Şimdi Ara

KAZIKCI TÜRK TELEKOMUN SABİTHAT OYUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an uygulanan TT tarifelerine göre aylık 7.200.000 lira sabit bedel alınıyor ve konuşulan 100 kontör bu bedelden düşüyor.(kontör kısıtlaması falan yok istediğin kadar konuş)... Fakat tt'nin yeni çıkardığı sabit hatta yanlızca hesaplıhatta 7.200.000 lira karşılığı 100 kontör karşılığı üçretsiz konuşma var ve 100 kontör aşıldığında kontör üçreti 113 binliraya çıkıyor..

Sabit hatın diğer paketleri, standarhat, şirkethat, konuşkan hat gibi.... bunlarda ise uygulanana aylık sabit üçret karşılığı
     BEDAVA KONTÖR YOK
    .

Standart hat karşılığı Sabit Ücret/Ay 11.500.000 TL

KonuşkanHATT karşılığı Sabit Ücret/Ay 20.000.000 TL

basit bi hesap aylık 15.000.000 lira karşılığı konuşan 1 ağustostan sonra standart hattı geçerse ki sadece bu secenek uyar ödeyeceği fatura 15.000.000+11.500.000=26.500.000 lira yani sıradan milyonlarca ev kullanıcısı büyük tehlike bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m7 -- 22 Temmuz 2004, 17:25:36 >

• mutlaka birisin seçmek zorundayız
    hesaplı hat ev kullanıcııları için daha uygun
    standart hat işyerleri için
  • HESAPLI HAT 100 kontör ü geçince %57 bindirme kotör üçreti oldu sana 113 binlira,mecburen birini sececen yoksa tt herkesi standarthata geçirecek +11,500,000 milyon her ay aylık bide en az yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m7 -- 22 Temmuz 2004, 15:23:54 >
  • Hayır kardeşim 11,500,000TL bedeli geçmediğin sürece aylık abonman bedelini ödeyeceksin. Olur mu öyle şey ya. Milletin aklını bulandırmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieScheisse

Hayır kardeşim 11,500,000TL bedeli geçmediğin sürece aylık abonman bedelini ödeyeceksin. Olur mu öyle şey ya. Milletin aklını bulandırmayın.

türk telekom müdürü bügün ntvde açıkhatta söylediğini yazdım.
    sabit üçretten konuşma miktarı düşmeyecek dedi....

Aşağıda sorulan soru ve müdürün verdiği cevap

soru.Mustafa Pehlivan (Müzisyen): Yeni sabit hat sisteminde sözü edilen aylık sabit ücret bedeli bundan önceki aylık abonman uygulamasının yerine mi geçiyor? Aylık sabit ücret karşığılı görüşmelerin hangi türü ve ne kadarı ücretlendirilmiyor?

cevap,tt müdürü Mehmet Ekinalan: Şimdi daha önce sadece kontür karşılığı 7 milyon 200 bin lira karşılığı 100 kontör veriyorduk. Bu uygulama sadece hesaplı hatta devam ediyor, yani hesaplı hatta yine 100 kontör karşılığı 7 milyon 200 bin lira alıyoruz her ay. Yalnız bunun karşılığında şehirler arası, milletler arası ve GSM’e doğru aramalarda indirim yaptığımızdan dolayı bu 100 kontör karşılığı konuşulabilen süreler uzuyor. Yani orada da bir indirim söz konusu. Onun dışında standat konuşkan ve şirket hatlarda alınan sabit ücretin karşılığında bir kontör yok. Ama o tarifelerimizde de tarifelerimiz çok büyük indirimler büyük avantajlar sağlıyor. Ondan dolayı böyle bir seçenekler paketini oluşturuyor.

Ahmet Yurtseven (Öğrenci): Standart hat ve konuşkan hatta sabit ücret ödendiğinde bu bedel kadar bedava konuşulabiliyor mu?

Mehmet Ekinalan: Hayır, standart hat ve konuşkan hatta sabit ücret karşılığında bedava bir konuşma yok. Bu sadece bizim hesaplı hatlarımızda 100 kontör karşılığı bir konuşma veriyoruz ücretsiz olarak 7 milyon 200 bin lira karşılığında. Ama onun dışındaki tarife paketlerimizde ücretsiz konuşma sunulmuyor. Burada avantajlar daha çok konuşma ücretleriyle sağlanan avantajlar şeklinde sunuluyor müşterilerimize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m7 -- 22 Temmuz 2004, 16:30:51 >

• standarthatt da 11.500.000 havadan alınıyor aynı cep telefonlarındaki gibi. hesaplıdaki 7.200.000 ün 100 kontör karşılığı var . standart seçersen 11.500.000 + konuşma ücreti.
  • standart hat, konuşkanhat falan hepsinde hava parası alacaklar,bide indirim yapmışlar

en kötüsüde tt müdürü, gülerek ADSL içinde yakında ayarlama yapacaz bu konuda da çok istek var, herkesi memnun edecez dedi( gördük adamlarda memnun etmeyi)
    ya bu adamlar insanın uykusunu kaçırmaya yetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m7 -- 22 Temmuz 2004, 17:07:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Rezaleti!!!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herkes memnunmu ?
    ulen bu adamlar gerçekten ya uzayda yaşıyorlar yada cidden fazlaca pişkinler..
    En kısa sürede müstehaklarını bulurlar umarım
  • ben dayanamıyorum artık TT yi basmaya gidiyorum
    yeter ya yeterrrrrrrrrrrrrrr
    bırakacam interneti filan insanları dağlara çıkacam bu yaşta bezdim borç ödemekten

• evet bende onu düşünüyodum standart hatta 100 kontör var ise kontör bedeli saabit kalır 200 kontör gibi bi harcama yapılırsa hesaplı hat ile dengeye gelebilir ama öğrendim ki havadan 100 kontör yokmuş bu durumda hesaplı hat en makulü oluyor.
  • beyler sabit hat'ta internet in kontörü kaç bin TL bir bilginiz var mı ? babam form doldururken 20.000 tl yazıyomuş ama bu bana çok az gibi geldi.. ?
  • quote:

beyler sabit hat'ta internet in kontörü kaç bin TL bir bilginiz var mı ? babam form doldururken 20.000 tl yazıyomuş ama bu bana çok az gibi geldi.. ?

dakikası 20.000 TL. 8 den sonra 10.000
  • her abonman bi hat secmek zorundamı? ben halimden memnundum illa kazıkmı yicez
  • sabit adsl faturası da bu kontür hesabı üzerinden mi hesaplanıyor? Sadece adsl için kullanılan, hiç telefon görüşmesi yapılmayan bir hatta hangi tarifeyi seçmek mantıklı?
  • millet olayın farkında değil ama eylülde ilk faturalar gelmeye başlayınca bayılanlar olacak
  • ev telefonları için standart hat en uygunu. 11500000 sabit ücret. ayrıca 100 kontör bedava olayı kalktı tabiki. işyerleri için özellikle yurtdışı görüşmelerin çok olduğu yerler içinse şirket hattı uygundur şirket hatlarında yurt dışı görüşmeler %80 lere kadar düştü.
    olan yine vatandaşa oldu. geçmiş olsun.
  • tami bir kazık haa, asla yemeyelim
  • biz sabit hat aldık 11 milyon luk olanından. internet 20.000 tl yazıyodu. yani gündüz nete girdiğimde saati için kaç para ödeyecem, 20 den sonra girdiğimde kaç para ödeyecem ?
  • yukarıda yazmıs arkadaslar aksam 8 den sonra %50 indirimli yani aksam 8 den sonra saatine 600 bin lira odeyecen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.