Merhaba ben 7 yıldır turkcell müşterisiyim tabi ki sadece hattın kullanıcısıyım hattın sahibi ailem ve ben sadece kullanıyorum eskiden Turkcell her yerde çeker çok fazla kampanya sunardı o dönem de diğer operatörlere göre pahalıydı ama hediyeleriyle bunu tolere ediyordu turkcell sarı kutu zamanla 2 yıl öncesine kadar kaldırıldı aynı şekilde kapsama kalitesi de değişti turkcell sarı kutu ile puan toplayıp telefon gb gibi hediyeleri alabiliyorduk güzel bir hediye programıydı turkcell kullanıcıları için bu ilk safhada kaldırıldı . Turkcell kampanyalar neredeyse 0 a indi sarı kutu gitti çalarken dinlet gitti turkcell müşteriye eski değeri vermiyor. evim ankarada merkezi bir ilçede bulunmakta bina önü bina çevresi sinyal ölü 0 diş bazen 2 diş internet kullanılmıyor superonline de aynı cabası turkcell kendini toparlamalı eskiden çekmeyen evimde baz istasyonu getirdiler 2 yıllık uzun başvurularım sonucunda ama şuan 4 yıldır uzun süren çekmeme kapsamama sinyal probleminden ötürü talepler açıyorum genel müdürlük dahil olmak üzere maillerle şikayetimi defalarca dile getiriyorum ama bir sonuç bir netice alamıyorum acilen bulunduğum bölgeye bir baz istasyonu gelse memnun kalırım yani bu sorun ankarada eskiden çeken bölgelerde de mevcut turkcellde genel bir kapsama problemi devam ediyor bu da kötü birşey |
Bildirim