Şimdi Ara

KAZIKLANDIM LÜTFEN YARDIM EDİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün ankaradan sıhhiyedeki bir telefoncudan 350tl ye nokia 5130 cep telefonu aldım. Almadan önce evi arayıp internetten bakmalarını söyledim ama evde kimse yoktu :( internete girince telefonun 280 lira olduğunu gördüm. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar. Burada satış yapan arkadaşlar da vardır.

• yapıcak bir sey yok serbest piyasa ekonomisi adam sana zorla satmamıs keske almadan önce arartırsaydın bu forumdan sorsaydın artık is isten geçmis

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAŞA -- 10 Eylül 2009; 11:48:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAŞA

Bence de kazık yedim deyip içine dert etme, güzel almışsın... Güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: paşa 76

quote:

Orijinalden alıntı: hifled

Merhaba

Bugün ankaradan sıhhiyedeki bir telefoncudan 350tl ye nokia 5130 cep telefonu aldım. Almadan önce evi arayıp internetten bakmalarını söyledim ama evde kimse yoktu :( internete girince telefonun 280 lira olduğunu gördüm. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar. Burada satış yapan arkadaşlar da vardır.

Nerde 280 liraymış o telefon????

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-5310-xpressmusic-fiyati,011474.html

En ucuz satan bile 330 tl bence kazık yememişsin... Hayırlı olsun güle güle kullan...

Evet arkadaşım bencede kazık yememişsin 15-20 lira fark normal sanırım aldığın telefonu önceden karar vermeden almışsın.Bu arada hayırlı olsun güle güle kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: collegetunc

quote:

quote:

Merhaba

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-5310-xpressmusic-fiyati,011474.html

En ucuz satan bile 330 tl bence kazık yememişsin... Hayırlı olsun güle güle kullan...

Evet arkadaşım bencede kazık yememişsin 15-20 lira fark normal sanırım aldığın telefonu önceden karar vermeden almışsın.Bu arada hayırlı olsun güle güle kullan.

Alıntıları Göster
    İstanbul'da Elektro World'de 239 TL yapman gereken bir şey var hemen iade et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zatax

İstanbul'da Elektro World'de 239 TL yapman gereken bir şey var hemen iade et.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAŞA -- 10 Eylül 2009; 11:49:26 >
  • quote:

Alıntıları Göster

Çok ilginç başlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay555

Çok ilginç başlık

Alıntıları Göster
    kazıklanmamışsın pahalı almışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

kazıklanmamışsın pahalı almışsın

Alıntıları Göster
    birmal bir telefoncudan normal bir fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Spears

birmal bir telefoncudan normal bir fiyat

Alıntıları Göster
    almıssın artık yapacak bısey yok pahalı alsan bıle esnaf bu yapacagın bısey yok
    telını kullanmaya tadını cıkarmaya bak...
  • Aslında yapacak bisey yok ama ben bu işle uğraşırım diyorsan bağlı bulunduğun ilçe Kaymakamlığı'nda tüketici hakları dairesine basvurabilirsin yapılacak bisey varsa yardımcı olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutech

Aslında yapacak bisey yok ama ben bu işle uğraşırım diyorsan bağlı bulunduğun ilçe Kaymakamlığı'nda tüketici hakları dairesine basvurabilirsin yapılacak bisey varsa yardımcı olurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAŞA -- 10 Eylül 2009; 11:49:59 >
  • quote:

quote:

Merhaba

En ucuz satan bile 330 tl(o da nette) bence kazık yememişsin... Hayırlı olsun güle güle kullan...

Konuyu açan arkadaş 5130dan bahsediyor siz 5310 üzerine konuşup link veriyorsunuz? Ben mi yanlış görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 10 Eylül 2009; 11:40:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

quote:

quote:

Merhaba

En ucuz satan bile 330 tl(o da nette) bence kazık yememişsin... Hayırlı olsun güle güle kullan...

Konuyu açan arkadaş 5130dan bahsediyor siz 5310 üzerine konuşup link veriyorsunuz? Ben mi yanlış görüyorum.

Oruçken olmuyor bu forum...

Yanlış anlamışım kusura bakma arkadaşım, sanırım göz yanılması oldu...Aldığın yere gidip iade etmeği dene...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAŞA -- 10 Eylül 2009; 11:52:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

quote:

quote:

Merhaba

Oruçken olmuyor bu forum...

Yanlış anlamışım kusura bakma arkadaşım, sanırım göz yanılması oldu...Aldığın yere gidip iade etmeği dene...

Alıntıları Göster
    Kutusunu açtıysan vs Geçmiş olsun. Yine de gidip bir konuş satıcıyla..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

Kutusunu açtıysan vs Geçmiş olsun. Yine de gidip bir konuş satıcıyla..

Alıntıları Göster
    iyi de gidip ne diyebilir ki,bana kazık attın al telefonu ver paramı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

iyi de gidip ne diyebilir ki,bana kazık attın al telefonu ver paramı mı?

Alıntıları Göster
    ilginç konu başlıkları ile forumun cep telefonu bölümü hepten konu dışı na benzemeye başladı. serbest piyasa bu aldın malı. hemde mağazadan aldın yapacak bişi yok. gidicen konuşacan iyilik yaparsa yapar. telefonu aldıkdan sonra msg açarsan olmaz bu iş. bari en ucuz cihazı nerden bulabilirim diye msg atsaydında onun üzerine konuşsaydık
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

ilginç konu başlıkları ile forumun cep telefonu bölümü hepten konu dışı na benzemeye başladı. serbest piyasa bu aldın malı. hemde mağazadan aldın yapacak bişi yok. gidicen konuşacan iyilik yaparsa yapar. telefonu aldıkdan sonra msg açarsan olmaz bu iş. bari en ucuz cihazı nerden bulabilirim diye msg atsaydında onun üzerine konuşsaydık

Alıntıları Göster
    50 lira daha verip w890 alsaydın yau. hayırlı olsun.

telefon almadan önce bir bardak DH içeceksin sanırım.iyi gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Alıntıları Göster
    Sağolun arkadaşlar yorumlarınız için. Normalde direk gidip alan takoz birisi değilim. önceden burada incelemeler yapıp 4 tane telefon tespit etmiştim oraya gittiğimde fiyatları aşağı yukarı aynıydı. Sonra telefonları ilk kez gördüğüm için içime sinmedi. Moral bozukluğuyla başka telefonlara yöneldim o arada saflığıma geldi internetten de soracak kimse yoktu. Yardımlarınız için sağ olun. Telefoncu ile görüşüp hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum. Normal şartlarda 7gün içinde iade edilebildiğini duydum. Babam zaten hukukcudur ona ulaşamadım bir türlü.

Konuyu burada satıcı arkadaşlar da olduğu için buraya açtım arkadaşlar. Satıcı arkadaşlara iade talebi geliyordur. Sistem nasıl işliyor bilgi verirler diye düşündüm.

Konu başlığı ilginç bulunmuş :) evet kazıklandım ve bu benim hatamdan kaynaklandı. polyannacılık oynayamam. Artık ne yapmam gerekiyorsa onu yapacağım. Sonuçta 70-80 lira zararım var hayatı devam ediyor.
    Bir sonuç alamazsam gönül rahatlığıyla kullanırım.

Tek tek alıntı yapamadım herkese teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.