntı: CominGSooN
Olimpiada oynuyorum. Grade 1 Clanim var. Ve Ortamim Mukemmel.....
Ama Ares'i Ozluyorum be abi... Kalite Arestir. Karizma Arestir ilk Playerlar Arestedir. Profesyonel oyuncular Arestedir.
O Cz de +8 Raptorlu lara kesilmek bile guzeldir Areste . Ares ba$kadir.
quote:
Orjinalden alıntı: de1eter_
quote:
Orjinalden alıntı: ReDDoX
kekuri ring olympiada normalde 15m dolaylarında. sen kendinde misin?
harbi olimpya çok ucuz yaa
quote:
Orjinalden alıntı: SenS
quote:
Orjinalden alıntı: CominGSooN
Olimpiada oynuyorum. Grade 1 Clanim var. Ve Ortamim Mukemmel.....
Ama Ares'i Ozluyorum be abi... Kalite Arestir. Karizma Arestir ilk Playerlar Arestedir. Profesyonel oyuncular Arestedir.
O Cz de +8 Raptorlu lara kesilmek bile guzeldir Areste . Ares ba$kadir.
senin canın cok yanmıs galiba zaten orda 40 kusur 70 lvl varmıs simdi baslasan naapcan orda... aresde cz icin minimum lvl 65 desek yeridir
olympia mı kazık en sorn gireli ço oldu ama kekuri 10ml du ki ben beramustayım kekuri 100ml cyhperde 20de di biri(artıran)
haritanın rengi solmuş ozonamı yatırdın yoksa annen pantolunumu yıkadı buda içindeydi :d bazı boss lar silinmiş gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme