Şimdi Ara

Kazıkçı turkcell'e bye bye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşalar lütfen akıl verin ama "objektif olmayan taraflı ve firma temsilcileri vs cevaplamasın lütfen" türkcell e yanlış hatırlamıyorsam 2004 falan almıştım taki şu ana kadar başka bir operotöre de geçmedim ama baktım malumunuz bu yeni telekom mağazarı çoğaldılar bir gireyim bakayım sorayım dedim mevcut tarifem 3gb internet 500dk her yöne 1000sms her yöne 40tl aylık fatura ödüyorum bunun aynısını ttnet li olduğum için veya yeni geçtiğim için tam emin değilim bir şeyler dedi işde 19tl dedi az uz fark değil yani sonuçta diye düşündüm 4,5g li hat da verecekler vs dedim bir de wodafone sorayım dedim size geçsem ne gibi yenilikler kampanyalarınız olacak vs hemen hemen türkcell ile aynı fiyat politikaları var... onuda eledim haliyle şimdi avea ya geçsem pişman olurmuyum? bilemedim nedersiniz duruma göre artık geçmeyi düşünüyorum türkcell i aradım dedim böyle böyle çok eski üyenizim inceden beni tehtit ve umursamaz eder gibi konuşunca "herkes gidiyor ama pişman olup geri dönüyorlar o zamanda sizin için eskisi gibi olmaz vs" gibi bir tavır sergiledi ve hiç bir yenilik kalmam için bişeyler falanda yapmayınca iyice geçmeyi düşünüyorum ve 3 ü arasında en iyisi benim için bu şartlarda avea gibi oldu... nasıl iyimidir geçeyim mi bilemedim nedersiniz acil cevap verirseniz sevinirim

• Ayda 10 lira turkcell pahalı olsa ne yazar yahu.
    Ayda 1 paket az sigara içersin,
    Ayda 1 nargile az içerim,
    Ayda 1 yemeğimi evde yerim,
    Ayda 1 bira az içersin,
    Ayda 1 alacağım kıyafetin 10 lira ucuzunu alırım,
    Ayda 1 babandan 10 lira istersin.
    Ayda 1 arabamla dışarı çıkmam yürürüm.

Telefonum çeksin, internetim hızlı çalışsın, müşteri hizmetlerini aradığımda 10. sıradasın demesin bana yeter :)
  • Turkcell pahalı olabilir ama uygun paketleride var superavantaj gibi ben turkcelliyim çekim gücü olarak şuan Türkiye nin en iyisi ve gençlere özel kampanyaları bi bilet alana bi bilet bedava kampanyası bile turkcell tercih etmeme yetiyor müşteri hizmetleri çok iyi konuya hakim iyi yardımcı oluyorlar gencaver uygulaması falan araç kiralarken %25 indirim katkısı oluyor. Yani düz sadece telefonla konusmak istiyorum diyorsan farklı operator secebilirsin ama ben ekstra kampanya istiyorum internetim sürekli çeksin diyorsan turkcell in üstüne tanımam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell profesyonel 500 abonesiydim,

1 gb internet
    1000 dk konuşma her yöne
    1000 sms

Yıllık abonelikle 39TL ödüyordum, baktım ki taahhüdüm bitmiş sessiz sedasız aylıkta 49TL'ye geçirmişler. Aradım bakım 23 yıllık abonenizim, bize bir indirim yok mu. Dediler yok. Hayhay. Şimdi Turk Telekomdayım.

3 gb internet
    1000 dk konuşma her yöne
    1000 sms

19TL. Gayet de hızlı interneti, çekişi de bulunduğum yerlerde gayet güzel. Bir sene sonra kim en iyisini verirse oradayım, artık kümesteki tavuk olmak buraya kadarmış...
  • Heavy1 H kullanıcısına yanıt
    Bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Yahu internetle yada cep telefonu ile mi geldim dünyaya. Varsın ikiside bir iki tık Turkcell'in altında çeksin. Beni keriz yerine koymasın. Bende ilk abonelerdenim. 532 295 69 ..
    En ufak bir adım atılmıyor eski aboneye yönelik. Değer verilmiyor. Varsa yoksa yeni abone. Peki ya gidenler. Kaybettiklerini düşünmüyor. En çok abone Turkcell'de olabilir, doğrudur. Ama en çok terkedilende o'dur. Üzerime kayıtlı 4 adet Vodafone hattım var. Annem, babam, ablam ve yeğenimde. En ufak şikayetleri yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.