Şimdi Ara

Kazıklandım mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben aldım Bi tane o yüzden demiştim
    7.6 ya lenovo aldım özellikleri bununla aynı gibi ama msi lenovodan daha iyidir kesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mikro Plazma M kullanıcısına yanıt
    Hocam hala içimde kurt var napsam tek fanlı olduğu için baktığım çoğu yerde sıcaklık sorunundan şikayetçi kullanıcılar siz araştırdınız mı bu konuyu?

• Julyanis09 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de gördüm o sorunu ama test videosunda o kadar ısınmamıştı. Benim de içimde kurt var hala aynı fiyata monster abra alabiliyoruz

Evet 16gb modeli alınabiliyor lenovo da indirimde size gösterdiğim 7200 tl 500 tl daha ucuz max q değil çok kararsızım ya şuan her an iptal edebilirim siparişi daha kargoya verilmedi sizce iptal etsem sıkıntı olur mu?

Bence bi sıkıntı olmaz

İptal ettirdim hocam ben valla içime sinmeyecekti.

• En iyisi hocam içinde kalmaz

• Bu mu yoksa Abra A5 V15.6 mı arkadaşlar ? Abra'nın işlemci daha iyi, ekran kartı benchmark teslerinde de kafa kafayalar. MSI'ın da daha yüksek SSD kapasitesi, 144 mhz ekran yenileme hızı gibi üstün yönleri var. Arada kaldım. Fiyat olarak bakıldığında MSI 200 TL daha pahalı, şuan 7699 TL trendyol'da (GF63 Thin 10SCSR-657XTR modeli) ama bu indirimli hali yani tekrar 10 bin TL olacakmış.

Gerçi bu da çok saçma geliyor bana. O fiyattan satıyorsan demek ki satabiliyorsun yani kar edebiliyorsun demektir, eğer 3 bin TL birden fiyatını yükseltiyorsan demek ki burada vatandaşı silkeleme durumu var.
  • Emperor Karl Franz kullanıcısına yanıt
    Öyle zaten msi'ın hiçbir modeli indirimsiz fiyatını haketmiyor.İndirime girmediği sürece kesinlikle msi almam zaten.Aynı özelliklerdeki msi ilr farklı marka bir laptop arasında minimum 2000 TL bir fark olmakta.Dediğiniz gibi büyük bir silkeleme durumu var aslında.İndirimsiz alınmasını da kesinlikle tavsiye etmiyorum.

• Ekranın 60hz TN panel işe iade etmeni öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero-man kullanıcısına yanıt
    Pek anlamıyorum ama 144hz diye bir bilgim var. Tn panel bilmiyorum

Ekranı 144Hz hocam.Ekranı TN panel fakat IPS seviyesinde bir TN olduğu için farkı zor anlaşılıyor.

Bende 60hz olanı var, kesinlikle ips seviyesinde değil.

Aynı model olduğuna emin misiniz? Ürün açıklamalarında ve youtube'daki incelemelerde ekranının IPS seviyesinde TN panel olduğu yazmakta.

Elbette aynı model değil, MSI in ips level dediği TN panel benim hoşuma gitmiyor. IPS ise IPS dir, YouTube da millet güzelleyimde daha fazla ürün yollasınlar, 3-5 kağıt atsınlar kafasında inceleme yapıyor.
    MSI forumda birçok kişi dile getirdi bu durumu, kullandıkları TN panel kalitesiz.

Haklı olabilirsiniz.Kullanmadığım için bilmiyorum fakat abimde ge66 modeli var ve farklı açılardan bakınca görüntü sapıyor.Ama o modele IPS seviyesinde TN mi deniyor bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.