Şimdi Ara

Kazıkçı turkcell'e bye bye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı paket 13 tl daha hesaplı Vodafone'da. Yeter göz göre göre dürttüğünüz. Taşıdım numaramı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• O zaman welcome to rezalet. Biz kurtulmaya çalışıyoruz sen yeni gelmişsin.
  • Ailede ben hariç herkez Vodafone'lu. Gayette memnunlar.

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    Dosdum operatore yeni gecince avantajli 12ay kullaninca fiyat artiyor yeni gelene 19tl eski uyeye 25tl sacmalik her operator boyle

• Oda var ama bildim bileli kazıkçı Turkcell

• turkcell'in gerçekten tarife ücretleri pahalı.
  • Bu fiyat politikasından dolayı çok müşteri kaybetti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En çok müşteri hangi operotörde acaba.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Gün gelir oda iner tahtından. En çok müşteri kaybeden kim acaba? Artı düdüklenmek isteyen için sorun yok. Devam etsin aboneliğine. Herkes özgür sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Aynı paket 13 tl daha hesaplı Vodafone'da. Yeter göz göre göre dürttüğünüz. Taşıdım numaramı.

Bir gün gelecek ve keşke 13 değil 23 verseydim dengeçmeseydim. Kalite her zaman pahalıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp (Turkcell) Koyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Dosdum operatore yeni gecince avantajli 12ay kullaninca fiyat artiyor yeni gelene 19tl eski uyeye 25tl sacmalik her operator boyle

O dediğin olay Avea'da da var.

Bütün operatörler yeni gelen aboneye cazip teklifler sunarken eski aboneye üvey evlat muamelesi yapıyor. Bu sebepten dolayı yüzer-gezer abone olmak en iyisi.
  • 3 faturalı 1 faturasiz data hattim aveada gayet memnunum.Merkezde oturdugum icin problem yok.

• Benim toplamda 5 hattım var. 4 ü yıllardır Vodafone. Benim kullandığım Turkcell'di. Normalde de Vodafone çok daha hesaplı Turkcell'den. Tercih meselesi tabi. Varsın daha az çeksin. Teknolojinin, hız'ın sınırı yok. Para gibi oldukça daha fazlasını istiyoruz. Tabi fiyatta artıyor.
  • capo di capi Bahsettiğin paket hangisi merak ettim.
    2015 Yılın ikinci yarısında Türkiye elektronik haberleşme sektörnde toplam mobil abone sayısı 71.7 milyona ulaştı.

Avea ve Vodafone abone sayılarını artırırken, Turkcell 34 milyon aboneye geriledi.Yılın ikinci çeyreğinde Vodafone abone sayısını yaklaşık 301 bin, Avea ise 99 bin artırırken Turkcell abone sayısında ise yaklaşık 300 binlik bir düşüş meydana geldi.

Halen Türkcell koruyanlar var fahiş fiyata hizmet alamıyorum.4G ile anlarız hangi operatör daha iyi çekiyor hız lazım değil bana kota lazım.

• NitroNos Aradığım cvp buydu. Turkcell 34 milyon aboneye düşmüş. Sen hangi paketi kullanıyorsun yada nasıl bir paket istiyorsun.
    Hocam Temmuzda taahhütüm bitiyor zaten faturalı istemiyordum özel hat aldığım için mecbur kaldım diğer hattımı Vodafone taşımayı planlıyorum.Nisandaki tarifelere bakıcam zaten hızlar ve kotalar yakında açıklanır ve 1 nisan'da herkes hız testini atacağı için hangi operatörün daha iyi olduğunu anlarız.Türkcell'in tek artısı müşteri hizmetleri başka bir güzelliği yok geçen köye gittin her yerde türkcell çekiyordu kırsal kesimlerde iyi ama vodafone aşağı kalır yanı yoktu çoğu köyde vodafone'de çekiyor ara sıra bazı yerlerde kopuyordu tabi avea 2g bile çekmiyordu Samsun/Bafra test yaptım zaten artık eskisi gibi değil Vodafone baya geliştirdi.
    Avea kırsal kesimlerde berbat bir operatör 900 mhz bandı ilaç gibi geldi A Bandı 800 Mhz frekansı ile iyi işler yapacağını umuyorum.
    Tahminimce abone sayısı baz alınırsa şimdilik yüksek hızları görebiliriz ama gün geçtikçe yoğun yerlerde sorun olacaktır.Türkcell 2600 mhz bandı almasıyla sorunu çözdü yoğun yerlere bu frekanstan verecektir.
    Bilmiyorum 4G gelsinde konuşuruz şimdilik pek söz etmemize gerek yok olmayan hizmet hakkında 1 nisan'da Türkcell 4.5 G testlerini atarım.Diğer operatörlerin sim kartını değiştirmem lazım.

Üçlü 2 GB Paketi ile yurt içi 2 GB internet, her yöne 500 dakika ve 1000 SMS sadece 30 TL! (TURKCELL)

Bittikçe Dolan 1 GB Tarifesi
    Her Yöne 750 dakika, 1000 SMS ve 1 GB ayda sadece 17 TL (VODAFONE)
  • Haklısın Turkcell biraz pahalı. SUPERAVANTAJ denemişmiydin. Her yöne 500dk, 1000SMS ve 2GB 19TL.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.