Şimdi Ara

KAZIKLANDIM LÜTFEN YARDIM EDİN (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tekrar geçmiş olsun, 350 lirada 70 lira az para değil.
  • geçmiş olsun
  • Açık yüreklisin... geçmiş olsun, ilerleyen günlerde ne yaptıgını bizede bildirirsen seviniriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hifled

Sağolun arkadaşlar yorumlarınız için. Normalde direk gidip alan takoz birisi değilim. önceden burada incelemeler yapıp 4 tane telefon tespit etmiştim oraya gittiğimde fiyatları aşağı yukarı aynıydı. Sonra telefonları ilk kez gördüğüm için içime sinmedi. Moral bozukluğuyla başka telefonlara yöneldim o arada saflığıma geldi internetten de soracak kimse yoktu. Yardımlarınız için sağ olun. Telefoncu ile görüşüp hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum. Normal şartlarda 7gün içinde iade edilebildiğini duydum. Babam zaten hukukcudur ona ulaşamadım bir türlü.

Konuyu burada satıcı arkadaşlar da olduğu için buraya açtım arkadaşlar. Satıcı arkadaşlara iade talebi geliyordur. Sistem nasıl işliyor bilgi verirler diye düşündüm.

Konu başlığı ilginç bulunmuş :) evet kazıklandım ve bu benim hatamdan kaynaklandı. polyannacılık oynayamam. Artık ne yapmam gerekiyorsa onu yapacağım. Sonuçta 70-80 lira zararım var hayatı devam ediyor.
    Bir sonuç alamazsam gönül rahatlığıyla kullanırım.

Tek tek alıntı yapamadım herkese teşekkürler.

Mağazadan görerek, beğenerek aldığınız ürün ayıplı değil ya da hileli satış söz konusu değilse biraz canınız sıkılır bu mevzuda. 7 günlük yasal süre söz konusu olamıyor bu durumda. (Teknosa vb. firmalar müşteri memnuniyeti mahiyetinde belli kıstaslar ile iade alabiliyor tabi.)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.